Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ЮляПівторак

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ЮляПівторак

  1. у нас з вишнями така ж ситуація, і у сусідів. Але сосни... це все ж інше... Добавлено через 2 минуты цікавий досвід. А Ваші Йолки давно вже живуть? не жовтіли?
  2. У всіх сосен жовтіють голки, яким уже є 4 роки. У Вашому випадку скоріше за все пожовтіли саме ті голки. У нас же пожовтіли і ті, яким і 3, і 2 роки.
  3. Добрий день. Ми пересадили трохи більше десятка сосен собі на дачу. Копали на узбіччі лісу, де земля була дууже піщана, практично - пісок. Корінці моментально загортали в простирадла, засипали землею і везли до готової ями. Хвилин 15 ці сосонки прожили без посадки. Вік рослинок різний - від 2 до 4 років. Незначна частина з них не пережила перший рік. Усі інші були зелені і дали приріст на всіх гілочках. Деякі розрослись дуже густо, а деякі дали нові бутончики по 5-10см. і припинили ріст. Пройшов рік і ми помітили, що більшість з тих сосен, які прижились почали жовтіти. При чому, ми помітили залежність, що жовтіли голочки відразу після сильних дощів. На сьогодні пожовтіли майже всі сосни. Зеленими на них залишились лише нові, цьогорічні гілочки. Дві сосни і наростили гілочки, і залишились зеленими. Хто знає? - виживуть ці деревця, чи вони вже не живі, просто нова, зелена хвоя довго може триматись? Дякую.
×
×
  • Створити...