Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Taras_lviv

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Taras_lviv

  1. Доброго дня! Підкажіть якою надійною гідроізоляційною плівкою накрити мансардний поверх (дах - металочерепиця) ? З того що вдалось найти на просторах інтернету Tyvek DuPont Solid, Плівки серії DELTA Dorken. Буду вдячний за хорошу пораду ! ;)
  2. Дуже дякую за пораду! Врахую все що Ви сказали. А кладової може і не бути у разі якщо конструкція сходів буде такого вимагати.
  3. Доброго дня шановна громада. Хто підкаже де і який тип сходів краще встановити на сходовій клітці? Дано: Будиночок до якого прибудовано веранду з якої мають іти сходи на 2 поверх. 2-ий повер - мансарда з окремим входом. Під час проектування задумали забіжні сходи коли ж дойшла справа до перекриття між 1 і 2 поверхами веранди задумались чи не пожалієм зробивши забіжні сходи. На фото нижче поточні плани приблизно як виглядають забіжні сходи (але у відзеркаленні): Чи було б краще зробити сходи в кінці веранди (сходи приблизно такого типу як тут www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=150466 або з перехідною площадкою ) ?
×
×
  • Створити...