Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sokill

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sokill

  1. Доброго дня! Хто використовував, як утеплювач юнізол (целюлозний утеплювач) ? Зокрема для утеплення даху. Підкажіть чи варто ним утеплювати?
  2. Доброго дня! а коли в вас по договору термін? Зазвичай, як я бачу по інших будинках затримують десь на пів року. Треба їх підганяти, надзвонювати їм раз в тиждень і ставити їм термін коли буде одне коли друге.
  3. Можливо хтось недавно їздив на будівництво і зауважив як там на Куземського 11???
  4. Доброго дня! Їздив на будівництво, мною були внесені зміни і відмовився від внутрішніх робіт вже давно, а коли приїхав то побачив, що зробили на першому поверсі мені перегородки і поштукатурили, добре що хоч не зробили того ще на другому поверсі. Раджу всім перевірити хто вносив зміни в проект=)
  5. бачу мало вони зробили по 11 будинку за місяць
  6. Доброго дня! може хтось знає як там Куземського 11? вже місяць там небув
  7. Їздив дивитися на 11 будинок на вихідних, на мою думку все в термін виконується, в договорі в мене прописано до кінця року. З однієї сторони вже на 14 квартир залили перекриття першого поверху, тож залишається 2 поверх і мансарда. А на рахунок води то є десь 30 см в підвалі однієї квартири (дивився тільки з однієї сторони будинку, з іншої незнаю)
  8. Доброго дня! Може хтось підказати якогось дизайнера інтер'єру? (бажано недорого і якісного).
  9. Був на будівництві тиждень тому, там викладали блочний фундамент десь по чотири блоки у висоту, наскільки розумію в цих таунхаузах ще буде підвал або гараж. В мене ціна в договорі прописана і в гривнях і в доларах, тобто зафіксована по курсу долара на момент підписання договору і є незмінною.
  10. Доброго дня! В трембіти новий сайт, як виявляється (ссылка устарела) і ще казали мають нові фотки залити на днях. Був вчора на будівництві робота кипить. Все йде доволі швидко.
  11. Доброго дня! Хто як планує з дизайном інтерєру, може вже хтось щось знайшов? які у вас рішення з цього приводу?
  12. Доброго дня в мене є розтермінування, тобто сплачую частина після зведення кожного поверху. І прописана сума в мене в договорі завіреному нотаріусом ще по старому курсу, а пункту про перегляд ціни там немає. Вона є зафіксованою.
  13. Підкажіть як там на Куземського 11? Щось крім фундаменту вже є?
  14. А як йде робота на Куземського 11 ви не в курсі?
  15. Добавлено через 8 минут А це аналіз води саме в Ременові де зараз будують зблоковані будинки?
  16. Доброго дня! Хотів запитати, як майбутній власник зблокованого будинку з газоблоку в с.Ременів наступне: 1. Від яких матеріалів забудовника варто відмовитись? 2. За якими моментами будівництва варто простежити, щоб зробили нормально? 3. З чого варто зробити сходи? 4. Також цікавить якість водопостачання на даний час, (якість, тиск води). 5. Газопостачання. Буду вдячний за інформацію.
×
×
  • Створити...