Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Kapi

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Kapi's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Добрий день, є підвал, прибуває вода (не завжди, деколи, приблизно 1літра в годину і лише в одному місці, в кутику приміщення) Зробив там приямок (літрів 7-10), запхав пластикову каністру від грунтовки. Постало питання як з приямку викачувати воду в автоматичному режимі. Дренажний насос завеликий - не поміститься. Щоби стирчав - тоже не варіант, так як зверху хочу закласти решіткою Збільшувати глибину приямку не виходить, так як нижче - фундаментна подушка. Підняти струмінь потрібно на 3 метри в гору та 4 тре по горизонталі до 50мм каналізаційної nруби Що порадите? Дякую!
  2. Добрий день, є підлога з мармурової крихти, на неї буде вкладатися керамоплитка. потрібно зняти шар крихти від 5 до 10 мм в деяких місцях для вирівнювання горбів і підйомів. Такий шар можливо зняти шляхом шліфування поверхні? Або як це краще зробити?
  3. Є ось такий паробарєр, в наявності дома рулон 75 квадратів.((ссылка устарела)). Маємо панельне перекриття горища. Планується класти 150мм бальзатової вати і поверх на лаги стилити тирсо-плити. Запитання: 1)Цей паробарєр потрібно взагалі стилити чи ні? 2)Якщо стилити, то яким шаром? Зверху на вату чи знизу вати розтиляти на панелі? 3)Якою стороною стелити? 4) Чи може панельне перекриття служити паробарєром? Дякую.
  4. Доброго дня. Маємо панельне перекриття - горище, потрібно утеплити його підлогу , бо зимою в хаті холодно а літом жарко. Горище не жиле, між панелями шпари, через які виходить частина тепла, дах з бляхи, коньок на висоті 3-4 метрів. Порадьте як і чим утеплити. дякую!
×
×
  • Створити...