Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

AMihal

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача AMihal

  1. Вітання знатокам, потребую вашої поради. Кілька років тому я викладав фото своєї підлоги в даній темі і ось сьогодні настав час вашої допомоги. Майстри поклали(змонтували, встановили і т.д) мені в квартирі підлогу з дубового паркету (250*70*22, є й трошки довші паркетини), покрили маслом Лоба 2к. на сьогоднішній день є маса щілин між паркетинами. найкритичніше на кухні, де всі тусять, решта по квартирі не так критично, місцями є невеличкі. питання: 1.мені рекомедували заробити щілини герметиком Соудал колір дуб і зверху покрити маслом чи ви можете порадити якісь інші суміші для швів? 2.якщо брати герметик, який в тюбі, то як правильно ним працювати? резиновий шпатель чи іншим інструментом працювати? 3.якщо підлога була покрита маслом лоба, то потрібно покривати тільки даним маслом чи можна працювати іншим виробником? лак не розглядаю. 4.хочу для початку оновити кухню, приблизно 15кв.м 5.чи потрібно повністю заново все шліфувати?
  2. Дякую всім хто відгукнувся на мої прохання. і декілька фото моїх досягнень як то кажуть було/стало. тапками не кидайтесь, не хвалюсь, просто зробив для себе
  3. В моїх минулих постах я також викладав фото моєї підлоги покритої маслом, зроблені приблизно рік тому, на даний момент ремонт доходить до логічного завершення і тому покриваю сходи як останній штрих ремонту маслом яке залишилось від підлоги, хоч ми не жили ще в квартирі, тому не можу оцінити переваги підлоги покритої маслом, але колір, вигляд досить непоганий. А ще до вас питання, а чи варто ще раз покривати підлогу маслом перед заселенням і якщо я підлогу покривав маслом Лоба то іншим маслом підлогу не можна покривати? маю надію моя думка висловлена не хаотично
  4. Я так розумію, що будь-яке масло з часом необхідно буде оновлювати....
  5. Всім доброго дня, цікавить думка/порада знавців, спеціалістів і всіх хто стикався з даною роботою, а саме, потрібно покрити маслом дубові сходи, як правильно це зробити, якими інструментами запастись (валик чи кісточка, пад), щоб в подальшому не було соромно за свою роботу. Буду дуже вдячний за Ваші поради.
  6. Домовились, через рік викладу фото даних кімнат
  7. На ваше прохання викладаю фото підлоги, проте важко передати колір, так як кілька разів знімав, а відтінок різний виходить. Паркет дуб розмір 300*70*22
  8. Якщо цікавить можу викласти фото мого дубового паркету (якраз минулого тижня майстри закінчили роботу), правда покривали маслом Лоба.
  9. Доброго дня, шукаю масло LOBA LOBASOL HS 2K IMPACT OIL по прийнятній ціні, хто підкаже варіанти де можна придбати 2,5л? дякую.
  10. А вы откуда будете? уж больно знакомый адресок Юности! Добавлено через 1 минуту А вы откуда будете? уж больно знакомый адресок Юности!
  11. Підкажіть, будь ласка, чи можна буде пізніше зробити замовлення - наприклад літом? дякую
  12. Якщо не помиляюсь, то ще має бути кілька шліфовок паркету який зніме шар лаку.......
  13. Доброго дня, шановні форумчани. Потрібна ваша порада, роблю ремонт в квартирі (новобуд), стіни вже пошпакльовані (готові до покраски), на підлозі покладено дубовий паркет 250*50*22, відбулось чорнове шліфування і покрито порозаповнюючим лаком. Питання №1 подальший порядок проведення робіт ---- а) покриття паркету (масло/лак), потім фарбування стін б) фарбування стін, потім покриття паркету (масло/лак) так як думки у майстрів розділились черговості виконання робіт. Питання №2 чим краще покривати паркет маслом чи лаком? що краще по захисту/догляду паркету?
  14. Подскажите где можно купить клей Ansercoll? По нормальной цене
×
×
  • Створити...