Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

uliana_k

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

uliana_k's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Доброго дня. Таке питання: Передача частин грошей (оплати за котеджі) хто як здійснював?? Через нотаріуса чи прямо в руки Савчину? не знаємо як це зробити Шукаємо сусідів по куземського 10:)) у нас згідно договору здача вересень 2016, у всіх однаково, бо ми уже раз переукладали договір
  2. Добрий день) Ми уже майже рік чекаємо на спарений котедж по куземського 10, але на разі навіть фундаменту не зробили((( в договорі прописано до кінця грудня) так що навіть не знаємо що робити?) взагалі можна забрати назад свої гроші?) чи все таки це норм фірма і добудує??
  3. Так нам казали, що ціна більша оскільки ще додатковий гараж (підвал), просто на сайті стара ціна) і ми щось спереживались) тоже була на будівництві) будем їхати уже питатись на місці, бо щось гараж вроді замалий як на 40 кв.)але я не дуже розуміюсь в будівництві)
  4. Добрий день) підкажіть)можливо хтось знає, як справи по куземського 10?? можливо фото у когось є?? ще цікавить таке питання: по куземського 10 має бути котедж на 150 квадратів, і ціна само собою більша)хтось можливо уже придбав?? ми купили, але на сайті пише зовсім інша ціна, ніж та яка у нас за договором і у договорі нам ціну приписали в доларах! так усім?? чи хтось писав гривневу вартість будинку???
  5. можна детальніше??? ми от виплачуємо котедж по куземського 10 і тут така новина(про позов) не лякайте)
×
×
  • Створити...