Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Aleks dp

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Aleks dp

  1. Шановні форумчани, будьте уважні підчас купівлі меду на вулицях.

     

    Цитати з пасічного форуму:

    "...Был в Черкассах в гостях у внука идем по центру стоят 3 палатки Козацкий мед .Продают 20 сортов меда в 1 литровых пластиковых ведерках и 1 сорт подсолнечник с разнотравием в3 литровой банке неполной написано 4 кг 200гр 169 грн.Очередь человек 40 .Красивые этикетки и что интересно каждый сорт лечит разные болезни.Самый дорогой лесной 155 за 1литр. Из каких только трав там не собирали пчелы некоторые впервые слышу даже из вереска.Притворяюсь валенком пробую и читаю этикетку Запорожская область г. Мелитополь.6 сортов жидких а остальное явно подсолнечник или рапс хотя о рапсе нигде ни слова но цветовые оттенки разные.Как начали мне рассказывать какой мед полезный и как они трудно работают.Не выдержал и задав пару вопросов по теме со мной прекратили общение.Запорожцы научите меня собирать 20 сортов меда.Спасибо..."

    "..."Козацкий мед " принимали в моем регионе мед по 23грн. без анализа и без каких либо поверок. Практически в слепую, все подряд.

    Так что сами можете представить какого качества у них мед и что они продают - это во первых.

    А во вторых - так как принимали они без анализов, они сами понятия не имеют какие там сорта меда они продают..."

     

    Знаю, заочно, цього підприємця, що заснував "Козацький мед". Моя пасіка знаходиться в Запорізькій об. і кілька років тому місцеві мені передали агітку від "Козацького меду", щоб з ними співпрацював. Не викликає довіри сама агітка, а умови, тим паче. І в нашій, Дніпровській об поширювали ці агітки, але в нас його ж земляки-конкуренти забирають мед на кращих умовах. Задовго до його появи. Я вже й забув за його існування, а тут виходить, ще існує "фірма"

    • Лайк 1
  2. По прогнозам народных синоптиков снег выпадет уже в ноябре, а сойдет только в конце марта. Январь -15-20 градусов.

     

    Де, вони, ці народні синоптики живуть і де обіцяють такий прогноз?

    По всій Україні чи в нас, на південному сході, де сніг бачимо не кожну зиму?, Чи під Одесою, чи в Закрпатті....?

  3. Цікаво. Дякую за інфо.

     

    Щодо цін на мед цього року. Вже пройшлася по всіх точках, де брала мед хоч коли небудь. Всі підняли ціни, від 10 до 20%. Кажуть, дуже складний рік для бджіл. Правда, так кажуть кожного року :), але в цьому році, схоже, так і є.

     

    Я теж чекаю меду від Ані. Мед гарний і медовички приємні у всіх відношеннях :rolleyes:

     

    Так. Цього року, дійсно, бджолам трудніш було взяти мед з акації, бо похолодало і йшли дощі. Але паузи були і у вправних пасічників меду, хоч не багато, а є. Я не стараюсь добути побільше акацієвого, але для постійних клієнтів і рідні завжди є.

    • Лайк 1
  4. В производстве данного продукта довольно малая себестоимость.

     

    Это не импорт с курсом.

     

    Ви зовсім не в темі. Мед, в Україні, майже увесь іде на експорт.Давно. Бо вдома населення не спроможне купить необхідну кількість меду, через низькі доходи. Більшість населення.

    І ціна на мед, якраз прив"язана до курсу долара. І, якщо ніяк буде експортувать мед, то прийдеться нам, пасічникам, покидать цю справу. Бо вдома його стільки не куплять, як виробляють. Україна стійко тримається 4 місця в світі по експорту меду. Росія на 5.

    • Лайк 3
  5. Я Вам больше скажу-я даже его не ем:)

     

    А "чужу працю" лучше всего оценит рынок.Именно это я и имел ввиду.:rolleyes:

     

    Ринок оцінює не чужу працю, а попит і пропозицію на певний товар. А це, зовсім різні речі. Вже давно, не десь, а в нашій Україні, фермери, буває, не везуть городину на ринок, а знищують урожай на полі, або й покидають, бо сама доставка до прилавка вже не окупить затрат.

    Я пасічникую. Колись, починалось, як хобі, зараз живу тільки з бджільництва. І мед здаю оптовикам, бо не реально його продати на ринку увесь. Возиш-возиш на ринок, а продаси майонезну банку, може, 1 літр, а часто, не продаси нічого. А бензин випалюєш. Затрати йдуть. То їх в ціну не враховувати? Вже не кажу про кочівлі.

    У нас, на південному сході Дніпровської об. акацієвий мед на ринку 1л=120гр, вдома, від 100гр. Відповідно 3л 360.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...