Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Николай_serv

Пользователи
  • Публікації

    216
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Николай_serv

  1. Це дивлячись шо ви маєте на увазі під назвою ferolli... Продавались котли від офіційного імпортера фероллі - то вони працюють вже біля 20 років. А те що привезли гереги в епіцентр - то лайно, що дає постйний заробіток майстрам та продавцям запчастин.
  2. ще можна насос глянути котловий - теж може вже не видавати паспортні характеристики. навіть знижена напруга може впливати.. а ще може байпас у котлі бути
  3. а потім сервісант кляне монтажників за такий монтаж, бо до котла треба підходити не тільки щоби на кнопочку княпнуть, а ще й покрутити щось всередині, або у розш. бак щось качнути.
  4. Якщо там косий фільтр та встановлений носом доверху "як по інструкції" то можна нічого лишнього в ньому і не знайти. Навіть якщо проблема і в ньому.
  5. Посадити поряд узбека з термометром, яки буде крутити кран більше-менше? Все інше сильно дорожче.
  6. Человек хочет войти в историю как изобретатель электрического душа для казни. Вы ему мешаете.
  7. Судячи по фото - димар виходить в закритий з двох сторін куток. Можлива така ситуація що при невдалому напрямі вітру виникає підпор який унеможливлює вільний вихід димових газів, що в свою чергу унеможливлює горіння пальника - звідси погасання запальника. Вихід один - просто запалити повторно, при виявленні погасання. Коли заб"ється запальник - котел взагалі буде тухнути кожні 20 хв, що потягне за собою ТО.
  8. А зараз Ви можете користуватись своєю генерацією, в той час коли електромережа від обленерго відімкнулась?
  9. таку площу можна нагріти трьома 100 ватними лампочками. навіщо там ТТ та ще й з буфером?
  10. Проблема не в балонах а самому газі - пропані. Цей газ важчий за повітря тому при витоках стелеться по землі-підлозі. і при найменшій іскрі вибухає. Саме через це заборонено заїжджати на газованих авто в підземний паркінг, а також ставити газові балони в приміщенні. Зрозуміло що нашим людям на всі заборони пофіг.
  11. Точно таку ж операцію і я вчора проробив - кум вирішив камін гарно протопити при вимкнутому котлі атмосфернику з перекритими кранами :cry: А вікна не відкривав бо мінус 20 на вулиці :pozor:
  12. Коаксиальний димар придуманий для економії коштів замовника замість будівництва ДОРОГОГО класичного димара. і аж ніяк не для нагріву повітря.
  13. готуйте на наступний місяць + 1200 грн. приблизно. я теж готую. подякуємо нашій владі.
  14. Вайлант тоже бывает пробивает теплоомменник . на моей памяти с десяток теплообменников потекли внутри (трубки сгнивают или блуждающие токи - экспертизу не проводил)
  15. Уберегли Вас та інших від гарячки під час прибирання ганчірками залитого будинку/квартири через надміру викрученої деталі біноклю.
  16. Для турбокотлів (конденсатники теж турбо) поняття зворотньої тяги навіть теоретично не виникає. Замерзання вертикального коаксіалу що проходить всередині споруди також не пригадаю за 15 років досвіду.
  17. доречі майже завжди так і є на об"єктах - чоловіки дупля не відстрілюють в господарстві, а от жінки майже завжди в темі.
  18. здається на третій день відсутності запиту на нагрів теплоносія контролер дозволяє охолонути котлу до температури приміщення, але не менше +3
  19. А на сьогодні вже дозволили проводити газ у 16 поверхівки? Щось новеньке
  20. А навіщо заводити на стабілізатор живлення котла? Пустіть його повз стабілізатор.
×
×
  • Створити...