Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

nazar1992

Пользователи
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача nazar1992

  1. рекомендую однозначно зипунитис на варіанті Польському,це хоч бюджет але бюджет перевірений часом! відповідь на питання зюзя,чи віктор, і чи впливає величина димозборніка... то однозначно зюзя,чим більший димозборнік,тим більша тепловідача!!! тай якщо з фінансової точки зору то різниця несутєва!!! по питанню 2,то такого робити непотрібно,що ненашкодити роботі топки,хто зна як вона себе поведе після певних змін,тай зюзя в нас 16квт,а це 125м. квадратних при висоті потолків 2.5м.,справится з вашою площею без особливого навантаження з мінімальною кілкостю дрів! Добавлено через 7 минут рекомендую однозначно зипунитис на віріанті Польському,це хоч бюджет але бюджет перевірений часом! відповідь на питання зюзя,чи віктор, і чи впливає величина димозборніка... то однозначно зюзя,чим більший димозборнік,тим більша тепловідача!!! тай якщо з фінансової точки зору то різниця несутєва!!!
  2. ваш варіант,на водяний контур підійде! по питанню "?1".потрібно в нижню частину трійника,зробити отвір на конденсат... ось що я рекомендую!www.versialux.com.ua/files/price/catalog_versia_lux_2013.pdf Для нашого варіанту,це найкраще! На рахунок Економії раджe неризикувати(Різниця між трубаю,0.6мм і 0.8мм 150грн,на трубі),не на скільки зекономим,як потім будуть сумніви,це того нестоїть! Добавлено через 3 минуты Між іншим можу прорахуваи вартість нашого димоходу!
  3. Доброго вечора,мені потрібно топочку з водяним контуром на 270мк.,що ви як досвідчені форумчани в цій темі можете порекомендувати!Ціна неважливо,головне якістьпровірена часом!!!
  4. в на с задня стінка буде зашиватися теплоізоляційним матеріалом в нашому випадку це суперізол!!! тому щоб обігріти кімнату через стінку потрібно робити забір теплого повітря з купола!!!
  5. якщо вам дозвалюють ваші релігійні погляди 24год,працювати незважаючи на празники,то ваши справи!
  6. портал це не основн робота в камінові,підключення зашиття гіпсокартоної конструкції вартує не менше 4тис.грн,в середньому це 5тис.грн.,а портали що були приставлені на фото це компанії виробника Supra (Франція) вони не виготовляються під замовленння! Вони ідуть під певні розміри,скоріше топки під них підбираються! Добавлено через 10 минут На мій погляд "туго з роботою"в січні в усіх,окрім АлкоМаркетів!!! Робота для майстрів буде оплачуватись тільки не з кармана замовника,а з кармана власника компанії,яка надає такі послуги,тому на якість роботи це невпливає!!!!!!! тим паче якщо ви купуєте топку в офіційного представника,мотаж проводять кваліфіковані спеціалісти то ви отримуєте гарантію і на монтажні роботи))) як на мене це важливий аргумент!!!
  7. до кінця місяця при покупці камінно комплекта це топка+портал роблю безкоштовно!,так добре буде???
  8. в ціну роботи входить: монтажем каміної топкиє,підключення її до димоходу,перевірка на гіріння,монташ гіпсокартоної контрукції,зашитя її вогнестійкою фульгованою ватою і якщо це буде оздоблення таке як ви показали на фото,а це готові портали,то це і встановлення порталу(оздоблення) В такому випадку що бачите на картинці то і в кінцевому результаті(якщо виготовлення мраморового оздоблення можуть бути відміності,тому що натурального камню однакового в природі неіснує) З цінами на портали у стилі кантрі можете ознайомитись на нашому сайті! (ссылка устарела)
  9. Перевірений варіант - піч WIdO французького виробника Supra. Встановлювали, бачили в роботі. Керована, горіння по всій (досить об'ємній) камері. Здатна обігріти 70 метрівквадратних без особливих зусиль, при ідеальній теплоізоляції виробник декларує 100. ККД 78%. "Чисте скло". "Довге горіння", при стабіль тязі в димоході однієї загрузки дрів вистачає на 10год. Ціна для такого звіра з гарантією 10 років досить приємна - 700 євро. (ссылка устарела). Добавлено через 2 минуты Перевірений варіант - піч WIdO французького виробника Supra. Встановлювали, бачили в роботі. Керована, горіння по всій (досить об'ємній) камері. Здатна обігріти 70 метрівквадратних без особливих зусиль, при ідеальній теплоізоляції виробник декларує 100. ККД 78%. "Чисте скло". "Довге горіння", при стабіль тязі в димоході однієї загрузки дрів вистачає на 10год. Ціна для такого звіра з гарантією 10 років досить приємна - 700 євро. (ссылка устарела). і ще купуючи цей апарат ми незадумуючись можем його використовувати і після ремонтних робіт,вписується в декор краще ніж болейран!
  10. А можливо варто подумати над тим що забрати перестінок між кімнатами,і тоді зразу зникнуть всі питаня!!!!!
  11. з вашою площою вона справиться однозначно!!!!! а з досвіду вона може обігріти цю площу що вказує виробник,але він невказує якими затратами!!! 90-130м,квд. це та площа що обігрівається без навантаження!!!!!!!
  12. вибачтеЄ,що повторюсь,але в мурованому каналі сендвіч непотрібно,тим паче на конденсатозбірник!
  13. Офіційний дилер,він є офіційним і повинен дотримуватись правил перевезення та розмитнення товару,навіть якщо він привозить їх без розмитнення,що часто так і є,але він дає гарантію на товар не менше 5років і що ця топка небула привезена в Україну на палеті і зібрана з порушеням усіх норм,та правил!!!! як на мене це аргумен?
  14. Доброго вечора попробуєм розібратися з нашою проблемою!!!!!! якщо сама конструкція котла незакриватиме витяжку,то тоді можна сміливо давати трійник одностіний до потолка.а вже від перекритя і вище якщо там немає мурованого дим.каналу,продовжувати двохстіною-сендвіч!
  15. Салон "Сауни каміни" м.Рівне може виготовити та пофарбувати вам її під замовлення!
  16. Будуть виникати питання,завжди радий допомогти!!!
  17. Можна розбити отвір,де буде камін і його поміряти!
  18. доброго вечора! перш за все потрібно знати який розмір мурованого димоходу?
  19. топку можна підключити зі зміщеням в димоході до 1,7 і буде нормально працювати провірено на практиці,саме головне що майстер хороший був,щоб колін 90градусів в тому відрізку невикористовував,а ціна питання тут неміняється,тільки що продовбати канал в стіні прийдеться щоб непсувати інтерєр гіпсокартоним коробом!
  20. зустрічав такий випадок коли твердопаливний котел був загільзований азбистом,при нагріті з внутрішньої частини відкололась, ставши поперек в трубі перешкоджала тязі,перший раз обійшлось чисткою,але власник демонтував і замовив нержавійку!
  21. попробую допомогти вам,підкажіть будь ласка чи це має бути камін,чи можливий варіант пічки,і на яку площу обігріву?
  22. двох добрих бути неможе.... перш за все розбиріться з котлом він може все вирішувати!
  23. потрібно,чи непотрібно робити нам забір це ж не ми повинні визначати! потрібно переглянути нюанси:яка топочка,яка кілната де стоятиме,чи є в кімнату притоки повітря з інших джерел... і тоді можливо взагалі немає різону брати повітря з колодязя і в свою чергу понижувати в топочні камері ККД!!!!!
×
×
  • Створити...