Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ir4yk

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Ірина
  • Пол
    Женский

ir4yk's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

15

Репутація

  1. Доброго дня, сусіди! Хочу попередити/нагадати про розгул злодіїв по нашим ділянкам. За останні 3 тижні до нас навідувалися двічі: Перший раз якась "хазяйка" позабирала все що могла унести - від пензликів і агроволокна з теплиці до кущів ягідних і декоративних рослин. Стать визначили по розміру слідів на свіжоперекопаній землі)) Другий раз - цього тижня в понеділок-вівторок, вже певно чоловіки навідувалися - цікавив виключно метал на ділянці - забрали труби, металеві куточки, намагалися зламати металевий каркас для винограду (не вийшло, лише погнули). Є ймовірність, що скоро навідаються знову. Цього разу вже викликали поліцію. Тож будьте уважні і не залишайте нічого цінного чи того, що може здатися цінним, на ділянці!
  2. Доброго дня! Шановний admn, тема створена для об'єднання власників земельних ділянок цього району, обговорення та вирішення поточних проблем. Але ніяк не для того, щоб виправдовуватися перед учасниками форуму з приводу нашого вибору. Якщо є конструктивні питання - будь ласка, задавайте. Якщо ж Ваша мета - розказати, які тут бездарі, і яку страшенну помилку ми зробили, придбавши тут ділянки - Вам не до нас. Я розумію, що Ви вважаєте, ніби краще за всіх нас освічені в поточній ситуації та перспективах розвитку району, але буду вдячна, якщо Ви дозволите нам самим вирішувати, за що ми хочемо чи не хочемо платити і чим займатись. А ображати жінок - це якось не виховано з Вашої сторони, погодьтеся.
  3. Сьогодні була на полі. Траншею закидали здоровезними брилами (ото сюрприз буде власникам ділянок, які зачепило). Місця, де переривали дорогу, вирівняли - проїхати можна.
  4. Взагалі ми з чоловіком були в різний час - і в робочі і в вихідні дні, ніяких незручностей від військової частини не відчувається, зазвичай там тихо) Але у нас ділянка ближче до груші, тому яка ситуація під самою частиною, не скажу.
×
×
  • Створити...