Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

faust

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем faust

  1. Не нужно считать инвесторов идиотами, которые будут давать только потому, что дал МВФ. Слабой власти никто денег не даст. Чем дольше не будет разоружения отрядов правого сектора, тем больше власть покажет свою слабость и дольше не будет серьезных денег.

    П.С. С вероятнотностью 60-70% жду курса на лето-осень 14+.

     

    Згоден.Іншими словами гроші дадуть, але тільки реальній владі і під реальні реформи.Тому основні транші будуть виділені вже після виборів 25 травня.

    Крім цього,є інсайд з верхніх рівнів НБУ (за шо купив, за те і продаю,не кидайте тапками), що на протязі місяця-півтори побачимо 15 за долар.

    • Лайк 1
  2. 10.33 на 10.50,

    пришлось отключить телефон :beer:

     

    Добавлено через 8 минут

    У белорусов перед трехратным девалом было 4 млрд$ в резервах, ИМХО

     

    З двох варіантів - 2008р і 1998р. ситуація сьогодні все таки більше нагадує погіршений варіант 1998р., а тоді курс виріс у три рази - з 1.8 до 5. Так що 24. якби це фантастично не виглядало

    • Лайк 3
  3. Класс! мог снизится до 15, а мог и не до 15. Ждем отчет на конец февраля, будет интересно его увидеть.

     

    Тому напевно і не може НБУ робити інтервенції - немає ліквідних резервів, а ще за газ платити.

  4.  

    И еще момент интересный - откуда взяли 1,7 млрд которые сегодня перечислили Газпрому ? Из ЗВР ?

     

    О том, с чем еще придется столкнуться новому руководству министерства, его нынешний глава ЭДУАРД СТАВИЦКИЙ рассказал специальному корреспонденту "Ъ" ОЛЕГУ ГАВРИШУ.

     

    — Как обстоят дела с расчетами за газ с Россией?

     

    — По состоянию на вчера из $3,3 млрд мы заплатили $1,68 млрд.

    www.kommersant.ua/doc/2415934?isSearch=True

    платеж был раньше- не помню уже когда

  5. Украина совершила «героический» поступок, перечислив российскому «Газпрому» очередную «слезу» в размере 14 млн долл., сократив тем самым свой долг в размере 882 млн долл. за потребленный в августе природный газ до 792 млн долл.

    [url="http://economics.unian.net/rus/news/179817-ukraina-zaplatila-ocherednuyu-slezu-gazpromu.html"

    Здавалося, при резервах 20 млрд.дол. не проблема вчасно оплатити за газ аби не дратувати Росію та Європу напередодні довгоочікуваної асоціаціїї у Вільнюсі. Не виходить...Мимоволі знову постає питання - "А есть ли суслик?" в закромах.

  6. Нацбанк держит верный курс

    // Регулятор удовлетворил валютный спрос "Нафтогаза"

     

    Как стало известно Ъ, в пятницу Нацбанк продал валюту НАК "Нафтогаз Украины", фактически устранив ее с межбанковского рынка. По словам банкиров, это позволит уменьшить сезонное давление на гривну, которая за прошлую неделю потеряла 0,3%, подешевев до 7,91 грн/$.

     

    www.kommersant.ua/doc.html?docId=1499153

  7. у влади була можливість на протязі весни опустити долар до 7.00 - цього не зробили, попри політичну вигоду, бо поховали би власний металургійний бізнес.

    а от допомогти при розвороті ринку легкою девальвацією до 9, враховуючи невтішну цінову конюнктуру - я думаю експортне лоббі ПР буде непроти.

    Як на Вашу думку. шановний Alyak?

  8. Ну что, похоже тихо проходит аншлюс Украины ! Честно не ожидал что все пройдет настолько резво и бодро. Видно укроинский олигархи получили гарантии неприкосновенности их активов после объединения двух стран. А выгоду они получат сильную, газ еще дешевле, плюс полностью открытый рынок России, вернее нового единого государства. :beer:

     

    Можна константувати дефолт, про який давно говорять. Просто форма така -- у вигляді аншлюсу.

    Правий був Аляк -часткова або повна втрата суверенітету.

  9. www.epravda.com.ua/news/4ba09c4387b65/

    Державний борг України складає за підрахунками Кабміну 93,5% ВВП.

     

    Про це повідомив у середу прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко.

     

    "Загальний державний борг України, включаючи гарантування, досяг 93,5% від ВВП. Для перехідної економіки, якою є українська, це безпрецедентно критично високий рівень державного боргу", - зазначив Лук'яненко.

  10. Но все равно, 100 миллионов за один день это довольно немалая сумма.

     

    А вобще мне курс стал последнее время мало интересен, гораздо важнее что с экономикой.

     

    Ждем-с баланс за февраль и март, если там все хорошо то отлично, а то действительно сожет оказатся что отдают последнее золото за буханку.

     

    А в это время с экономикой......

    Розничный товарооборот предприятий розничной торговли и ресторанного хозяйства Украины в январе-феврале 2010 года сократился на 5,4% по сравнению с январем-февралем 2009 года - до 35,1 млрд грн, сообщил Государственный комитет статистики в понедельник.

  11. судя по всему да , как минимум не сейчас , не в ближайшую неделю . А если эксполировать на весь календарь , то уже никогда , если не будет политических акций "мы любим наш народ" , хотя бы будет течь как сейчас .

     

    Dubai world "допоможе"...Так звана "стабілізація" була можлива лише при зовнішній стабільності.Якшо світові фондові та сировинні ринки розвернуться та підуть вниз, будемо ловити гривню за 10-кою(у кращому випадку).

  12. І під які відсотки у гривні НБУ має дати рефінанс ощаду на 5 років?

     

    Раніш НБУ скуповував ОВДП, які уряд надавав НГ.

    термін погашення був менше 5 років, а дохідність досягала 28% у гривні (хоча не знаю чи точно саме по цих ОВДП)

    www.epravda.com.ua/publications/4aaf399d72fe6/

     

    А якщо кредитори не погодяться ?

  13. НАК "Нафтогаз України" запропонувала своїм кредиторам обміняти єврооблігації на 500 млн. дол. з погашенням 30 вересня 2009 на нові папери з державною гарантією і погашенням у 2014 році. Про це йдеться у зверненні до інвесторів, передає агентство "Інтерфакс-Україна". Згідно з повідомленням, НАК пропонує збільшити купонну ставку з поточних 8,125% до 9,5% річних за новими євробондами.

     

    Раніше проблема вирішувалася просто- НБУ рефінанс грн. Ощаду - той кредит НАКу-за який із ЗВР купувалися бакси - платіж кредиторам.

    Невже схема вже не працює, сума ж невелика а у нас 28 ярдів резервів?

  14. Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента в іноземній і національній валюті для НАК "Нафтогаз України" з "CC" до "С" і зберегло по них негативний прогноз.Згідно з повідомленням, зниження відображає нещодавнє оголошення "Нафтогазом" і Кабінетом міністрів про намір реструктуризувати всі борги "Нафтогазу", деноміновані в іноземній валюті.

     

    По шкалі рейтингів [ru.wikipedia.org/wiki/Standard_%26_Poor's[/url]маємо:

    CCC — эмитент испытывает трудности с выплатами по долговым обязательствам и его возможности зависят от благоприятных экономических условий.

    CC — эмитент испытывает серьёзные трудности с выплатами по долговым обязательствам.

    C — эмитент испытывает серьёзные трудности с выплатами по долговым обязательствам, возможно была инициирована процедура банкротства, но выплаты по долговым обязательствам все еще производятся.

    SD — эмитент отказался от выплат по некоторым обязательствам.

  15. Сукупні інтервенції Національного банку України з початку вересня перевищили 1,1 млрд. доларів.Про це заявив голова ради НБУ Петро Порошенко, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна"

     

    ]www.epravda.com.ua/news/4ab8efb88ea97/[/url]

     

    ... ось це напевно важливіше -- за 22 дні - 1.1 млрд дол. - ефективний інструмент аукціони - але дуже вже витратний по відношенню до ЗВР.

  16. хорошо - потребительский шок прошел . Тратятся кредиты МВФ . Все равно что просто так отдавать . Курс вырастет - все опять повториться .

     

    www.bank.gov.ua/Fin_ryn/Pot_tend_v/2009/07.09.htm

     

    Інтервенції НБУ на валютному ринку України (сальдо) становили мінус 1121.3 млн. дол. США (у доларовому еквіваленті).

     

    Що буде у серпні....

  17. я считаю что за две недели января и две февраля мы окончательно его утратили . До этого я верил что мы вырулим .

     

    Международное рейтинговое агентство Fitch Ratings понизило долгосрочные кредитные рейтинги дефолта эмитента Украины в местной и иностранной валюте до уровня "В" с "B+". Прогноз по обоим рейтингам "негативный".

     

    (ссылка устарела)

×
×
  • Створити...