Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

extremum

Пользователи
  • Публікації

    52
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

extremum's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму

Recent Badges

6

Репутація

  1. Не доведеться - буде посудомийка. А мийку дружина хоче все таки в вікні. приблизно перемалював.
  2. На жаль не знайшов нічого щоб мене зацікавило. Може що пропустив?
  3. По опаленню планую електрокотел (газу немає), плюс можливо ще щось типу твердопаливного але це під питанням. Камін показав на малюнку. А що порадите зробити замість тамбура?
  4. Камін буде там де ви поставили знак питання, відповідно і димар з'явиться. На рахунок трьох вент каналів нічого не скажу - досвіду в будівництві 0. По матеріалам напишу трішки пізніше.
  5. Можливо. Але будинок потрібний для проживання цілий рік. Погоджуюсь.
  6. На рахунок дитячої врахую, так як і майстер-спальня - основна частина домашнього життя проходить в кухні-студії. Кількість систем зберігання для нашої родини зайвими не будуть, так як в нас різна куча речей. Ванна потрібна.
  7. Всіх вітаю. Років з 5 маю земельну ділянку 15 сотих в СТ Обухівського району на березі Стугни з одної сторони, з іншого сосновий ліс (50 км. до моєї робити в Києві). Ці роки займалися городом, приїжджали на пікнік, збирали гриби, просто засмагали і т.д. З часом зрозуміли що нам тут подобається, тиша, машин не має, спів пташок. І тут спало на думку побудувати не великий будинок/дачу для проживання круглий рік - можливо наїздами. Власне думка така була і раніше, архітектор намалював проект ще 3 роки тому, але покупка квартири в Києві відволікали від думок про власний будинок. Зараз хочемо реанімувати цей проект і втілити його в життя. В нас сім'я не велика 2+1 (дитина 10 клас - їздити туди не буде). Якщо ситуація позволить, то дочка буде вступати в Києві в університет - жити буде в свої квартирі. В нас також є де жити в Обухові. На даний момент на ділянці маю: - два підключення світла, одне 10 кВт, друге 25 кВт 3 фази; - паркан, ворота; - скважина 15 метрів - потрібно буде робити нову; - великий сад; - будівельний вагончик на 30 квадратів з усіма умовами (кухня, спальні, санвузол). Викладаю проект того що в нас є. Сам архітектор більше проектуванням не займається. Тому дуже прошу конструктивної критики і як по можливості зменшити розміри будинку так як вважаю для не великою сім'ї максимум це 80 метрів. 18-3.pdf
  8. Добрый день. На данный момент стою тоже перед выбором участка для стройки доима, хоть и есть земля со всеми коммуникациями в Обуховском районе (Копачев - парк Киевская Русь), но далековато - в Киев нужно мотаться ежедневно. А что скажете по поводу Обуховского направление? Две идеальные дороги. Какие еще плюсы/минусы?
  9. Всем добрый день. Кто что может сказать про данный ЖК? Строят возле моей работы. Лично мне Севастопольская площадь как локация нравится, много дорог в разные стороны города. Развитая инфраструктура. Да и застройщик вроде бы как пойдет. Какие основные минусы данной стройки ? Всем заранее благодарен.
  10. Удобрил перегноем, но уж точно не свежим. Добавлено через 3 минуты Удобрил перегноем, может он там чуть недопрел, но уж точно не свежим.
×
×
  • Створити...