Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Olka_M

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

Olka_M's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Дякую за пораду. На протязі літа старались зробити обстеження, але ніхто не горів бажанням займатись давно пробуреною свердловиною(. Тому чоловік кустарним методом (шнурок і вантаж) виміряв глибину свердловини і рівень води. Навіть купили маленький вібраційний насос "Урожай" щоб, як нам радили, прочистити скважину. Результату 0, оскільки насос не підняв води до потрібного рівня, тому вирішили купляти "Водолій" на свій страх і ризик, а аналіз води зробити пізніше. Чи не можливий якийсь тимчасовий варіант, хоча б для того, щоб була технічна вода для будівництва?
  2. Динамічного рівня води не знаю, тому що купили ділянку з скважиною. Там стояла ще польська ручна помпа, але зламана. Скважина досить стара. Ми дістали внутрішню трубу і поршень(якщо правильно назвала), а тепер чоловік хоче поставити насос. Всі інші параметри написала вище
  3. Доброго дня! Допоможіть, будь-ласка з вибором глибинного насоса. Глибина до дна скважини- 65м. Рівень води - 8м Діаметр обсадної труби вн. - 110мм Відстань від скважини до будинку - 20м. На першому поверсі планується душова кабіна, туалет, умивальник, бойлер і пралка, в майбутньому посудомийка. На другому поверсі: ванна і туалет, умивальник. Сім"я з 5-ти чол. Як варіант вибрали з чоловіком svetovod.com.ua/nasos_vodoley_05-100.html. Порадьте, які комплектуючі потрібні для встановлення насоса, бак і т.п.
×
×
  • Створити...