Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Synor

Пользователи
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Synor

  1. Дякую. На рахунок вальцовки, мені це більше подобається, хоча для цього інструменту немаю, але думаю когось знайдем і зробим вальцовку. Утеплювач вже шукаю, на днях заберу і саму трубу. В нас регіон не дуже балований сонцем але будем ловити що є
  2. Отопление это вакуумный коллектор ,но для отопления 24 трубки это не о чем и 200 литров это ГВС на 4 человека. ВСЕ...... Да трубка 1/2 медь, вам для такой системы с головой. Ні, тільки ГВС 24 трубки і бак на 200 л
  3. а кондиціонерна трубка підійде по своїм характеристикам? Просто ніколи з нею не стикався...
  4. Доброго всім вечора! Шукаю поради на рахунок труби (магістралі) для підключення сонячних колекторів і бака. Коротко про ситуацію: хочу зараз на стадії чорнових внутрішніх робіт, прокласти труби від котельні до горища. Сам колектор буду купувати/монтувати коли поселюсь повністю. Перепад висот 12 м, довжина траси 21-22. Призначення - тільки для ГВС. В планах бак на 200 л. Сім`я 4 людини. Який діаметр труб порадите? (планую 2 плоских колектори або вакуумний на 24 трубки). Які труби краще (за розумні гроші)? Чи підійде кондиціонерна мідна трубка (мені тут пропонують її за ціною лом, 15 і 22 мм)?
  5. обламали мене по повній Шукаю тут поради спеца, випадок впринципі типовий, як і схема. Не дає спокою діаметр, щоб не накупити лишнього....чи то 40-32-25 чи то 32-25-20
  6. Ще одне питання. В мене магістраль (d25) від стояка до останнього радіатора складає приблизно по 14 м на 1-ому і 2-ому поверхах? як бути?
  7. Два радіатори на горищі - це на майбутнє, в разі необхідності кв.метрів. Поки стояк буде заглушений, але хочеться щоб потенціал СО дозволив їх підключити. Розподільчий колектор Ole-Pro (olepro.com.ua/raspredelitelnye-kollektory/nerzhaveyushchaya-stal-serii-k.html) Гідрострілка також Ole-Pro (olepro.com.ua/gidro-strelka/seriya-p.html)
  8. Допоможіть з вибором діаметру труб. Прийшов час до покупки. Планую ППР (Ekoplastik Fiber Basalt Plus). Накинув приблизну схему, покритикуйте будь-ласка
  9. планував ставити колектор без розходомірів, так як довжина контурів практично однакова, а як бути коли добавити один контур на 2-ий поверх? проблем не буде?
  10. Допоможіть з одним питанням: планую ТП на весь 1-ий поверх - 5 контурів по +/- 70 м. Чи можна 6-ий контур завести в санвузол на 2-ий поверх (довжина складе приблизно 25 м.) ? Як бути в такому випадку з розходомірами на колекторі?
  11. Я можете дати ссилку на інфу про цей розподілювач або хоча б фотку? Якщо котел екотек вайлант, то на офсайті має бути в опціях та інструкціях?
  12. сорі, я тут зі своїм запитанням, шукав тему, не знайшов)) цікавить чи можна під`єднати коаксіальний димохід до звичайного д130? Тобто випуск газів в існуюючий димохід, а забір повітря з приміщення? Не дуже хочеть купувати 2 метри труби і робити отвір в стіні....
  13. І то правда, є речі на який не хочеться економити. Просто хочеться попасти по тарифній сітці до 2500 м3 на рік
  14. Не знаю чи коректне запитання, але після найближчої обіцяної ціни на газ, хочеться зрозуміти в скільки обійдеться ГВС при наявності "косвеника" 120 - 150 літрів? Тобто з яка систем ГВС - газ.колонка, двухконтурний (зрозуміло що комфорт не той) економічно вигідніша? чи тут перша роль за котлом?
  15. Доброго дня спеціалістам форуму! Прошу Вашої допомоги з органцізацією СО. Практичних навиків не дуже достатньо, але чорнову роботу планую зробити сам . Буду вдячний за будь-яку інформацію і допомогу! Половина спаренного будинку: - три поверхи, хороше утеплення; - загальна площа 200 м2 - опалювальна площа - 170 м2; - котельня в цоколі, є димохід 130 d; - вузол підмішування ТП планую в котельні; - 2 санвузли, 8 - точок забору ГВС. 1) Цоколь: радіатори 4632 вт; 2) 1-ий поверх: радіатори 4233 вт + тепла підлога водяна 50м2; 3) 2-ий поверх: радіатори 7321 вт. Найбільш прихильний до такого обладнання: котел atmoTEC plus VU INT 24/3-5 + бойлер VIH R 150 (або аналоги Viesmann) - чи достатньо 24 кВт? чи потрібно 28 кВт? - як ви ставитесь до конденсаційних котлів, зокрема ecoTEC plus VU? - розводка труб: двохтрубна чи колекторного типу? - металопластик чи поліпропілен?
×
×
  • Створити...