Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Canton

Пользователи
  • Публікації

    13 234
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    51

Усі публікації користувача Canton

  1. Охорона силою виштовхує зі сцени і вириває мікрофон у стендапера, який зачитує передвиборчі обіцянки Зеленського. Я думаю, це і є цілісний комедійний номер, бо він символічний від першої до останньої секунди. Незалежно від того, хто був режисером - власник фестивалю, охамівший охоронець, святий випадок чи сам Господь - вийшло дуже добре. Лаконічно, з купою смислів, дохідливо для усього світу. Насправді це і є кінець епохи. І післясмак події теж логічний, як третій дзвоник у театрі. Комік пише, що з ним усе добре, він без претензій. Ну звісно, які можуть бути претензії, не застрелили ж. Цікаво, чи вручили повістку? А сам фестиваль тим часом зібрав 100 мільйонів гривень на дрони. Сподіваюся, організатори збору покажуть результат - самі дрони, розставлені десь на сцені фестивалю. Я абсолютно серйозно, бо вважаю, що такі збори мають завершуватися демонстрацією кінцевого продукту, і це ніякий не піар, а елементарна відповідальність перед донорами. (С)
  2. Ось вам... Посадовці Міноборони, "Укроборонпрому" та вітчизняних компаній-спецекспортерів перешкоджають діяльності Сил оборони (с) censor.net/ua/news/3501741/zakupivli_minoborony_yaki_zlovjyvannya_vstanovleno
  3. Повітряні Сили опублікували відео про макети. А треба - про героїв імітаційних взводів. Бо макети треба переміщувати, імітувати обслуговування, заправку, активність. І бути при цьому ціллю для "Іскандерів". Бойових їм не платять... І так, макети від волонтерів на 2 порядки краще, ніж ті, що постачає держава. Ще трохи - і вони будуть реально стріляти та літати. Долучайтесь. (С)
  4. Не знаю, хто там в штабі Камали Гарріс дав відмашку валити команду Трампа її ж методами, але дуже смішно за цим спостерігати. І я не про те, що Гарріс HQ зараз пиляє жарти про старого діда Трампа з деменцією. А про чудову атаку на його кандидата у віце-президенти. Того самого гандона ДжейДі Венса, який блокував допомогу для нашої країни та розповідав що ми маємо поступитись суверенітетом росії. Він там і у внутрішній політиці купу ***ні наговорив, але те нас менше цікавить. Так от, кілька днів тому хтось запустив в твіттері жарт про те, що в своїх християнських мемуарах ДжейДі описував сцену свого сексуального контакту з диваном через латексну рукавичку. Жарт був правдоподібний, зі вказанням сторінок в книзі Венса та прямою цитатою звідти. Звісно, цитата та історія повністю видумані. Але штаб Камали прекрасно підхопив цю історію і вже другу добу як на конвеєрі випускає меми про те шо трампівський віце-президент – диванойоб. І вже по*** що він нічого такого не казав, по***, що це просто тупа та абсурдна історія – меми несуться, республіканські ЗМІ слідом за демократичними вимушені писати статті-спростування в стилі "Ні, ДжейДі Венс не їбав диван", а сам високодуховний кандидат на посаду ВП банить в твіттері користувачів за будь-які картинки чи відео з диванами. І навіть форчанівські тролі, які по фану саппортили трампа, бо в нього pepe frog та кумедна кампанія з лулзами, визнають, що це прямо дуже красиво розіграно. Чого-чого, а життя в передвиборчі перегони команда Камали точно додала. Подивимось, як Трамп впорається з грою за його ж правилами. Як добре написали в Vox, чим би вибори не закінчились, а ДжейДі Венс вже точно запам'ятається в історії як "ЛЮДИНА, ЯКА не ЇБАЛА ДИВАН". (С)
  5. Царев заявил, что в русскоязычных регионах Украины 90-е годы проходили наиболее жестко, потому что там проживает наибольший процент отморозков. Смешно, что это вполне созвучно с тем, что говорила ныне покойная Фарион, которую Царев и его единомышленники ненавидели, называли русофобкой и т.д. (С)
  6. США провели переоцінку відправленої військової допомоги в Україну і виявили бухгалтерську помилку, яка оцінюється в $2 млрд — Reuters Управління держзвітності США виявило, що заявлена допомога у $8,2 мільярда на $2 мільярди перевищувала реальну. Це сталося через неправильну оцінку вартості деякого озброєння. Таке вже траплялось у 2023 році, і тоді Штати змогли передати Україні додаткову допомогу на декілька мільярдів доларів.(С)
  7. Каждый раз, когда ГО Справа Громад публикует фотки с парковки с подготовленным грузом, в комментарии приходят люди с фразами "зачем вы тратите на это время, лучше бы вы сразу отвезли на фронт!". Настало время ответить на этот вопрос. Значит, во-первых мы тратим на это время, потому что у нас есть Женя, и есть ещё другой человек, который твёрдо уверен, что Женя ничем сегодня не занят, и его подчинённые ничем важным не заняты, и почему бы им в это свободное время не пойти и не расставить красиво FPV-дроны в виде FPV-дрона, не забыв оставить проход, иначе придётся всё переделывать. Во-вторых, уважаемый комментатор, я лично с тобой абсолютно согласен. Я тоже считаю, что лучше бы мы сразу это отвезли на фронт. Поэтому отпишись тут в комментариях, я тебе в следующий раз маякну. Придёшь в среду, возьмёшь в охапку дроны и побежишь на фронт. Причём именно побежишь. Потому что машина будет — в пятницу. И топливо в машину будет — в пятницу. И маршрут такой, чтобы не въебало по дороге ракетами, будет утверждён в пятницу. И душевой комплекс, который поедет вместе с дронами, точнее дроны поедут в нём, зачем его пустой возить — он тоже, сука, будет готов только в пятницу. Но ты побежишь в среду. Потому что нельзя терять ни минуты, каждая секунда на счету. Волосы назад, ветер в спину — беги, Форрест, беги! Вот так хочется ответить каждый раз. Но сдерживаюсь из последних сил. Обещал не грубить людям без крайней нужды. А на фото 67 226 207 гривень и 53 копейки, и если вам так же интересно, откуда блядь 53 копейки взялось, как это было интересно мне, то рассказываю. 97 дронов DJI Mavic 3 Pro стоят 8 984 857 гривень и 80 копеек, это по 92 627.40 за штуку. А 27 ночных дронов DJI Mavic 3 Pro 3T стоят 4 850 009 гривень и 73 копейки, это по 179 629,99 — акционная цена, видать. И вот в сумме эти две позиции дают эти неприятные, раздражающие 53 копейки, которые выглядят так, как будто я их дописал от фонаря, чтобы создать впечатление что у меня всё подсчитано. А FPV-дроны и РЭБ там чётенько всё, там ровные цифирьки без копеек. Приятно посмотреть. А теперь как в том анекдоте, мы попробуем со всей этой xyйнёй взлететь, в смысле вот это всё, и не только оно, буквально с сегодняшнего дня начинает уезжать на фронт — и самое время кинуть нам копийчину на топливо и водителю Оззи на хэппи-мил, он их любит, хотя не признаётся из скромности. (С)
  8. Спочатку було смішно - а тепер ті стадіонні жарти з обіцянками виявляється небажано просто повторювати навіть без коментарів, мікрофон заберуть. Так і до криміналу за "4000 доларів вчителям" можна докатитись, бо вже буває СБУ лякають за "невосторженний образ мислі" та інші мислєпрєступлєнія. Так буває, коли всім народом відмовляєшся від гідності - доб-ро-віль-но, от що прикро.(с)
  9. Ну дійсно! Ти в своєму розумі, чуваче? Таке казати про царя Вову? Він нічого такого не казав. То все фотошоп та монтаж.(с)
  10. Один раз на місяць відбувається стандартна подія, яка потім кілька днів розходиться колами інформаційним простором — це коли ми отримуємо вантаж ФПВ від виробника, виставляємо на паркінгу цю красу, а потім за два-три дні розвозимо чергові кілька тисяч дронів військовим. І ось особливі посмикування кінцівок у певної частини населення викликає саме другий етап — фотографування на паркуванні. Вони не дискутують на тему видачі дронів, вони ігнорують кількість та щасливі посмішки військових. Їх бісить саме фото на паркінгу! Так що, так, у коментарі запрошуються: - прихильники тези, що добро треба робити тихо; - прихильники тези, що це все передвиборчий піар; - прихильники тези, що Порошенко все забере назад після фото ... і так далі. Ваш час настав! Ну, а для тієї частини своєї аудиторії яка вміє думати, я просто дам крихітну статистику — це щомісячна партія фпв-дронів, яку ви вже звикли регулярно бачити.3372 дрони-камікадзе, 134 мавіки різних комплектацій та 38 комплектів окопних РЕБ - 67 226 207 гривень особистих грошей Петро Порошенко, адже такий тип вантажів він оплачує самостійно. Поперед три поїздки з видачею всього цього, і не тільки — частина вантажу буде на базі завтра. Ю. Бирюков
  11. Сокольники. К Юрию Сапронову прилетело.
  12. Точность нужна. Первым прилетом расфигачили офис Швейцарских саперов. Миссия по гуманитарному разминированию... Стартовали аж из под Таганрога...450-500 км
  13. Все ж просто - 4 або ̶Х̶у̶й̶н̶я̶ ̶і̶з̶ ̶п̶о̶д̶ ̶н̶о̶г̶т̶є̶й̶. Все настільки просто, шо остається розвести руки в сторони і сказать: -Сільвуплє, блять. Война і социально-політічєска обстановка в Україні котяться в ***у з усьої сили (а я вам казав) і умножаються на масовий псіхоз насєлєнія... Це та стадія, де налякані животні збиваються в кучку і начинають гризти ближніх. Ну, ми ж не животні якісь, правильно? Ми наділені сознанієм, поетому просто назначаємо "винуватих". Шукаємо кумірів шоб не брать отвєтствєнность на себе, а потом обʼявляємо іх ̶х̶у̶й̶н̶ь̶о̶й̶ ̶і̶з̶ ̶п̶о̶д̶ ̶н̶о̶г̶т̶є̶й̶, шукаємо нових і так по кругу, главне, шоб ніхуя не дєлать. "Общєствєнне мнєніє" українців на сьогодняшній день - це ̶х̶у̶й̶н̶я̶ ̶і̶з̶ ̶п̶о̶д̶ ̶н̶о̶г̶т̶є̶й̶ по сравнєнію з общєствєнним мнєнієм в лютому-травні 2022 року. Такий охуєвающій контраст, согласіться? Я іскрєннє вірю, шоб добиться такого ефєкта - рускі вкинули багато бабла, ну єслі чєсно, думаю шо ми наскіки... не взрослі, шо ніякого ІПСО не нада. Українці розпнуть і вознесуть на нєбєса кого схотять без вмєшатєльств із сторони. Прікольно, коли лєвий і дальокий васян призивного возраста питається пояснить скіки куда елєктріки продалось і по якій ціні, де син якогось чиновніка-залупкіна отдихає, яку афьору затєває Кітай, з ким встрічався развєдчік-ісаєв на Тенеріфе і який тут "концлагєрь". Іногда куфайка заварачується от такого потока і вознікає вопрос: "Нахуя тобі знать всю цю ̶х̶у̶й̶н̶ю̶ ̶і̶з̶ ̶п̶о̶д̶ ̶н̶о̶г̶т̶є̶й̶ ?", ну отвєт приходе тут же: - Це одна із форм страха і нічого більше. Дивлячись на гражданске общєство і настроєнія які воно транслірує, сьогодняшню спєцифіку войни і сітуатівне закривання дирок на фронті всим шо є, дєйствія власті, кадровий бардак, підхід до мобілізациї... А главне, на те, шо за два з половиною года ніхєра не помінялось - я все більше убєждаюсь шо ми просто ̶х̶у̶й̶н̶я̶ ̶і̶з̶ ̶п̶о̶д̶ ̶н̶о̶г̶т̶є̶й̶ в жерновах історії і нічого ізмєнить не можемо. Виходе, єслі не січас - то попробуємо на слєдующому кругі мєльніци історії ... через 100-150 рочків, да? Сергей Сергеевич (Сайгон)
  14. F-16 не будет на ЛБЗ. Установлена 40 км зона вдоль "ниточки"
  15. А разве можно обосрать гавно?
  16. Почему нечего? Есть чего... Вы полный и законченный подонок... "Не был - завали пиз...ак"(с)
  17. Я знал, что Вы добрый человек... Так испортить настроение одной фоткой...
  18. Справа не в новій формі, беретах, розвантаженнях і наколінниках всяких. І не в старорежимній стройовій підготовці, військовому вітанні або красивих прапорах. "Дело в людях, в этих вот мужиках, которые прошли по Хрещатику", - пише на своїй сторінці у Facebook Мартін Брест, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу: "Я наконец-то понял. Для себя понял. Дело не в новой форме, беретах, разгрузках и наколенниках всяких. Не в старорежимной строевой подготовке, військовому вітанні или красивых знаменах. Все это - такое. Шмотки, жесты, символы. Дело в людях, причем не во всеобъемлющем "ахх, какие красавцы наши военные", а конкретно в этих вот, поименно, пофамильно, мужиках, которые вчера прошли по Хрещатику. Они просто с виду такие выглаженные-побритые-улыбчивые. А если чутка поскоблить любого из этих боевых "коробок" - из-под лоска "тянем носок, выше ногу" выглянет хитрый, агрессивный и опытный чёрт. Которому, вышагивая на параде - ничего не стоит когда угодно, где угодно упасть на колено и срезать короткой очередью, занырнуть при характерном свисте-шипении и быстро организовать ответку "топим на все деньги, расход бэка - семьдесят процентов". Это не довоенные "здрастуйте-товарищі-військовослужбовці" - это матёрые кровожадные сволочи, научившиеся за три с половиной года убивать, перезаряжать, снова убивать, а потом пить заварную "львівську" со сгущом вместо сахара. И то, что они целый месяц тренировались ходить строем - значит только то, что они сами захотели пройти на параде. Не, а чего нет? Мы армейцы, мы гордимся этим. Дети машут мерно ступающим коробкам, тысячи людей смотрят, улыбаются, кивают, фоткают, по Хресту идет Армия - злая, жестокая, немного безумная, умелая, хваткая, опытная и совершенно, абсолютно наша." Мартин Брест, 2017 г
  19. На сколько хватало СВОИХ денег и возможностей. Питание, жилье, обмундирование, техника, вооружение. РАКЕТНАЯ ПРОГРАММА наконец. Доступ к разведданным НАТО. Доступ к технологиям НАТО. Я человек не сентиментальный, но в 17-м меня распирало от гордости за парад в Киеве. Потому что знал не по наслышке, что было в 14-15 -м Как говорится - "Не был - завали пиз...ак"(С)
  20. Акуеть!!! Сравнить армию 14 и 18 Заратустра не позволяет?
  21. Вообще то пост был совсем не об этом...внимательней надо быть, юноша...
  22. Я называл цифру 2.6 на конец 2023 года Меня помидорами закидали... Кидайте тепрь в Сырского, телепузики... "Втрати російської окупаційної армії втричі перевищують українські Про це в інтерв'ю The Guardian заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський" (С)
×
×
  • Створити...