Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

querantino

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

querantino's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Скажіть будь ласка, як мені отримати право власності на готовий дачний будинок? Голова кооперативу може дати довідку, що будинок збудований до 92 гого року, а потім робити тех паспорт в БТІ та отримувати на основі цього право власності на будинок? Все вірно, чи не так все просто?
  2. Доброго дня! Хочу придбати дачний будинок, проте у Продавця документів на дачу немає (самобуд), є лише свідоцтво на право власності на землю. Продавець почав робити кадастровий номер, геодезисти кажуть, що змушені будуть показувати межі будинку і вносити у Технічну документацію. Нотаріус може закрити очі на це, але каже, що бажано приватизувати будинок.. А це час і гроші.. Спочатку я думав, що куплю землю (де нічого не буде згадано про цей самобуд), а потім з роками буду робити документи на нього та отримаю Технічний Паспорт, витяг на право власності, тощо. Як поступити? Заплатити зараз чималу суму коштів та зробити документи на будинок (на Продавця), а потім купити окремо землю та Будинок? Чи Купувати землю з самобудом, а потім не спішучи морочити собі голову з приватизацією того самобуду?
  3. Доброго дня, добрі люди! Настав 27 рік і пора думати про дешеве житло. Хочу купити земельну ділянку (призначення - ведення садівництва) На ділянці немає будинку. Чи можна буде самовільно збудувати будинок та по закінченні, готовності будівлі -- легалізувати його? Розташування - дачний масив Рясне (Львів, Шевченківський район). Дозволу на будівництво не дадуть (міська рада перестала видавати дозволи на будівництво в цьому районі, на реконструкцію лише можна). Скажіть, як можна вийти з ситуації?
×
×
  • Створити...