Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

GNA

Пользователи
  • Публікації

    43
  • Зареєстрований

  • Відвідування

GNA's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Цікавить паркан із секцій зі зварної сітки. Але без фундаменту, тільки блок і перемичка як на фото. На польських сайтах їх дуже багато, а на Україні не знаходжу виробників таких бетонних виробів. А також пропонуйте секції і комплектуючі. Львівська обл. .
  2. Доброго дня! Прокоментуйте мій вибір пінопласту для зовнішнього утеплення стін. Прийняли рішення про утеплення 150 мм. Є 2 варіанти вибору один з яких ГОСТ 25, а другий не ГОСТ але вага його 14 кг/куб але він з четвертю (фреза). Який з тих варіантів кращий?
  3. Так, мені про це сказали. пропонуйте ціни
  4. Бачив двері meranti - сподобпались, але дорогуваті. Також дивився art-door, сподобались, поки схильний до арт-дор. В найближчий час зроблю точні заміри.
  5. Доброго вечора! потрібно 5 дверей. двоє дверей 900*2100 товщина стіни 130, одні 700*2010 товщина стіни 90, одні 1200*2100 товщина стіни 400 ще одні 900*2100 товщина стіни також 400. На скільки я розумію з товщиною стін мені прийдеться боротися доборами, але чи є такі добори на ширину стін 400? а також як бути з шириною дверей 1200, я думав 700+400? буду радий отримати відповіді а також пропозиції. Подобаються ось такі двері merantiplus.com.ua/ua/city_modern/dveri-so-steklom-alta-2.html. але колір мав би бути світлий. З виробником ще не визначився, можливо хтось з форумчан запопонує цікаві варіанти.
  6. автомат здається 10 квт. напруга в мережі заміряв минулого тижня в 20-00 год - 220В. Оскільки "район" новобудов, то користуються світлом 20% жителів, поступово буде збільшуватись кількість споживачів, і напруга буде просідати, крім того зварювальні роботи і інше.
  7. куплю стабілізатор однофазний тиристорний 7-11 квт
  8. Треба утеплити перекриття, між житловим поверхом і холодним стрихом. Підкажіть правильний пиріг, з врахуванням того, що дах можливо колись також буде утеплятися і стрих перетвориться в мансардний поверх. На теперішній час до балок перекриття знизу прибита дошка 25мм суцільно. Чистова стеля буде з гіпсокартону. Схиляюся до цього варіанту
  9. Доброго дня! Потрібна консультація по утепленню даху пінополіуретаном (ППУ). Який саме використувувати матеріал - відкритокомрчастий чи закрито? а також товщину шару. Пиріг даху виглядає так: бітумна черепиця, коврик (який за технологією вкладався під черепицю), плита ОСБ (10 мм), обришітка (дошки приблизно 20 мм), спердифузійна мембрана яка прибита до крокви рейкою товщиною 40 мм.
  10. чомусь не вдається відредагувати попередній пост, тому пишу в цьому конденсаційний котел повинен мати трьох-ходовий клапан
  11. Потрібен конденсаційний, 24квт. турбо, одноконтурний, настінний, надійний котел. Перевага німцям та італійцям. Також бойлер непрямого нагріву 150 літрів. Бажано Tesy. Насосна станція з баком на 50-100 літрів.
  12. Справа в тому що распушку вже зробити неможливо, єдиний варіант це ізолювати димохід. Віддаль від димохода до балки близько 30 см. Ще не вказано на схемі, димохід поштукатурений. Можливо є інші способи ізолювання?
  13. Вітаю! Потрібна консультація щодо ізоляції димохода в деревяному перекриті. Димохід планувався під камін у вітальні, яким будемо користуватись не дуже часто, скоріше він там для інтер'єру. На схемі зобразив вигляд зверху. Перекриття буде наступним: до балок знизу прибивається дошка, на неї кладеться мінвата, чорнова підлога, чистова підлога ну і ще десь там буде пароізоляція. Як правильно ізолювати димохід від балок і "пирога" перекриття?
×
×
  • Створити...