Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ravl

Пользователи
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Ravl

  1. А что бы не впритык?, вы как посоветуете?

     

    Клеєний брус або двотавр (теж клеєний або сталевий), а краще знайдіть конструктора, і не довіряйте невідомим будівельникам та і форуму теж.

    • Лайк 1
  2. на хабрі пишуть п'єзоелементи

     

    Побродив по оф. сайту, нашел ссылку ведущую на статью, в которой есть немного полезной информации:

    The device consists of a rigid vertical cylinder, anchored to the ground, and including piezoelectric materials. Electric power is generated by the deformation suffered these materials into resonance with the wind.

     

    То есть они вырабатывают 4 киловатта пьезокристаллами? Это фантастично и очень круто. Гораздо круче чем шатающаяся труба.
  3. vortex-bladeless-wind-generator.jpg.662x0_q70_crop-scale.jpg

     

    Нещодавно компанія Vortex Bladeless презентувала новий дизайн вертикальної вітрової турбіни без лопатей. Такий нетрадиційний варіант вітряка, на думку розробників, пропонує більш ефективний, економічно рентабельний і екологічно чистий спосіб виробництва електроенергії, повідомляє ресурс TreeHugger.com

     

    Нова конструкція нагадує чимось величезну соломинку, оскільки не має більш звичних для вітрогенераторів лопатей (і взагалі ніяких зовнішніх рухомих частин). Принцип роботи такого вітряка полягає не у обертанні, а у використанні такого явища як «вихрова доріжка Кармана» (вихрова доріжка, що складається з вихорів, які почергово зриваються з протилежних боків тіла).

     

    Розробники зазначають, така конструкція вітрової турбіни дозволить зменшити виробничі витрати на 53%, витрати на обслуговування - на 80%, а також скоротити вуглецевий слід і вартість виробництва на 40%, в порівнянні зі звичайними лопатевими вітрогенераторами.

     

    Наразі створено перший прототип для малих підприємств і житлових будинків Mini (блок потужністю 4 КВт і висотою 12,5 метрів). На черзі – розробка модель Gran (мегаваттна установка для промислових підприємств і комунальних господарств).

     

    Вже до кінця цього року компанія планує випустити комерційні версії своїх незвичних турбін. Компанія вже залучила більше 1 мільйона євро з приватних і державних джерел. Однак, інформація щодо можливої вартості генераторів відсутня.

     

    джерело

     

     

    Як вважаєте взлетить піде у виробництво?

    • Лайк 1
  4. Середня ціна за повний проект (архітектура+конструкції+внутрішні мережі) - 180грн/м2, далі вже по домовленості і бажанням замовника/проектувальника.

     

    upd: Зменшують ціни, а часом і взагалі безкоштовно роблять проект будівельні організації, але ж зрозуміло, що ціна проекту буде закладена в будівництво.

    • Лайк 1
  5. Будинок повинен "висіти в повітрі", ніяких додаткових стрічок робити не можливо, потрбно зробити виноси за існуючий фундамент

     

    Тоді тільки розрахунок, так як будинок дерев'яний, то й балки було б краще зробити дерев'яні. Якщо консоль 1,2м ще можна випустити деревом, то щодо 2,4м у мене великі сумніви. Можна використати клеєні двотаврові балки. До того ж зауважте, що висота балок буде близько 40см, а то й більше.

  6.  

    1. Як організувати, найдешевшим способом такі виноси (заливати плиту – це дуже дорого)

     

    Навіщо плиту, зробіть стрічку на ту ж глибину, що й існуючий фундамент.

     

    2. Чи потрібно утеплювати фундамент чи гідро ізолювати його (якщо так то на яку глибину і чим), чи достатньо залити поверху чорнову стяжку, а потім покласти утеплювач на неї.

     

    Це питання більш архітектурне, ніж конструктивне. Для будинку важливо забезпечити суцільний теплоізоляційний контур. Якщо утеплювати фундамент зовні, то ідеальний варіант на глибину промерзання, якщо в середині, то забезпечити відсутність містків холоду. Гідроізоляція обов'язкова.

  7. Здравствуйте!

    Покритикуйте, пожалуйста, мой проект двухэтажного дома.

    Что можно или нужно здесь увеличить, уменьшить, подвинуть?

     

    я б поміняв місцями кімнату 13м2 і кухню, а також санвузол і сходи

  8. Раджу поміркувати чи потрібен вам другий поверх (додаткова вартість при будівництві, а також додаткові витрати на обслуговування). Для однієї сім'ї буде достатньо одного поверху з аналогічними розмірами вашого проекту. Про терасу на покрівлі вам вже написали.
  9. доброго дня, шукаю невелику ділянку за дешево, натрапив на (ссылка устарела), дзвонив, по телефону підтвердили ціну, по словам ділянка в селі по вулиці Журавлина, кадастровий номер скинуть на пошту

     

    не можу зрозуміти в чому підвох, може хтось в курсі?

  10. Підкажіть, будь ласка, наскільки реально щось знайти площею 6+- соток за 4, макс 5 тис доларів і так щоб не далеко від житомирської траси в межах 50км від Києва, під забудову.
  11. Собственно по геологии. Я там особо ничего не понял. Почитал конечно. Может кто какой вердикт скажет. Для справки: дом планируется небольшой 8,5м х 10,5м, 2 этажа, газобетон 400мм стена, не жилой чердак(извините за терминологию) , без подвала, перекрытия между этажами - плиты.

    Так как проект буду заказывать по приезду, хотелось бы услышать мнение какой же здесь фундамент будет оптимальным? Больше всего склоняюсь к ленточному или монолитному(плита в смысле).

     

    Найкращим варіантом буде плитний фундамент, для вашого будинку тиск на грунт орієнтовно складатиме 0,5кг/см2, що менше початкового тиску просідання грунтів на вашій ділянці (0,7-1,0).

    • Лайк 1
  12. технічне обстеження існуючих і недобудованих будівель і споруд(для визначення технічного стану, з метою реконструкції тощо)

     

    проектування промислових і цивільних будівель і споруд, а також багатоповерхових (до 25 поверхів) адміністративних і житлових будинків

    стадії "Проект" та "робоча документація"

    погодження в експертизі та службах міста

    розробляємо всі розділи проекту так і окремі розділи(архітектура, конструкці, внутрішні та зовнішні мережі тощо)

     

    т: О67-9ОО-18-52 Сергій

  13. mans_2008, якби кутики були закріплені в обох площинах то перерізу 75х7 вистачило б, але у вашому випадку кутики не будуть розкріплені

    тому порадив би взяти квадратну(50х3) або круглу трубу 51х3

    до того ж труба легша кутика майже в два рази

×
×
  • Створити...