Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Angord

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Андрій
  • Пол
    Мужской

Angord's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

5

Репутація

  1. Трембіта фірма спеціфічна. З плюсів ЦІНА!!!,за такі гроші ви нічого подібного ніде не купите. З мінусів, всі своі зобов'язання вони виконують з затримкою, якість виконаних робіт треба контролювати особисто.
  2. с.Ременів біля нижнього котеджу. контакти всіх сосідів вже є,обдзвонюєм.
  3. В суботу на 14-00 збори в с.Ременів на повістці дня питання газу та електрики.
  4. по 1500 грн. це нормально,але я так розумію що це при умові згоди всіх мешканців.В мене великі сумніви що всі погодяться, відповідно сума в 1500 грн. не остаточна. Добавлено через 1 минуту Хтось вже зробив аналіз води?
  5. Дмитро ти тут є? Що там з аналізами води і дренажом?
  6. Сьогодні спілкувався з Заступником голови правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів "Львівгаз" Улан С. М. Викладаю переписку: Андрей Гордиенко angordien@gmail.com 19:58 (15 ч. назад) кому: dmitrii.sdobnov, stanislav.ulan Доброго Дня, скажіть будь ласка коли вирішиться питання щодо підключення до газопостачання котеджного містечка в с.Ременів Кам'янко-Бузького р-ну, яке будує БК Трембіта в особі Савчина М.Ю.? Зі слів Савчина М.Ю. проведені всі необхідні роботи, та подані необхідні документи. В зв'язку з відсутністю газопостачання кілька десятків сімей не можуть заселитись в придбані помешкання і вимушені орендувати квартири за свої кошти. Надайте будь ласка інформацію на якому етапі знаходиться вирішення даного питання, або підкажіть до кого потрібно звертатись з офіційним запросом? Дякую Stanislav Ulan 20:09 (14 ч. назад) кому: мне Добрий вечір ! На даний час відбувається опрацювання цього питання. Роботи були виконані з деякими порушеннями. Сподіваюсь в найближчий час питання буде вирішено Андрей Гордиенко angordien@gmail.com 9:50 (1 ч. назад) кому: Stanislav Станіслав Миколайович підкажіть які саме порушення були допущені і які роботи необхідно провести щодо усунення недоліків.Через який термін після усунення можливе підключення будинку до газопостачання? В зв'язку з значним запізненням здачі будинку в експлуатацію,в тому числі по причині відсутності газопостачання, нами прийнято рішення з 1 травня переводити дане питання в юридичну площину, тому просимо вас надати чітке роз'яснення причин, або невиконання технічних вимог по яким виникла затримка в підключенні до газопостачання?Дякуємо за відповідь. Stanislav Ulan 10:04 (56 мин. назад) кому: мне На даний час порушення,які були виявлені комісією Червоноградського УЕГГ виправлені,відбувається приведення в належний стан документації. Будемо намагатися (при можливості ,в зв’язку з щільним графіком)на цьому тижні направити представника відділу приймання обєктів ПАТ « Львівгаз» для попереднього огляду та оцінки якості робіт. При відсутності складнощів,сподіваюсь питання буде вирішено в найближчий час. Андрей Гордиенко angordien@gmail.com 10:54 (6 мин. назад) кому: Stanislav Дякуємо за відповідь,чекаємо на представника відділу приймання об'єктів ПАТ "Львівгаз", сподіваємось на вашу допомогу у вирішенні даного питання в найближчий час.
×
×
  • Створити...