Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bumba

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

bumba's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. В нявності є 99 штук. Ціна за всі - 380 грн. Бажаючим купити - пишіть в приват.
  2. В мене на 100 квадратів пішло 400м труби, і 150 планок. Можна було використати і менше. Розрахована на 16 і 20 трубу. Труба в пази стає щільно. 16 відірвана від підлоги на 7 мм, 20 - на 6. По якості досить непогана, мягка. В ході монтажа зламалась тільки 3 зубчика кріплення труби. До підлоги кріпиться дюбелями, між собою на пази.
  3. Продам планку для монтажа труб теплої підлоги, виробництво Україна. Довжина 50 см. В наявності є 90 штук. Віддам за 350 грн. По Україні поїде за рахунок покупця Новою поштою.
  4. Дякую всім за інформацію. Вирішив ближе до осені прогрунтувати.
  5. Доброго дня. Цікавить таке питання - є будинок - утеплений мінватою, поармований сумішю Baumit . Фінішною штукатуркою буде оздоблюватись на слідуючий рік. Чи потрібно на зиму грунтувати стіни? чи грунтувати безпосередньо перед нанесенням декоративної штукатурки? . Буду вдячний за допомогу.
  6. Ділянка і будинок - мого батька. Питання в тому чи можна побудувати ще один будинок без розділення земельної ділянки, і яким чином його оформити ( гостьовий). Новий будинок буде оформлений на батька.
  7. Дякую за змістовну відповідь. Без свідоцтва на прво власності не зможу підключити газ . Ще тоді таке питання чи можна другий будинок оформити як гостьовий?
  8. День добрый . Такая ситуация - есть участок с домом - земля и участок а частной собственности - и оформлены на одного хозяина. Можно ли построить на этом участке еще один дом - дом будет оформлен на того же хозяина? Нужно ли делить участок, или можна это сделать как то подругому?
×
×
  • Створити...