Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Chief22

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Chief22's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Добрый. Прошу совета или подсказку. Планирую покупку входных метал. дверей в квартиру: размер 2040-960, двойний притвор 4мм, однолистовая - 2.5-3 мм,рама профильная не уголков.. мдф с одной или двух сторон, петли на подшипниках. прошу подсказать, где сейчас выгоднее покупать в строи.супермаркетах (большой выбор, готовые двери, возможно скидки) или под заказ на фирме или еще где то? В 2014 году был опыт, заказывал дверь на небольшой фирме (сейчас прекратила существовать), подождал ок. 25 дней, но зато остался доволен качеством и секономил 3-4 тис. грн. Интересно как обстоят дела сейчас на этом рынке, есть ли нормальные фирмы по производству дверей в районе киев-бровары-чернигов?
  2. дивно... нікому не потрібна робота?! а говорять у країні криза.
  3. тоді так, потрібно правильно встановить крайнє нижнє положення воріт з автоматикою Marantec 220. 100 км. від Києва. ваші пропозиції з ціною пишіть в повідомлення.
  4. ск зараз коштує виставить "0"? автоматика Марантек Comfort 220 і Ворота Алютех?
  5. ск зараз коштує виставить "0", поклав плитку в гаражі? автоматика Марантек і Ворота Алютех?
  6. мабуть, варто уточнить: хто запропонує в того й замовлю.
  7. Потрібні бронедвері (металеві) Розмір 2040-960 1.Двойний притвор (4 мм). 2.Однолистова - 2мм. 3.Рама профільна не уголкова. 4.Мдф з двох сторін (16мм) 5.Вітраж вмонтований в мдф накладку ( щось схоже на тюльпан до середини накладки). 6. Зверху і знизу рігелі (які реально працюють, а не щоб рахувалось що просто є. 7. 2 окремі замки: сувальний Мотура або Чіза (сейфовий).; циліндровий Мультилок (не серії "7*7"). І захист наприклад Мотуровський чи магнієва накладка. 8.Петлі на підшипниках. 9.Бронечашка на циліндр, яка не накладна на наружну сторону, а врізана. P.S. ось, що хочеться мати. Можливо ще хтось порадить не захмарно дорогий, але надійний замок з захистом від відкривання відмичками. Чекаю Ваших пропозицій по комплектації та ціні в особисті повідомлення. Орієнтовна ціна 8-8,5 тис. грн.
  8. Chief22

    Посоветуйте

    це все встановлюється чи окремо на вибір або "моттура моноблок+цилиндр", або "мультлок+броне накладка моттура" ??
  9. Chief22

    Посоветуйте

    без кованого елементу...
  10. Chief22

    Посоветуйте

    Потрібні хороші металеві двері з мдф накладками в квартиру. підскажіть, яку комплектацію можна вважати найбільш вдалою при вартості (без врахування установки) 7,5 - 8 тис грн. Розміри 202*92 см. - Доречі, можна назвати цей розмір стандартним? - І от ще що хотів дізнатись, наскільки виростає ціна двері, якщо з внутрішнього боку монтується скло з ковкою (щось подібне до дверей Страж Латис "Классик")? Спасибі всім, хто відгукнеться.
  11. может подскажите тогда примерную цену вопроса, с учетом того что живу 100 км от Киева?
  12. засовом блокуються. Чи передбачається ще якийсь спосіб заблокувати вручну дрері, крім засовом. Наприклад, коли нема світла? Чому питаю, бо до того як покласти плитку в гаражі довгий час не було проведено світло і ворота закривались і блокувались в нижньому положенні шляхом різкого закриття воріт рукою. якось так, якщо Ви мене зрозуміли.
  13. я маю на увазі, що пультом ворота закриваються, а коли я хочу зачинить їх вручну, то опустится вони то опускаються до самого нижнього рівня (впритик до плитки), але не блокуються.
×
×
  • Створити...