Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ontoshko

Пользователи
  • Публікації

    476
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем ontoshko

  1. 6 часов назад, Smelyy сказал:

    типу мало? мені здається, що це завжди питання ціни)

    дивіться, тут така справа: мені робили 300м2 майже 40 годин, 4ро людей майже без перерв. Ціна була по роботі 165 грн. Меньше 100м2 вони "роблять обличчя".

    30м2 Впорається і двоє. Однак це всеодно по часу буде +- те саме.

  2. 1 час назад, laritus сказал:

    К чему эти глупые вопросы?!? У вас окна я так понимаю взломостойкости тоже класса RC2? 

    так, RC2. Варіант дверей із пап'є маше - не для мене. Сумніваюсь що хтось на повному серйозі з форумчан поставить собі такі ж. 

  3. Є ще у Veka плівка з закосом під вигляд матової фарби для алюмінія. Називається покриття Spectral.

    Дорожче ніж звичайна, є тільки в 82му профілі, чекати з Германії, кажуть, що ніжніша ніж звичайна. Але естетика досить приєма, не видно, що це пластик зі штучною перфорацією текстури "під дерево". 

    Собі поставив такі вікна (Spectral Antrazit) від ВікнаСтар (завод ВікноПлюс) - через рік-два відпишу, що випливе з досвіду експлуатації. 

  4. В 24.01.2022 в 15:32, KeySims сказал:

    Все двери изготавливаются под заказчика. У вас довольно высокий проем, поэтому нужно будет ставить окно верхнего света. Открытие во внутрь. Какой цвет двери? Нужно ли окно в самом полотне?

    виглядатиме м'яко кажучи потворно. Двері з алюмінія зроблять в будь-якому розмірі без необхідності в вікнах над ними. Двері 2м - при можливості зробити 2,4 - таке-собі рішення з точки зору естетики і відчуття простору при вході в будинок

  5. 5 часов назад, Nikolay Cherednichenko сказал:

    Треба подумати... Була ідея зробити одноповерховий з низькими і довгими звісами від косого дощу і для естетики (суб'єктивної).

    при правильному розрахунку звісів - ще й отримаєте пассивне енергозбереження (економія на кондиціонуванні і опаленні), Шукайте тему 

  6. 42 минуты назад, manuni4 сказал:

    Здравствуйте. Ну так за ночь и прогревается. Это инерционная система отопления... это не для комфорта. Для комфорта электрические под плитку. Но уже с совсем другой затратной частью. :flag1:

    як це не для комфорту? Ви впевнені?

    • Лайк 1
  7. 26 минут назад, Сергей НСТ сказал:

    Я бы с нашими сырами не только торговую войну начал. Посмотрите объемы импорта пальмового масла. Кому понравится, что бы ему парили отраву?

    супер-еко натуральні тваринні продукти - отрута. Причини:

    - казеїн (невластивий людям білок) - використовувався як клей в виробництві. З нього тварини утворюють рога і копита. Осідає на стінках судин, в суставах і т.д.

    - насичені жири - найшкідливіші з усіх, не є необхідними і незамінними (на відміну від поліненасичених - з зелені, горіхів, льону). Блокують інсулін, викликаючи діабет 2 типу. Повільно окислюють організм з середини.

    А сир - то взагалі букет з концентрованих гнилих білків, прогорклих жирів і прокисших вуглеводів. Все це надає унікальний присмак продукту.

     

    Звісно, пальмова олія - не кращий продукт і таке краще не їсти взагалі, але в цьому випадку - це найменьше з зол

    • Хаха 1
  8. 3 часа назад, gid_8462 сказал:

     В процесі експлуатації будинку Ви можете прийти висновку про економічну доцільність опалення твердопаливним , чи газовим котлом. 

    це лише, якщо бути фанатом-кочегарних "загрузити, почистити котел, димохід, викинути золу/сажу".

    Сучасний будинок - це тепловий насос без альтернатив. 

    • Лайк 1
  9. 2 часа назад, laritus сказал:

    не возможно.

    не будет.

    а якщо буде?

    а якщо інвертор раптом гібридний?

  10. 15 часов назад, Нина Гончаренко сказал:

    Будет электроотопление. Напишите, буду ждать.

    Дуже раджу подумати

    1) про теплу підлогу (водяну)

    2) одноповерховий будинок - вам буде простіше вирішити питання з санвузлами (буде доступно обидва)

    3) замість електрокотла можна встановити бюджетний тепловий насос  повітря-вода з кондиціонера. Окупиться за 2-3 роки.

    4) на підлозі можна зекономити заливши її на стадії фундаменту. Викликати бригаду яка робить шліфовані промпідлоги на великих об'єктах. Вони зроблять (майже) ідеальну поверхню. По ціні мені вийшло 165 грн/м2 робота. Це трохи дорожче за 100-120 грм/м2 за стяжку. На стадію будівництва це покривається картоном/плівкою/OSB чи дошками. Після штукатурних робіть залиишться знати все і покрити поліуритановим лаком. Для теплового насоса - це ідеальний варіант + це дешевше якісної плитки по суммі з стяжкою. Естетика, як на мене - ідеально впишеться в мінімалістичний сучасний дизайн.

    • Лайк 1
  11. 19 минут назад, Dendnepr сказал:

    Неоднократно говорил: только пух/перо

    Дивна рекомендація продукту:

    1) заради якого мучать тварин

    2) який сумнівний по стерильності

    3) збивається і деформується під час сну

    в час, коли є купа справді ергономічних альтернатив

     

    Користуюсь більше двох років Andersen Комфортна. Обирав на Розетці по відгукам. Мені досить комфортна

  12. 1 час назад, Domikv сказал:

    Вы сначала обклеили проемы 5 см еппс, а потом по нему уже выполняли монтаж? А как снизу, под зонами опирания заливали точки бетонные в еппс?

    так, на стадії до монтажу вікон - це ідеальний варіант, як мені здається. По роботі не доведеться платити двічі. Плюс простіше забезпечити герметичність відкосів по відношенню до пару/затіканням води ззовні в щілини знизу між профілем і утеплювачем

  13. 7 часов назад, Алік сказал:

    Внутренние откосы из ЭППС помимо функции утепления помогают также решить вопрос паро/гидроизоляции, т.е. если планируется использование оконных лент или аналогичных материалов, то внутри они уже не нужны. 

    Также неплохо выполить полную облицовку проёма ЭППСом, кроме случаев с очень большими кострукциями.

    зображення_viber_2021-08-04_17-20-36-101.jpg

    Дякуючи вашій рекомендації зробив ще рік тому такі проєми - 5см ЕППС на всю глибину відкосу. Для великих вікон - знизу газоблок D500 (через вагу вікна), який зсередини утеплений ЕППС

    • Лайк 1
  14. поради для оптимізації бюджету: в одноповерховому будинку можна на стадії фундаменту зробити УШП з теплою підлогою, при заливці викликати бригаду пром. підлоги.

    Вони залили мені за 165грн/м2 бетон з насосу, відшліфували. Бетон закриваєте плівкою і листовим матеріалом, скажімо OSB. Будуєте стіни, дах, штукатурите, знімаєте плівку з OSB- отримуєте за 400-500 грн/м2 фінішне покриття після покриття поліуритановим лаком. Сучасна естетика, в двічи дешевше плитки. Для теплового насосу (як оптимального опалювального приладу) - найкраща теплопровідність. 

    ЦПС стяжка коштує 100-120 грн - за роботу, плюс матеріал просять 150 грн. Бетон вийшов десь 240-250 грн. 

    • Лайк 2
×
×
  • Створити...