Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tamara

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tamara

  1. Не панікуйте. Ви все робите послідовно і дуже грамотно. Ділянка підготовлена до будівництва, проект на руках, світло підведене. Я сама почала цього року, перший етап розгубленості вже пройшов, зараз їжджу провідувати свій фундамент - поки-що політ нормальний. На жаль, будівництво призупиняємо через юридичні проблеми - кооператив, який прилягає до нашого масиву, перекрив проїзд. Ось у травні відсудимося з ними, і вперед по новій. А на рахунок матеріалів - я завжди думаю, а як будувались люди при Союзі? Цегла, шифер, цемент був одного виду - "цегла", "шифер" і "цемент", відповідно. Але, здається, ніхто не завалився, все стоїть. Прорвемся, я думаю.
  2. дякую за відповідь. Напевне, я не зовсям чітко сказала у першому пості - кооператив не наш, тобто ми не є членами кооперативу. Просто ділянка знаходиться на новому масиві, з двох боків оточеному Дніпром, а з двох - тим самим кооперативом. Обійшовши всі районні інстанції, від міліції до земельних ресурсів, для себе з"ясувала таке: на момент створення кооперативу дороги належали до колективної власності. З прийняттям нового Земельного кодексу вони стали землями загального користування. Однак ці землі не можуть бути у приватній власності (читай - власності кооперативу), оскільки за тим же ЗК дороги населеного пункту приватизуватися не можуть. Вулиці кооперативу є вулицями села, до якого ми всі входимо (в Україні немає адміністративно-територіальної одиниці "кооператив", тобто отримавши поштові адреси, вони всі стали жителями села). Таким чином, право сервітуту і платного проїзду тут не застосовується. Сподіваюсь, я права.
  3. Дякую за відповідь, але, на жаль, мирно не вийде. голова кооперативу демонструє повну неадекватність (і, підозрює, має свій інтерес у тому, щоб наша ділянка лишилась незабудованою). на жаль.
  4. :D Добрий день! Шановні учасники форуму, тут зібрались люди досвідчені, можливо, хтось уже стикався з такою проблемою. Єдиний під’їзд до нашої ділянки проходить через територію чужого кооперативу. І ось цей кооператив заявив, що проїзд нам забороняє. Тобто вони проти, щоб "їхніми власними" дорогами їздила наша будівельна техніка - незважаючи на те, що ми запропонували після себе підсипати їхню ґрунтовку (дорогою це назвати неможливо, дві колії). Міліція в особі дільничного розводить руками. Я бачила план кооперативу, там позначені вулиці і проїзди. Власне, питання: чим взагалі регулюється статус доріг у садовому товаристві? По ідеї, це мають бути землі загального користування. І що взагалі робити? Зрізати їхній шлагбаум?
  5. Дужя дякую всім, хто відгукнувся на моє оголошення. Чесно кажучи, не чекала, що роботу шукають так багато людей. З однією бригадою ми домовилися, сподіваюсь, що все буде нормально. Весна покаже Всі отримані контакти я зберегла, якщо когось зацікавить на форумі - можу передати список телефонів. Крім того, рекомендуватиму знайомим, які планують будуватися. Дякую.
  6. Будь-ласка, підкажіть вартість пальто L-740 Дякую
  7. Шукаю бригаду будівельників для роботи у Київській області (Кагарлицький район). Початок робіт - орієнтовно квітень. Потрібно зробити фундамент (монолітний) + коробка, цегла, розміри будинку - 13 х 6, два повноцінних поверхи. На ділянці ще немає нічого, тому облаштовуватись доведеться з нуля. У березні зробимо скважину, розраховуємо підвести світло, але поки-що не отримали ТУ. У складі бригади має бути досвідчений прораб. Зі свого боку гарантую акуратність і своєчасність розрахунків, але розраховую на зустрічний позитивний підхід. Жорстко наполягатиму на дотриманні договірних строків і якості. На будівництві буде присутня моя людина з автомобілем для контролю витрат матеріалу, якості і вирішення технічних питань. Якщо когось зацікавить пропозиція - пишіть у ЛС. Дякую, Тамара
×
×
  • Створити...