Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sokill

Пользователи
  • Публікації

    16
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Sokill

  1. Доброго дня, Друзі

    Прошу відгукнутись майбутніх сусідів по будинках 7,9 . Хто і коли підписав договір, і як швидко на вашу думку триватиме будівництво? Бачу по своєму договорі явно в терміни не вкладаються! Що будемо робити!?

     

    Доброго дня! а коли в вас по договору термін? Зазвичай, як я бачу по інших будинках затримують десь на пів року. Треба їх підганяти, надзвонювати їм раз в тиждень і ставити їм термін коли буде одне коли друге.

    • Лайк 1
  2. Доброго дня! Їздив на будівництво, мною були внесені зміни і відмовився від внутрішніх робіт вже давно, а коли приїхав то побачив, що зробили на першому поверсі мені перегородки і поштукатурили, добре що хоч не зробили того ще на другому поверсі. Раджу всім перевірити хто вносив зміни в проект=)
  3. Добрий вечір! У нас так само, прописано і в грн, та дол. курс зафіксували , жодного пункту про зміну вартості немає (тільки у разі збільшення кв.м) Прийшли до САВЧИНА М.Ю., ,а він почав розказувати, про перерахунок ,і тому подібне. Нас такий хід подій не влаштовує. так і сказали все згідно договору. З брехливим САВЧИНОМ, будемо спілкуватися тільки в присутності адвоката. Антиреклама, теж не завадить. Потрібно , щоб САВЧИН відповідав за свої вчинки. А лохів тут немає, кожен "щасливчик" важко заробляє гроші, щоб так легко з ними розтатись. Про будівництво Куземського 11, повний завал, за 7 міс. умудрились тільки вирити котлаван, закласти блоками, у підвалі 1,5м води, ззовні теж все плаває. дринажів ,гідроізоляції НЕМАЄ теж,. ТАК ЩО СВЯТКУЄМО НОВОСІЛЛЯ У ВЕРЕСНІ 2015 Р.(зг.договору), В "БАСЕЙНІ" ВСІХ ЗАПРОШУЮ!!!!!!

     

    Добавлено через 18 минут

     

    Савчин розкидується статтею 533. Валюта виконання грошового забов"язання. Але рекомендую всім почитати Науково-практичний коментар до неї. В якому все чітко написано......

     

    Добавлено через 22 минуты

     

    так є ще БАСЕЙНИ по 1,2 метри води зі всіх сторін, з якими не можуть нічого зробити:sad::sad::sad:

    Їздив дивитися на 11 будинок на вихідних, на мою думку все в термін виконується, в договорі в мене прописано до кінця року. З однієї сторони вже на 14 квартир залили перекриття першого поверху, тож залишається 2 поверх і мансарда. А на рахунок води то є десь 30 см в підвалі однієї квартири (дивився тільки з однієї сторони будинку, з іншої незнаю)

  4. Добрий день) підкажіть)можливо хтось знає, як справи по куземського 10?? можливо фото у когось є??

    ще цікавить таке питання:

    по куземського 10 має бути котедж на 150 квадратів, і ціна само собою більша)хтось можливо уже придбав?? ми купили, але на сайті пише зовсім інша ціна, ніж та яка у нас за договором

     

    і у договорі нам ціну приписали в доларах! так усім?? чи хтось писав гривневу вартість будинку???

     

    Був на будівництві тиждень тому, там викладали блочний фундамент десь по чотири блоки у висоту, наскільки розумію в цих таунхаузах ще буде підвал або гараж. В мене ціна в договорі прописана і в гривнях і в доларах, тобто зафіксована по курсу долара на момент підписання договору і є незмінною.

    • Лайк 1
  5. Всім доброго дня. Хтось має в Савчина розтермінування? Чи говорив МЮ шось комусь про перерахунок вартості маунхаусу?

     

     

    Доброго дня в мене є розтермінування, тобто сплачую частина після зведення кожного поверху. І прописана сума в мене в договорі завіреному нотаріусом ще по старому курсу, а пункту про перегляд ціни там немає. Вона є зафіксованою.

  6. Не дочекавшись відповіді, поїхав подивитись як там будівництво :)

    Отож, на Куземського 8 металочерепиця покладена практично всюди. Це стосується і вікон. Ззовні таунхаус по штукатурений. Вже почали штукатурити і в середині. Робота йде....

    А як йде робота на Куземського 11 ви не в курсі?

  7. Добавлено через 8 минут

    нагадаю: я написав "імовірно захоронення", опираюсь на те, що говорять місцеві( а Ви наврядчи задавали питання людям), на стандартну практику радянських часів, висновок написаний в протоколі 124.

    а ще на фермах полюбляли зробити свердловину і використовувати її як каналізацію, скидати в неї нечистоти..........

    А це аналіз води саме в Ременові де зараз будують зблоковані будинки?

  8. Доброго дня!

    Хотів запитати, як майбутній власник зблокованого будинку з газоблоку в с.Ременів наступне:

    1. Від яких матеріалів забудовника варто відмовитись?

    2. За якими моментами будівництва варто простежити, щоб зробили нормально?

    3. З чого варто зробити сходи?

    4. Також цікавить якість водопостачання на даний час, (якість, тиск води).

    5. Газопостачання.

     

    Буду вдячний за інформацію.

×
×
  • Створити...