Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ігор24

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ігор24

  1. І так,попалив я своїм корді 16"модернізований"))) два дні,що можу сказати,вихід на робочу температура в два рази швидший,до переобладнання нагрівав 200л води в опаленні 40хв,а тепер 15-20 і є задана температура!,прогорали дрова за 2-3год навіть коли було +5,(будинок не отеплений,площа 130м.кв),зараз прогоріли за 6 з половиною і температура тільки від дровяних вугликів ще трималась на позначці 47°!Думаю що більш точніше про збільшення ККД можна буде говорити зимою,а так залишається навести косметичний марафет і на відпочинок!)))
  2. Нарешті сьогодні закінчив із сваркою,прийшлось чугунні дверцята що в топці переварити нижче на 7см,так як збільшилася камера згоряння,також стали в нагоді чогунні колосники,з яких було вирізано смужки для закриття простору між трубами та стінками котла!О 21:00 заклав та розпалив котел дубовими дровами,завтра постараюсь відписатись що і до чого,чи збільшився час горіння,чи зросло ККД котла,чи всі зусилля коту під хвіст!((())))
  3. Усім привіт!,нарешті закінчився опалювальний сезон,та з'явився час для втілення моєї задумки!!!),і так поїхали!!!!.... для того щоб зробити в задній стінці 2-і дирки була куплена ось така коронка Після 20сек сверління,зубчики пропали!))),і ось тоді на допомогу було взято Атом І180 3в1,випалили 2-і дирки діаметром 50мм у внутрішній стінці та вирізали болгаркою віконечка розміром 100*100мм. в задній стінці.Товщина стінок внутрішньої і зовнішньої однакова 3мм,виробник на....є що там 4мм!!!!До Пасхи думаю закінчити і випробувати!Далі буде.....
  4. Добавлено через 5 минут Діло не втому що демить при відкритих дверях,а в тому що профіль в якому набитий термоущільнювач приварений не щільно і дим виходить попід нього на зовні!!!НЕ якісна збірка,або ж економія!!! Добавлено через 41 секунду Та ні,я на пероліз переробляти не буду!Я поки що втілю те що задумав,замість чавунних колосників зроблю водяний контур!У мене знайомий має перолізник,камера трішки більша від корді 16,загрузки вистачає на 6год,при тому що система вміщає 60л води!,не дуже це і економно!
  5. Це не знущання-це удосконалення!!!
  6. Ось надибав відео,де з корді-16 зробили перолізний котел
  7. Я планую вирізати вікно у задній стінці (для кращого доступу),а у стінці що від топки просверлити коронкою діаметром 50мм дві дири під труби і тоді обварити,як би в середині теплообмінника!Як думаєте буде нормальна циркуляція води(схемку мого доробку кину пізніше)!?Долучайтесь до обговорення!!!
  8. Економія братику,економія!!!
  9. Розстарався ось такої труби на водяну рубашку замість чавунних колосників,зовнішній ∅48мм,внутрішній ∅32,товщина стінки 8мм!Врізатися входом і виходом буду у задню стінку!,чекаю літа для початку роботи!В кого які думки?
  10. теперь объявляешь что они лучше чем "китайцы"... Алло космос,читай уважно,я сказав що вони гірші аніж китайські!!!А воду каламучу,щоб зіставити всі за і проти!,та де ж тобі зрозуміти!!!
  11. Та що там боятися,товщина стінок труби 5мм,товщина стінки котла 4мм,труби котел переживуть!!!українські конструктори не дураки?!Гірше чим китайські!!!:DЕкономія братику,економія!!!А взагалі то,нащо там труби,якщо в них не вода???
  12. Я тебе про колосники питаю,це в тебе труби?!Хочу так само в корди 16 зробити!!!
  13. А ось тут показано що води по бокам немає,там мінвата!
  14. Почекай,почекай,в тебе замість чавунних колосників іде водяна рубашка?Це труби?!
  15. Да ну нафік,я так чищу з жовтня місяця!!!А ти не думав що з пришвидшенням сруйки диму і пришвидшується виліт тепла з котла!?У мене дверка на болтах,трохи геморно кожний день! Добавлено через 1 минуту Та трохи лінтяй!Згідний раз в два тижні!
  16. Тут хлопці хотіли колосники опустити до самої підлоги,та на певно про вікно електропіддуву забули!!!А там відстань менше 5см!
  17. Сьогодні після 1 міс. палива почистив теплообмінник.Фото до і після чистки!
  18. Так що там розказувати,дим на приміщення нейде,тому що обварив профіль в якому живе ущільнювач,а коли завантажую піддувало OFF,шуберт на повну ON,ось такий метод!
  19. По ідеї горіти повинно довше,бо довший час не буде розгорятися вогонь!Сумнів в тому,чи не закипить котел і наскільки часу вистачить труб!?!Якщо вода по бокам і ззаду,так як я розумію,то врізатися і втілити задумане просто!!!Фото покажу обов'язково!
  20. А що складного в реконструкції,зварити 4-ри труби від стінки до чавунних дверцят,та дати 2-і труби з переду і ззаду тих чотирьох,щоб забезпечити циркуляцію води в трубках,а потім врізатися в теплообмінник!Ніби легко звучить,особливо і розбирати нічого не потрібно,тільки куди врізатися?! Добавлено через 4 минуты Добавлено через 13 минут Основная температура на колосниках, и скока они послужат( тем паче что трубы не с котловой стали).И все время кочергой по ним стучишь...Муть все это.... Труба гідравлічна,суцільна з товщиною стінки 5мм!Яка різниця між котловою сталлю,що за сталь така?!
  21. Хлопці,хтось із вас розглядав питання заміни чавунних колосників водяною рубашкою?Маю трубу діаметром 50мм ззовні,товщина стінки 5мм і маю велике бажання поставити ці труби з низу щоб жар даром не пропадав,та ось питання,чи не буде закипати котел,наскільки часу вистачить тієї труби?!ПРОШУ ДО ОБГОВОРЕННЯ!!!
  22. Хто знає,як розміщена вода у котлі корді 16,можливо є схема!?Дякую.
  23. Закрили Вольські шахти!!!
  24. У мене 120м.кв,а котел 16квт! Добавлено через 4 минуты Ігор24 брав Корді чисто під дрова. Його і справді можна використовувати тільки під дрова, от тільки треба було брати котел з, як мінімум, подвійним запасом по потужності. Братику котли корді більшої потужності тільки на 10см глибші,а інші параметри ті ж самі!!!Я також брав для економії газу,також для виходу з категорії 2500куб і все ОК!!!В мене в системі приблизно 250л води,відповідно більше затрат іде на прогрів!Могло бути краще,але могло бути і гірше!!! Добавлено через 2 минуты Перестаємо!:D В нас на Львівщині немає де взяти вугілля,всі шахти давно закриті,а якщо десь і продають то за велике бабло!!!Дрова майже шарові,тому надавив саме на них!Літом ще допрацюю його і думаю буде все ОК!!!
×
×
  • Створити...