Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ArthurSU

Пользователи
  • Публікації

    139
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ArthurSU

  1. Так, це нормальний варіант. Знайомий так само робить
  2. Підтримую, для каркасного утеплення оптимальна вата з щільністю 45кг/м.куб.
  3. Дивне порівняння. Ви взяли найгірший варіант по Техноніколь, і можна сказати найкращий для даху варіант по ІЗОВАТ. Причому Техно в рулоні, а базальтова вата в рулоні - це майже сміття, незалежно від виробника.
  4. Не обов'язково, але бажано. Хоча, якщо штукатурка "короїд", то тоді більш бажано, бо там основа пробивається через ті "порізи". Під "баранек" 50/50, але краще дати, кольоровка грунтовки не дуже дорога.
  5. З ватою вже почався такий самий прикол, як і з пінопластом. Умовно, є норматив по пінопласту, фасадний пінопласт має бути 15 кг, але виробники вже роблять 12, 10, 8кг Так само і з ватою є норматив, фасадна вата - 135, 145кг/м.куб., а тепер коли ціни виросли виробники починають пропонувати для фасаду вату меншої щільності.
  6. Чесно кажучи не розумію таких порад. Ви ж теж чомусь на цьому форумі, а не в гуглє. Так можна порадити не водити дітей в школу, хай в гуглє вчаться, він все знає, до лікаря не треба йти бо можна в гуглє почитати і так далі...
  7. А там де ви кольорували не можуть додати барвника, взагалі то для них це не проблема, змінити на тон колір, просто не хочуть з цим бавитись.
  8. Базальтова вата в рулоні - це напевно один з найгірших варіантів утпелення. Якщо вам треба дешевше і в рулонах, то треба вибирати між виробниками скловати. А якщо все ж таки базальт, то тільки в плитах
  9. Виробників дуже багато і з них достатньо багато з нормальною якістю товару. Не беріть самий дешевий і все буде добре.
  10. Тут щось не так. Будувати із СИП 2 роки? Може вони котеджне містечко будують?
  11. 200мм вати буде в 2-3 рази дешевше ніж 100мм ЕППС. Тільки треба думати чим накрити вату.
  12. На вкус и цвет друзей нет. (с) У нас останнім часом найбільше беруть баранек 1,5мм
  13. Я думаю, що ви не візуально, ні як по іншому різниці не відчуєте. Хоча звичайно чиста силіконова штукатурка буде краще.
  14. Думаю там треба буде більшу товщину ніж пінопласта. Якщо вам треба мінімізувати товщину, то тоді напевно екструдований треба брати.
  15. Знаю, що екструдований пінопласт може погано триматись тому що дуже гладка поверхня. А щоб краще тримався його затирають теркою або просто царапають цвяхом. А про звичайний пінопласт такого не чув.
  16. Якщо нормальний короїд + нормальні руки, то буде стояти довго. А я якщо короїд надоїв, то візьміть баранек.
  17. Не чув, що плиточним клеєм армували, а для приклейки пінопласту використовують часто. Хто знає, може і для армування підійде.
  18. В Києві бачив багато великих будинків утеплених ватою, а у нас, у Львові, переважно пінопласт.
  19. Якщо плануєте гіпсокартон, то візьміть звичайну вату для даху (30 щільності), приклеювати не обов'язково. А паробар'єр дати потрібно
  20. А хіба паробар'єр може бути мембраною. Здається ні. Но в любому випадку той паробар'єр, що буде між ватами потрібно вирізати!
×
×
  • Створити...