Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Z@k

Пользователи
  • Публікації

    12
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Z@k's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Шановний Kalgan !!! Якщо ви вже так поступаєте зі своїми клієнтами то майте мужність хочаб відписати в приват а не ігнорувати мої повідомлення. Я також людина і я зрозумію що вам легше продати 2 рулони одразу і на місці ніж відправляти мені один. Але хочаби повідомте мене про те що до мене воно не приїде. Поважайте мій час. Купуючи в даної людини будь що будьте обачні ! Продавець не надійний.
  2. Мене б цікавило напевно. Якщо до суботи не продасться то візьму 100шт.
  3. Якби була фірма то я б був більш обізнаний то я розпродую, бо псіханув і набрав а потреби немаю в тому, оскільки внутрішні роботи якщо почну в наступному році то буде ну дуже добре а платити за зберігання гіпсокартону нехочу бо в кінцевому результаті він буде дорожче чистого золота Соромно признатись немаю навіть штангенциркуля але обовязково знайду і поміряю.
  4. Гіпсокартон продано! Профіль нажаль немаю чим поміряти але то не найтонший. Ціна 25 грн. шт.
  5. Продам гіпсокартон "plato" 12.5мм Розмір 2500х1200 Ціна: 85 грн. за лист маю 1 палету (54 шт) (7 листів в броні) Локація: Львів, Сихів Можлива доставка. Також маю до нього профіль CD60 по 2.7м. Ціну згодом допишу. В наявності 107 шт. 063-231-30-20 Олег.
×
×
  • Створити...