Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

val1

Пользователи
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

val1's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

24

Репутація

  1. даремно ви так про них, клеїв "сумашедшою липучкою" - тримає супер , склеює швидко, дуже акуратно . Просто не уявляю як би клеїв ротбандом "цеглу" щоб було так акуратно.
  2. 3 м2. дякую вже купив. мене цікавить перш за все якість а вже потім ціна.
  3. Хочу запитати - в Епіцентрі рекомендують клеїти гіпсову плитку на клей - "Сумашедшая приклейка" , на його банці доречі написано що він для приклеювання в т.ч. гіпсової плитки. Хтось клеїв на такий клей ????
  4. З покриттям визначився - хороший ламінат, мабуть Парадор, але питання ???в мене перепад в одній кімнаті - 3,5 см, в іншій 7,5 см , чим рівняти -думаю ОСБ в першому випадку і екструдований полістерол + осб в іншому випадку, Питання чи мона осб замінити дсп, двп???
  5. Я для своєї квартири обрав - керамічна плитка , гіпсова плитка (під цеглу) як декор колон (кухня, ванна, туалет та два балкони) , венеціанська штукатурка (частково кухня, частково спальня , дитяча , частково зал, елементи в коридорі ) , декоративна штукатурка ТРАВЕРТІН (коридор), водо емульсійна фарба (гардероб) , фарба структурна, перламутрове покриття (як "Сахара" ТМ "Ельф декор") (частково спальня, частково зал). В своєму виборі керувався практичністтю екологічністтю та красотою (для себе ) , за модою не гнався - класичні покриття (емітація природніх матеріалів ) завжди є і будуть в моді (особиста думка). Також в виборі керувався і тим що не настільки багатий щоб купувати дешеві матеріали (по перше), не настільки багатий щоб знов таки через 2 , 3 , 5 років робити знов ремонт. Склад сім'ї Я , дружина, дочка 5р. і планується ще одна дитина . Свій вибір вважаю оптимальним. Вислухаю критику і можливо ще щось, зміню так як стадія оздоблювальних робт в квартирі ще в процесі.
  6. Купив сьогодні Eskaro Matilda 0,95 л.спробую на гель КРОККО на поліестирольні багети , що вийде відпишусь. Дякую за відповіді.
  7. Хто використовував таку фарбу Eskaro Matilda для потолків , що можете сказати і взагалі про фарби Eskaro.
  8. Ттаке ж питання цікавить, три кімнати треба застелити підлогу Варіант 1- ОСБ , утеплювач і ламінат Парадор або Такет. Варіант 2 - ОСБ , Паркетна дошка (не дорога) дорогу не потягну. Варіант 3 - Паркет або масивна дошка - просто є можливість взяти за гарною ціною, але хто і як застелить а тим більше як далі буде він "лежати" (волога , перепад температур і т.д.) просто поняття не маю . Який би варіант кожен порадив??
  9. Є можливість купити польську Снежку.Чи можна її вважати високоякісною акриловою фарбою.Вірніше наскільки її можна вважати високоякісною та і взагалі фарбою.
  10. А цього не зрозумів абсолютно.Що ви мали на увазі?? Може в інших містах по іншому??? Я намагаюсь зробити якісно і правильно, не залежно від того де я знаходжусь тому і звернувся до форуму. А відповіді - для Луцька і так піде а для іншого міста в якому Ви, можливо, перебуваєте по іншому, я не сприймаю. Не хочу нікого ображати , але на будівельному форумі ділити матеріали по місцерозташуванню я не став би. Для цього є інші інтернет ресурси. Дякую Вам за варіант.
  11. Гель для растрескивания KROKO позволяет достичь красивых декоративных эффектов на стенах, тягах, колоннах, всевозможных лепных изделиях. Материал создает на поверхности оригинальные трещины, которые придают неповторимый шарм интерьеру. Технология нанесения На подготовленную поверхность кистью или валиком наносим фоновую акриловую краску (цвет будущих трещин) (рис. 1). Цвет краски выбирается по каталогу, в зависимости от желаемого контраста. После полного высыхания кистью либо валиком наносим гель KROKO (рис. 2). При необходимости допускается разбавление водой до 10-15%. Гель наносится в 1 или 2 слоя в зависимости от необходимого эффекта. От плотности нанесенного геля зависит размер трещин. Окончательный результат проявляется после нанесения финишного слоя матовой акриловой краски, цвет которой также выбирается по каталогу. Наносить краску следует кистью после полного высыхания геля (min 24 часа) в одном направлении поступательными движениями, не возвращаясь назад к нанесенному участку во избежании нарушения декоративного эффекта (рис. 3). Также хороший результат достигается при напылении последнего слоя краски с помощью специального пистолета и компрессора. При правильном нанесении растрескивающийся эффект проявится через несколько минут (рис.4). В качестве защитного слоя рекомендуются лаки Д
  12. Саме Эльф-декор , в магазині продавець поняття не має яка фарба використовується, в інтернеті тільки говориться про використання ВИСОКОЯКІСНОЇ АКРИЛОВОЇ ФАРБИ,яку і намагаюсь купити і не можу розібратись , акрилова латексна ,акрилатна латексна і т.д. і т.п. В одному магазині фарб сказали що латексна це не акрилова, а акрилова - то на базар і купити польську Снежку питання чи вона високоякісна, сумніваюсь, хоча .... Де можна купити цю фарбу MONTO, і чи є щось подібне і доступне в магазинах "ширпотреба" щоб сильно не морочитись.??
  13. Саме це мене і цікавить. Розясніть мені ще таке . Що значить АКРИЛОВА ЛАТЕКСНА ФАРБА, Яка різниця між латексною і акриловою фарбою? Якщо на банці написано - акрилатна , акрилові связуючі , але латексна фарба - то це все таки акрилова ?? шось я запутався.
  14. Прошу допомоги у виборі фарби.Потрібна високоякісна АКРИЛОВА фарба для двох задач. 1.Чому саме високоякісна акрилова - на гель КРОККО для тріщин на усіх карнизах в квартирі. 2.Для відкосів - бажато щоб фарба була матова і можна було її помити час від часу. Тобто потрібна високоякісна акрилова фарба , матова, стійка до миття і бажато з брендових , ну щоб не замовляти а піти в будь який більш-менш будівельний магазин і купити її.
×
×
  • Створити...