Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ravl

Пользователи
  • Публікації

    37
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ravl

  1. Зробили квартиру 39 м. кв. під Києвом, за два дні. Під час роботи виникли деякі проблеми з вини будівельників, все оперативно було вирішено. Стеля рівна, гарна, сусіди ходять на екскурсію. Дякую!
  2. Привіт. цікавить: Fuji gr 300х600 55шт+запас Fuji w 300х600 54шт+запас Fuji gr 600х600 9шт Дякую.
  3. Клеєний брус або двотавр (теж клеєний або сталевий), а краще знайдіть конструктора, і не довіряйте невідомим будівельникам та і форуму теж.
  4. джерело Як вважаєте взлетить піде у виробництво?
  5. По сходам є гарна книжечка dwg.ru/dnl/11550, в одному з розділів детально описано як спроектувати зручні для ходи сходи.
  6. Середня ціна за повний проект (архітектура+конструкції+внутрішні мережі) - 180грн/м2, далі вже по домовленості і бажанням замовника/проектувальника. upd: Зменшують ціни, а часом і взагалі безкоштовно роблять проект будівельні організації, але ж зрозуміло, що ціна проекту буде закладена в будівництво.
  7. навантаження від снігу, для будинку з двопохилою покрівлею строком на 50 років
  8. Тоді тільки розрахунок, так як будинок дерев'яний, то й балки було б краще зробити дерев'яні. Якщо консоль 1,2м ще можна випустити деревом, то щодо 2,4м у мене великі сумніви. Можна використати клеєні двотаврові балки. До того ж зауважте, що висота балок буде близько 40см, а то й більше.
  9. Навіщо плиту, зробіть стрічку на ту ж глибину, що й існуючий фундамент. Це питання більш архітектурне, ніж конструктивне. Для будинку важливо забезпечити суцільний теплоізоляційний контур. Якщо утеплювати фундамент зовні, то ідеальний варіант на глибину промерзання, якщо в середині, то забезпечити відсутність містків холоду. Гідроізоляція обов'язкова.
  10. Раджу поміркувати чи потрібен вам другий поверх (додаткова вартість при будівництві, а також додаткові витрати на обслуговування). Для однієї сім'ї буде достатньо одного поверху з аналогічними розмірами вашого проекту. Про терасу на покрівлі вам вже написали.
  11. доброго дня, шукаю невелику ділянку за дешево, натрапив на (ссылка устарела), дзвонив, по телефону підтвердили ціну, по словам ділянка в селі по вулиці Журавлина, кадастровий номер скинуть на пошту не можу зрозуміти в чому підвох, може хтось в курсі?
  12. Підкажіть, будь ласка, наскільки реально щось знайти площею 6+- соток за 4, макс 5 тис доларів і так щоб не далеко від житомирської траси в межах 50км від Києва, під забудову.
  13. Найкращим варіантом буде плитний фундамент, для вашого будинку тиск на грунт орієнтовно складатиме 0,5кг/см2, що менше початкового тиску просідання грунтів на вашій ділянці (0,7-1,0).
  14. хто там ще не обстежився/запроектувався, налітай)
  15. кількість поверхів? підвал? мансарда? які розділи потрібні?(арх, констр, вк, ео, ов тощо)
  16. технічне обстеження існуючих і недобудованих будівель і споруд(для визначення технічного стану, з метою реконструкції тощо) проектування промислових і цивільних будівель і споруд, а також багатоповерхових (до 25 поверхів) адміністративних і житлових будинків стадії "Проект" та "робоча документація" погодження в експертизі та службах міста розробляємо всі розділи проекту так і окремі розділи(архітектура, конструкці, внутрішні та зовнішні мережі тощо) т: О67-9ОО-18-52 Сергій
  17. если грунты обычные, то на глубину промерзания будет достаточно
  18. mans_2008, якби кутики були закріплені в обох площинах то перерізу 75х7 вистачило б, але у вашому випадку кутики не будуть розкріплені тому порадив би взяти квадратну(50х3) або круглу трубу 51х3 до того ж труба легша кутика майже в два рази
  19. для початку поставте маячки з гіпсу щоб виявити дійсну причину, необхідно знати геологію і характеристики фундаменту та будинку в цілому
×
×
  • Створити...