Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Taras Lviv 20

Пользователи
  • Публікації

    76
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Taras Lviv 20's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

27

Репутація

  1. тесть каже що нехоче напряму тому що мусор з тт котда піде в газовий який також підлючений в систему, просто інтересно було чи може вода так нагріти спіраль щоб дім на 200 кв обігіт....на скільки літрів треба бочку тоді?
  2. Народ така штука! Мому тестю хочуть робити опалення але систама така хочу запитатись професіоналів цього діла чи буде з цього щось! Твеардопавелний котел підєднується до бочки з водою в які знаходиться теплообнінник спіряль що напряму підключена до радіаторів тобто котел гріє воду в собі і бочці а вода в бочці що підключена до котла буде гріти спіраль що зєднана з радіаторими топто вода гріє воду! На мою думку що з того нічого невийде ! порадьте щось чи такее можливе може я нерозумію а тесть правий?
  3. Народ мені здається що з початку нашої "кризи" в багатьох помінялась стратегія і тактика нашого Українського власника майбутніх приватних будинків! Тепер переважня більшість людей дуають не про то як збудувати великий дім як в колишному СНГ дуже люблять "хата побільше джип по чорніше":D ! Тепер я замітив що люди хочуть маленьку акуратну "теплу" "енергозберігаючу" хатку ставлять котли на альтернативні види топлива,ставлять сонячні батареї ,хтось вітрогенератори хтось ще щось! Ціни вдарили бо всьому і пріорітети змінились і це я замітив по собі хочеться більше вкласти в утеплення ніж в ремонти і красоту! Як ви тепер ставитесь до великих домів чи поміняли б на менший?Чи змінила криза і стан в країні ваші плани ,пріорітети ,мрії?
  4. ну пробуйте.....ато з тими дачними участками мороки якщо газу нема то провести дорого а обєднати участки не все легко....в мене друг має два учатки за солонкою в коперативі так обєднати недають кажуть шо має бути забор між ними и ти немаєш права його зносити!
  5. десь в мухусранську можна і замок купити за 80 тисяч....але не думаю шо готовий будинок в тому місті де автор сказав! Добавлено через 1 минуту а фотки є подивитись який матеріал дому який фундамент черепиця які вікна двері? Це все має велике значення
  6. за такі гроші ви хіба уявну землю ближче купете))) удачі вам)
  7. незнаю я знаходив такі ціни там коло мене де я будуюсь незнаю може зараз вже інакше троха!
  8. Коштує так "дешево"тому що такі компанії переважно просто за взятку получають землю....або по блату...тому ціни в них дешевші
  9. подивись село Ременів 16 км від Львова 5 від окружної 20 від центру міста! 10 сотих можна взяти за 6...8 тисяч вічнозелених паперів!
  10. ну так коробка яку ви показуєте в 2 рази менша плюс я писав скважина і геератор десь штуки 2
  11. Незнаю як тепер вертатись до дому...після зарплати 50..55 євро в день які я заробляв в Іспані на стойці,або чистив басейни або кущі різав,абона винограді)....тепер в дома робити за копійкт прото пісець мене то то саме більше вбиває....шо з ліпшого в гірше) я тепер розумію чого в європі тікі добрі лди тому що проблем з грошима тут є тільки в лінивого....тут ти незамічаєш просто треба і заправляєш повний бак...а не рахуєш....або заходиш в супермаркет набираєш жрачки скільки хочеш і якої хочеш так і з машинами і зі всім
  12. +- 20 тис евро ніграма сам неробив....незнаю багато чи мало але як є! Ящо точніше то в ціну входить фундамен ленточний коробка ,монолітне перекриття, скважина на 26 метрів, генератор,матеріали,робота,армопояс на 2 поверсі!
  13. ну ніби на її благо і роблю.....не в чужі країні будую і не чужим людям гроші плачу за роботу а своїм!
  14. Інтересно хто сидить за другими моніторами які люди ,чим вони займаються і яким способом ви заробляли і заробляєте собі на на свій райський куточоК!)))) Як в такий тяжкий час будувати дім невже всі бізнесмени і олігархи?) Бажано вказати свою професію) Наприклад я вкалую вже 4 рік в Іспанії.....а все мало,але думаю ше трохи і пора заселятись)) тільки час іде а гроші як вода!)))
×
×
  • Створити...