Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yura pl

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yura pl

  1. немаю нічого проти паспортних даних. Добавлено через 2 минуты можу зробити копію документів що вона дійсно придбана в польщі. Добавлено через 1 минуту можна і до мене приїхати коли я її вже привезу (відкривати візу нема смислу) доречі можу допомогти зі шенгенкою!!! Добавлено через 4 минуты 2 раза їхати до Польщі щоб забрати VAT (дорога не маленька тільки по польщі 400км.) +віза Добавлено через 5 минут можна по ціні 2899zl. тармін очікування 14робочих днів (це в Польщі) + 2-3 дня пока я її відправлю. До польщі їжджу часто навіть по продукти))) Якщо комусь щось потрібно пишіть в лічку (автомобілі без розмитнення також) Добавлено через 1 минуту за таку прострочку думаю вам належиться знижка і купа вибачень. Я готовий 1000zl оплатити за мойку. для зменшення вашого ризику.
  2. офіс знаходиться в лодзі 400км від кордону. нажаль вони не мають поближче магазинів. можу лиш по тій ціні що вказав привезти, або можете ще пошукати в польщі і кинути ссилку. Добавлено через 33 минуты так там заповнюється документ і при виїзді з польщі потрібно на кордоні його внести в базу що товар виїхав з польщі. і аж тоді повернутись і забрати різницю яку повернуть там де ви цей товар придбали. планую завтра після завтра їхати у Польщу пишіть.
  3. Дуб якшо буде просмолований то в землі він довше простоїть аніж на поверхні. Львівський оперний здається саме на дубових опорах.
  4. нажаль знаходиться це все в Лодзі. це 430км мені від дому(((. а там де ціна та що я вказав на 372zl дорожче але є змога привезти. отак якщо знайдете дешевше поближче до кордону з Україною привезу. Якщо ні то є тільки цей дорожчий варіант.
  5. але я неуважно прочитав. Добавлено через 11 минут смолувати потрібно нижню частину стопця?
  6. фактично можна і там замовити але як мені повернути їм фактуру і забрати гроші свої зароблені а 2рази туда мотатись якось не дуже ((( знаходяться у центральній частині польщі. якщо ви б замовляли? завтра зателефоную і спитаю чи мають якийсь філіал ближче. Хіба що вам не 1шт.??
  7. можу на сьогодні запропонувати ціну на україні 6500грн. Добавлено через 2 минуты виберіть що цікавить на Alegro pl я привезу. Добавлено через 2 минуты виберіть що цікавить на Alegro pl я привезу.
  8. знайшов я таку мойку в польщі будь якого кольору ( дорогенька))) Cena: 3 272,40 zł х 3.7грн = 12197грн. Можу привезти але з предоплатою. Будь яким шляхом. Хотя гривенька таку ціну робить по старому курсі 8600грн. Добавлено через 23 минуты Проблема в тому що можна ввозити в Україну товару до 500євро. якщо більше то вже потрібно сплачувати мито
×
×
  • Створити...