Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

wstudiokiwi

Пользователи
  • Публікації

    124
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача wstudiokiwi

  1. @Narval @FTR може в особистi повiдомлення перейдете?
  2. Наніч всі вікна закрив (вдень на мікропровітрюванні), і зранку конденсату майже немає (внизу по куткам скла невелике запотівання), відкоси сухі. Вологість за ніч піднялась до 59%. Але й температура на вулиці була 0-1. Багато конденсату і мокрі відкоси тільки при нічній температурі менше -3.
  3. Стіна каркасного будинку: - 20мм імітація бруса - повітряний зазор 40мм - пароізоляція - контробрешітка 50мм з теплювачем - 150мм утеплювача в стійках - OSB 10мм - гідроізоляція - повітряний зазор 50мм - 20мм імітація бруса Відкоси знаружі і зсередини однакові по конструктиву - 20мм імітації брусу (просто набита на відкос, без пропінювання). Вікна не втоплені. Нагадаю, що вікна бюджетні, просто на піні.
  4. вибачаюсь за дезінформацію. Перевірив - під стрічкою профіль в який, на скільки я пам'ятаю, вкладався утеплювач там пінополістирол екструдований поки не зрозуміло чи буду я утплюватись чи ні, тому з відливами не поспішав. Але на одному з вікон я зробив утеплення зони відлива ЕППС (2 листа по 30мм ) і встановив на створку вікна віконний приточний клапан. Так ось на створці, де є клапан конденсату майже ніколи немає, а на сусідній глухій створці - вже є. підвіконня якісно пропінені, всі процеси по встановленню вікон я контролював
  5. в мене на ділянці є ще один будинок (каркасний), в якому живу 5+ років. Там вікна супер бюджетні, без всяких утеплень, а просто на піну. Зсередини і зовні на відкосах імітація бруса 20мм без утеплення. І ніяких промерзань/запотівань зроду не було (ну і мокрих робіт в тому числі). Зараз все ж схиляюсь до вологості!
  6. d400, вікна стоять на газоблоці. Під плівкою - піна. Вікна себе ведуть +- однаково
  7. Цілий день на мікропровітрюванні - вікна сухі і відкоси також висохли
  8. купив сьогодні рекомендований Вами. Показують майже однаково, похибка тільки в температурі повітря -0,2*C
  9. дякую за розгорнутий коментар. На фото нижче, дійсно, в четверті є щілина. Може спробувати пропінити його?
  10. зробив експеремент на одному підвіконні - поставив вологопоглинач від церезіт. Результат роботи за тиждень - 0,5 л води, але на вікна ніяк не вплинуло. Промисловий - дорого, в оренду також (декілька днів його роботи наврят чи щось змінять)
  11. влаштовує, але сухі вікна/відкоси влаштували б більше))
  12. Скло 2 камери. Брав в оренду тепловізор, проходив по всим вікнам (і не тільки), то значного зниження температури по вікнам не спостерігалось
  13. ще все в процесі, не зупинялись взимку
  14. Питання не в тому - висохне чи ні, а в тому - яка саме причина і як позбавитись саме причини. На мою думку - вологість висока, але я не впевнений
  15. Всім привіт. Розумію, що тема жована-пережована, але стандарні методи (вентиляція, утеплення відкосів) не допомогають. Можливо, я рано панікую, та все ж таки: низ внутрішніх відкосів мокріє при температурі за бортом в мінус та постійно плачуть вікна. Вхідні данні: будинок газоблок 400мм без утеплення (перша зима з вікнами і опаленням), вікна Salamander 76 (встановленні в січні 2021 р), гіпсова штукатурка в будинку (зроблена влітку 2021р.), опалення - теплога підлога по всьому будинку (УШП). Температура і вологість на фото. Вікна встановлювались з псулами, волого і паро стрічками. Відкоси зсередини 30мм пінополістирол+гіпс.штукатурка. Відкоси знаружі - четверті із 100мм газоблоку. Відливів ще немає. Цілий день вікна стоять на мікропровітрювання (наніч закриваю), 3 витяжних канали (працюють 100% - кухня, коридор, ванна). Опалення - електрокотел, включається тільки вночі, за день температура падає на 2-3*C. Кожен ранок спостерігаю воду на вікнах (на фото витерте вікно зранку і через годину знов конденсат починає з'являться) і мокрі відкоси, але відкоси мокріють тільки в мінусову температуру на вулиці. Зараз проводяться озвоблювальні роботи, а саме - плитка на стіни/підлогу, тому є мокрі роботи. Питання - де зарита собака, та що робити в моєму випадку?)
  16. Придивлявся ще варіант invicta 700 optimise і KAWMET W16 (9.4 kW) EKO, може хтось порадити в виборі?
  17. Всім привіт! Вибираю топку (пряму), але досвіду користування немає, відгуків багато, але всі різняться. Вхідні данні: будинок газоблок, топка не для опалення, а для естетеки, посидіти біля каміну (можливо, пару розтопок в тиждень). Встановлювати буду в гостьовій 30 м2, підводу повітря немає, фундамент - бетонна плита УШП. Ізоляцій коробу буде з силікату кальція. Бюджет топки до 20к грн. Зупинив свій вибір на KAWMET W13. Можливо хтось щось підкаже) або порадить з варіантів?
  18. пробовал шлифовать насадкой "щетка" на шлифмашинку. Пыли - капец, через 5 минут шлифовки ничего не видно. Но шлифует начисто. Насколько идеально чистая поверхность бетона должна быть? Штукатурки, как таковой, на поверхности нет, но она въелась в бетон местами (вдоль стен, в основном)
  19. Всем привет! Планирую, в скором времени, укладку керамогранита (60смх19см) на пол. Основание - бетонная плита (УШП). Стены были оштукатурены гипсовой штукатуркой. При уборке пола оказалось, что штукатурку, попавшую на пол, не так уж и просто убрать. Очистил с пола все наплывы штукатурки, но она въелась в бетон. Пробовал отмачивать водой и убирать губкой, но все рано - не идеал. Наплывов штукатурки нет, бугров нет. Подскажите, можно ли на такое основание укладывать плитку (конечно, после грунтовки) или необходимо идеально очищать поверхность основания?
  20. я не говорил, что сантехника не слушаю) себе нафантазировал, что это рабочая схема и решил переспросить
  21. хотелось зимой, когда работает отопление ТП, что б бойлер грелся от этой системы и паралельно догревался тэном. Какая никакая, а экономия)
  22. Всем привет! Подходит время сборки котельной для одноэтажного дома 100 м.кв. Отопление только ТП (9 контуров), электрокотел 10.5 кв Тенко, бойлер комбинированный 100л. Вопрос в работоспособности всей системы: планировал сделать подогрев бойлера через систему ТП и догрев теном при необходимости. Вчера пообщался с сантехником и он посоветовал не подключать нагрев бойлера от ТП по причине, что ТП - это низкотемпературная система отопления и бойлер она качественно не нагреет, а если включать догрев теном, то в систему ТП будет подаваться температура выше необходимой. Поделитесь опытом как сделать правильно?
  23. Добрый день! Нужен совет по шатровой крыше. Планируемая высота конька 1,8 м. Дом 11х11м, две несущие внутренние стены. Хотелось бы обойтись центральной опорой для стропил в виде срощенной доски 150х50х3 и лагой для опоры 150х50х3. Рабочий ли такой конструктив, учитывая то, что длинна лаги с опиранием на стены будет 2м, а опору ставить по центру этой самой лаги. Или же городить "П-шку" с опиранием на внутренние несущие стены, как на втором скрине?
  24. 300 - это если крепить его в торец нижней части блока? Довольно много видел реализаций, когда 200мм бортик крепят на нижнюю часть блока
×
×
  • Створити...