Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

galisoterm

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про galisoterm

  • День народження 23 листопада

Персональная информация

  • Имя
    Артур
  • Откуда
    Львів
  • Хобби
    рибалка, лижі
  • Род занятий
    контент менеджером
  • Пол
    Мужской

galisoterm's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Для реального заробітку у комерційній сфері, необхідний правильний підхід для вибірки СЕО НИЗЬКО КОНКУРЕНТНИХ ЗАПИТІВ, а дальше вірний Кейс (який, кожний сеошнік не видасть, а скоріше) Тут потрібно надати свої проекти та результати (профайл). Працюю на конструкторі, яким Ви зможете у подальшому керувати... Якщо цікавить пропозиція (і не конкурує із моєю продукцією) - то зможу викласти свої досягнення.
  2. Якщо досі цікавить фарба для фасаду, то можна почитати тут: www.galisoterm.com/%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%D0%B9%D0%BA%D1%96/%D1%84%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D1%96-%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%B8/ :D
  3. Існують та необхідні такі добавки (гідрофобізуючі), для уникнення намокання та просочення вологи. Сіонол А - 3кг на м3, ціна 95 грн/кг.
  4. Розумію, інєктування призначене для відсікання підсосу, але це був експеримент на висоті 2м від грунту. Були під рукою гідрофобізатор, дрель та оце для закачування гідрофобізатора. Ще одне, на рахунок свердління: необхідно робити отвори, доки на свердлі лишається мокрий матеріал стіни.
  5. Не хотів одразу лякати, але інєктування (вірніше силікатизація гідрофобізатором) - останній варіант, Ви самі розумієте Була у мене схожа проблема із літнею кухнею - вода прямувала до стіни по газовій стіні. Герметики, мастики не допомогли. Робив так: просверлив у шахматному порядку отвори, з середньою відстанню один від одного 5-10 см(під кутом 45 градусів), та навколо труби 50 см діаметром. Туди було закачано гідрофобізатор. Поки усе гуд Прийде весна і покаже хто де ... не добре зробив ізоляцію.
  6. Все таки знайшов час. Бачу без мене уже розвинулась дискусія. Ось матеріал, для визначення Відносного подовження при розриві: "Відносне подовження після розриву є відношення збільшення довжини зразка (після розриву) до його первинної довжини і обчислюється за формулою: (3.11) де lk – довжина зразка після розриву в мм; lo – початкова довжина зразка в мм. Відносне подовження можна розрахувати за первинною діаграмою розтягу, визначивши абсолютне подовження Dl до моменту руйнування в точці k (рис. 3.5) і знаючи початкову розрахункову довжину lо, ми одержуємо величину δ. Однак при запису діаграми без застосування тензометрів фіксується подовження не тільки розрахункової частини, а всього зразка разом з головками. Цей факт, а також недостатня твердість більшості машин робить розрахунок δ за діаграмою розтягу менш точним, чим за результатами виміру кінцевої розрахункової довжини lк розірваного зразка. Якщо руйнування відбувається в середині робочої частини зразка, то lк визначають як відстань між границями розрахункової довжини після щільного складання двох половин зруйнованого зразка. Коли ці половини не можна скласти щільно, без помітного зазору, варто визначати lк як суму відстаней від границь розрахункової довжини до краю зламу кожної частини розірваного зразка..." Джерело:www.scritub.com/limba/ucraineana/25855.php
  7. "тріщиностійкість" відносного подовження 200-300% Детально про фарбу для басейнів тут(ссылка устарела)
  8. Що до лугу та к-ти: думаю, не планують там варити мило, чи зливати солянку після протравки міді у водойму З інструкції: "Може використовуватися в якості верхнього хімстійкого покриття при будівництві та ремонті очисних споруд...утворює покриття з високою хімічною стійкістю і стійкістю до тріщин...виняткова вологостійкість до тривалого впливу морської, прісної, а також води, яка містить розчини лугів і кислот":beer:
  9. Із попередньою відповіддю поквапився(якщо необхідно - "відмодеруйте", не сприйміть за спам...). Для таких цілей існує бутилкауч. покриття "(ссылка устарела)", призначене для постійного контакту із водою та на виході утвореною інертною плівкою (хімічно неактивна), стійкою до змін pH(кислотно-лужний баланс, простіше кажучи, у водному середовищі планується наявність органіки, яка вносить корективи у біохімії екосистеми водойми).Витрата - 250-300г/м2, ціна +- 75 грн/кг
  10. Наливна підлога від 70 грн/мкв товщиною біля 1,5 мм, ціна за матеріал (грунт+база 1мм +фініш 0.25мм). Дана товщина підходить для житлових приміщень.
  11. В ідеалі, для попередження проблем з гідроізоляцією, по відношенні ціна/ефект - бентонітові мати виграють. Але коли фундамент закладено - (ссылка устарела) найоптимальніший варіант для відсікання. Останній варіант - проникаюча гідроізоляція(або пенетруюча), простіша, але недешева, та силікатизація - 100% гарантія, але потрібно довірити роботу спеціалістам
×
×
  • Створити...