Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

madaras

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

madaras's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Привіт, продаю участок біля львова. Село Ков'ярі. Це біля газової заправки, за Солонкою. Там ще біля вїзду стоїть готель Європа. Ділянка 6 сотих, газ і світло можна підвести. На ділянці будинок який потрібно переробляти. Якщо цікавить то пишіть. Ціна 9к.
  2. а можна мені контакти майстра який робив двері. Дякую
  3. так проект в мене є в нявності. Я розумію що потрібно точні розрахунки і витриману технологію, але все ж таки я питався можливо хтось робив собі і має координати фірми.
  4. Всім добого дня. Надумав я будуватися і виникла ідея зробити фундамент по типу " шведської плити " . Питання хто у нас в країні займається цим ? Можливо хтось робив і дасть координати фірми.
  5. madaras

    Метал у Львові

    Всім доброго дня. Народ підскажіть будь-ласка де у Львові ліпше купити метало профіль під паркан, також потрібна профільна труба під стовпчики, арматура і тп. Словом потрібна інформація по знаходженню і можливо відгуки про металобази Львова. Хто де бере і де ліпше. Буду вдячний за любу інформацію. Дякую.
  6. madaras

    будова забору

    Дякую за відповідь.
  7. madaras

    будова забору

    Доброго дня народ. Може хтось порадить мені людей які б могли викопати під фундамент для забору, поставити опалубку і також зробити армування цього фундаменту. Мені потрібно 29 метрів забору зробити. Скільки на ваш розсуд може коштувати така робота? Всім дякую наперед за поради та інформацію
  8. Всім доброго дня! Поки не забув хочу подякувати genas45 за цю тему. Читав я її вже багато. Ніяк не міг наважитись самому звести мангал з альтанкою. До цього я не будував ні разу. Але цього літа брат все таки мене підтримав і ми почали будувати альтанку. Ось перші 2 ряди цегли. Згодом ми зробили таке : І тут я почав знову перечитувати пости як правильно робити под мангалу, які кутнки, суміші треба.Закупивши матеріал почали зводити сам мангал. Ось початок роботи. Не сваріться на рахунок рівності рядів. Ну тяжко ще нам робити все під ноль. Згодом почали зводити димозбірник : Димосбірник я робив з твердотілої цегли і положив також на мертель. А ось фото майже готової альтанки і готового мангалу: По альтанці ще роботи ведуться а сам мангал виконує свою функцію на всі 100%. Єдине що ніяк не можу побороти коли сильний вітер то тяга пропадає. Тепер шановні майстри маю до вас питання. Чим і як облицювати мангал? Хочеться якимось камнем але я боюсь що він може потріскати від тепмператури. Отже підскажіть будь-ласка чим і з якими сумішами облицювати мій мангал? П.С. ще раз дякую всім хто тут відписувався і давав хороші підказки. Дякую за увагу!
  9. доброго дня всім. Сьогодні їздив у Ременів дивитися на котеджі ті що з газоблоків будуються(3 поверхи). Дуже сподобались котеджі. Задумались про придбання. Я перечитав всю тему, але для себе хочу дещо уточнити. 1. Я так зрозумів що дитсадка немає, правда мені росказували що в плані є школа і дитсадок, але як я розумію це лише слова. Чи є дитсадок в самому селі? 2. Хто вже придбав, живе, буде заселятися, як обстоять справи з інтернетом? тут писали про якийсь інет, але казали що будуть модернізовувати, чи є якісь зрушення? 3. Питання по документам на землю і сам дім. По закінченню будівництва мого будинку мені видадуть документи під право власності на дім і на ділянку? і як ця земля взагалі зареєстрована, під будівництво, чи садівництво? Всім буду вдячний за любу інформацію. Можливо хтось щось порадить.
×
×
  • Створити...