Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ysern

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

ysern's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Доброго дня! Планую зведення коробки (кладка цегляних стін, монолітне перекриття, накриття ) заміського будинку (1.5 поверхи) в кінці жовтня. По правді кажучи, не впевнений чи хороша це ідея в такий пізній період. Тому прошу поділитись думками на рахунок цієї "авантюри", варто таким займатись чи краще почекати до весни. Особливо цінною буде думка людей, які мали справи з виконанням подібних робіт в перед зимовий / зимовий період. Регіон - Львів. Чекаю відповіді, дякую!
  2. panchmp, смети як такої не було. була ціна за фундамент яка рахувалася в кубах бетону. після заливки виявилося, що є ще демонтаж і за нього потрібно платити окремо. в цілому все сталося так як ти написав..
  3. дякую всім за відповідь. ні знімають ті ж люди, що ставили. на перед не було домовлено що в ціну заливки фундаменту входить демонтаж (розборка, чистка, діставання цвяхів). чесно кажучи я і не догадувався про таку потребу, так як нема в цьому ділі досвіду.
  4. Доброго дня. Пропонують демонтаж опалобки за 15 грн. м.п. Це за одну сторону фундаменту. Тобто, якщо обалобка з двох сторін фундаментної лєнти (як воно зазвичай є), то множити потрібно на два. В тих місцях, де фундамент виступає з землі не більше 30 см. ціна буде 15 грн. м.п. за дві сторони. Це нормальна ціна на сьогоднішній час? Регіон - Львів. Але діліться інформацією з будь якго регіону! Дякую.
×
×
  • Створити...