Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Aleks dp

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Aleks dp

  1. Знаю, заочно, цього підприємця, що заснував "Козацький мед". Моя пасіка знаходиться в Запорізькій об. і кілька років тому місцеві мені передали агітку від "Козацького меду", щоб з ними співпрацював. Не викликає довіри сама агітка, а умови, тим паче. І в нашій, Дніпровській об поширювали ці агітки, але в нас його ж земляки-конкуренти забирають мед на кращих умовах. Задовго до його появи. Я вже й забув за його існування, а тут виходить, ще існує "фірма"
  2. Такий фермент, як діастаза, розпадається найшвидше. Сам по собі. І, знаючи сорт меду, по діастазному числу можна визначити свіжість меду. Чи давність.
  3. Де, вони, ці народні синоптики живуть і де обіцяють такий прогноз? По всій Україні чи в нас, на південному сході, де сніг бачимо не кожну зиму?, Чи під Одесою, чи в Закрпатті....?
  4. Так. Цього року, дійсно, бджолам трудніш було взяти мед з акації, бо похолодало і йшли дощі. Але паузи були і у вправних пасічників меду, хоч не багато, а є. Я не стараюсь добути побільше акацієвого, але для постійних клієнтів і рідні завжди є.
  5. Ви зовсім не в темі. Мед, в Україні, майже увесь іде на експорт.Давно. Бо вдома населення не спроможне купить необхідну кількість меду, через низькі доходи. Більшість населення. І ціна на мед, якраз прив"язана до курсу долара. І, якщо ніяк буде експортувать мед, то прийдеться нам, пасічникам, покидать цю справу. Бо вдома його стільки не куплять, як виробляють. Україна стійко тримається 4 місця в світі по експорту меду. Росія на 5.
  6. Ринок оцінює не чужу працю, а попит і пропозицію на певний товар. А це, зовсім різні речі. Вже давно, не десь, а в нашій Україні, фермери, буває, не везуть городину на ринок, а знищують урожай на полі, або й покидають, бо сама доставка до прилавка вже не окупить затрат. Я пасічникую. Колись, починалось, як хобі, зараз живу тільки з бджільництва. І мед здаю оптовикам, бо не реально його продати на ринку увесь. Возиш-возиш на ринок, а продаси майонезну банку, може, 1 літр, а часто, не продаси нічого. А бензин випалюєш. Затрати йдуть. То їх в ціну не враховувати? Вже не кажу про кочівлі. У нас, на південному сході Дніпровської об. акацієвий мед на ринку 1л=120гр, вдома, від 100гр. Відповідно 3л 360.
×
×
  • Створити...