Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

faust

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача faust

  1. Згоден.Іншими словами гроші дадуть, але тільки реальній владі і під реальні реформи.Тому основні транші будуть виділені вже після виборів 25 травня. Крім цього,є інсайд з верхніх рівнів НБУ (за шо купив, за те і продаю,не кидайте тапками), що на протязі місяця-півтори побачимо 15 за долар.
  2. О том, с чем еще придется столкнуться новому руководству министерства, его нынешний глава ЭДУАРД СТАВИЦКИЙ рассказал специальному корреспонденту "Ъ" ОЛЕГУ ГАВРИШУ. — Как обстоят дела с расчетами за газ с Россией? — По состоянию на вчера из $3,3 млрд мы заплатили $1,68 млрд. www.kommersant.ua/doc/2415934?isSearch=True платеж был раньше- не помню уже когда
  3. Украина совершила «героический» поступок, перечислив российскому «Газпрому» очередную «слезу» в размере 14 млн долл., сократив тем самым свой долг в размере 882 млн долл. за потребленный в августе природный газ до 792 млн долл. [url="http://economics.unian.net/rus/news/179817-ukraina-zaplatila-ocherednuyu-slezu-gazpromu.html" Здавалося, при резервах 20 млрд.дол. не проблема вчасно оплатити за газ аби не дратувати Росію та Європу напередодні довгоочікуваної асоціаціїї у Вільнюсі. Не виходить...Мимоволі знову постає питання - "А есть ли суслик?" в закромах.
  4. На укр.біржі сьогодні просто феєричне падіння. Дивно- Європа вроді росте. www.ux.ua/
  5. Госкомобнал. Власть берет под контроль теневую экономику Хтось стикався, може підтвердити?
  6. Нацбанк держит верный курс // Регулятор удовлетворил валютный спрос "Нафтогаза" Как стало известно Ъ, в пятницу Нацбанк продал валюту НАК "Нафтогаз Украины", фактически устранив ее с межбанковского рынка. По словам банкиров, это позволит уменьшить сезонное давление на гривну, которая за прошлую неделю потеряла 0,3%, подешевев до 7,91 грн/$. www.kommersant.ua/doc.html?docId=1499153
  7. у влади була можливість на протязі весни опустити долар до 7.00 - цього не зробили, попри політичну вигоду, бо поховали би власний металургійний бізнес. а от допомогти при розвороті ринку легкою девальвацією до 9, враховуючи невтішну цінову конюнктуру - я думаю експортне лоббі ПР буде непроти. Як на Вашу думку. шановний Alyak?
  8. Можна константувати дефолт, про який давно говорять. Просто форма така -- у вигляді аншлюсу. Правий був Аляк -часткова або повна втрата суверенітету.
  9. www.epravda.com.ua/news/4ba09c4387b65/ Державний борг України складає за підрахунками Кабміну 93,5% ВВП. Про це повідомив у середу прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко. "Загальний державний борг України, включаючи гарантування, досяг 93,5% від ВВП. Для перехідної економіки, якою є українська, це безпрецедентно критично високий рівень державного боргу", - зазначив Лук'яненко.
  10. А в это время с экономикой...... Розничный товарооборот предприятий розничной торговли и ресторанного хозяйства Украины в январе-феврале 2010 года сократился на 5,4% по сравнению с январем-февралем 2009 года - до 35,1 млрд грн, сообщил Государственный комитет статистики в понедельник.
  11. Dubai world "допоможе"...Так звана "стабілізація" була можлива лише при зовнішній стабільності.Якшо світові фондові та сировинні ринки розвернуться та підуть вниз, будемо ловити гривню за 10-кою(у кращому випадку).
  12. НАК "Нафтогаз України" запропонувала своїм кредиторам обміняти єврооблігації на 500 млн. дол. з погашенням 30 вересня 2009 на нові папери з державною гарантією і погашенням у 2014 році. Про це йдеться у зверненні до інвесторів, передає агентство "Інтерфакс-Україна". Згідно з повідомленням, НАК пропонує збільшити купонну ставку з поточних 8,125% до 9,5% річних за новими євробондами. Раніше проблема вирішувалася просто- НБУ рефінанс грн. Ощаду - той кредит НАКу-за який із ЗВР купувалися бакси - платіж кредиторам. Невже схема вже не працює, сума ж невелика а у нас 28 ярдів резервів?
  13. Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента в іноземній і національній валюті для НАК "Нафтогаз України" з "CC" до "С" і зберегло по них негативний прогноз.Згідно з повідомленням, зниження відображає нещодавнє оголошення "Нафтогазом" і Кабінетом міністрів про намір реструктуризувати всі борги "Нафтогазу", деноміновані в іноземній валюті. По шкалі рейтингів [ru.wikipedia.org/wiki/Standard_%26_Poor's[/url]маємо: CCC — эмитент испытывает трудности с выплатами по долговым обязательствам и его возможности зависят от благоприятных экономических условий. CC — эмитент испытывает серьёзные трудности с выплатами по долговым обязательствам. C — эмитент испытывает серьёзные трудности с выплатами по долговым обязательствам, возможно была инициирована процедура банкротства, но выплаты по долговым обязательствам все еще производятся. SD — эмитент отказался от выплат по некоторым обязательствам.
  14. Сукупні інтервенції Національного банку України з початку вересня перевищили 1,1 млрд. доларів.Про це заявив голова ради НБУ Петро Порошенко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" ]www.epravda.com.ua/news/4ab8efb88ea97/[/url] ... ось це напевно важливіше -- за 22 дні - 1.1 млрд дол. - ефективний інструмент аукціони - але дуже вже витратний по відношенню до ЗВР.
  15. Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings понизило долгосрочные кредитные рейтинги дефолта эмитента Украины в местной и иностранной валюте до уровня "В" с "B+". Прогноз по обоим рейтингам "негативный". (ссылка устарела)
×
×
  • Створити...