Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Максим Козуб

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Максим Козуб

  • День народження 28.12.67

Персональная информация

  • Имя
    Максим
  • Откуда
    Киев
  • Род занятий
    Переводчик
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Максим Козуб's Achievements

Интересующийся

Интересующийся (3/13)

  • Начало популярности
  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

17

Репутація

  1. Маленька технічна правка: дозволю собі нагадати, що генерал-лейтенант Забродський лишиться генерал-лейтенантом Забродським, а Заброцьким він не був і не є :). Я б цього не писав, якби йшлося про когось іншого. Але цей конкретний генерал, гадаю, заслуговує на повагу до свого прізвища.
  2. Поки ми не відновимо контроль над усією міжнародно визнаною територією України включно з Кримом, про перемогу говорити неможливо. (Для мене це не теорія — я добровільно пішов на фронт у 2014-му, повернувся на фронт у 2015-му, відновившись після серйозного поранення, і зараз знову пишу з зони бойових дій.)
  3. porterlv совершенно прав, речь именно о размерности физической величины, и размерность единицы энергии в данном случае как раз "единица мощности умножить на единицу времени". Посмотрите uk.wikipedia.org/wiki/Кіловат-година; в Википедии бывает всякая чушь, но в данном случае статья вполне корректна, это я Вам могу сказать в том числе и как (давно) бывший радиофизик :).
  4. Не "Вт/год", а Вт*год, тобто там має бути множення, а не ділення.
  5. На форумі, судячи з усього, використовується фільтр нецензурних слів, але працює той фільтр некоректно (див. нижче знімок екрану).
  6. Як на мене, не вистачає ще одного варіанта: "Да, и хотел бы ещё". Наприклад, я вакцинувався AstraZeneca, причому скоро буде вже півроку після другої дози. Думаю про бустерну дозу; паралельно думаю про Moderna або Pfizer/BioNTech. (Вони більш дієві проти деяких штамів, зокрема "Дельта", і я радію, що дружина моя вакцинувалася Moderna. Але вона вакцинувалася пізніше, ніж я, а от я вакцинувався свого часу в "напівпозачерговому" порядку як учасник бойових дій, і таких можливостей обирати вакцину, які виникли через пару місяців, тоді ще не було, та й про штам "Дельта" тоді ще не було відомо або було відомо дуже мало.)
  7. Якщо це жарт, тоді, перепрошую, несмішний. Якщо питаєте серйозно, тоді й відповім серйозно: ні, мене жодні колектори не шукають, і взагалі я надто публічна людина, щоб мене комусь у разі необхідності треба було довго шукати.
  8. Перепрошую, якщо це десь уже обговорювали, але я кілька років не був на форумі й поки нічого про це не знайшов. Нова платформа форуму генерує якісь сповіщення з нуля? Просто мені зараз прийшло сповіщення про значок "Перший пост", але я на форумі колись уже писав, і теми створював, і мої публікації та теми у моєму профілі відображаються, і при цьому "Перший пост"...
  9. Мо банальна розсилка/привітання були по поштах? Болото форуму розворушили через малу відвідувангість, мабуть. Відповідно, певний, розсилка була. Та не варто взагалі "наворочувати" припущення. Он зима _вже_ створює якісь приводи. Я, наприклад, не заходив на форум близько шести років, а зараз зібрався регулювати та частково міняти віконну фурнітуру, ну й зайшов почитати відгуки про фірми та конкретних майстрів, а заодно побачив цю тему, то зайшов і сюди.
  10. Firefox 38.3.0esr — тест. Как видите, имя цитируемого автора вставляется. Добавлено через 23 минуты Останній пункт лівого меню в особистому кабінеті на порталі, тобто "Информация", зникає при виборі пункту "Биллинг" (пор. дві картинки нижче).
  11. По Вашей ссылке получается 616 гривень с копейками за пачку, причём скидки в подобных конторах обычно начинаются с достаточно большого количества, т.е. три пачки обойдутся в 1849 гривень. Если для Вас 10%, на которые ниже моя начальная цена — вообще без разницы, то и "фишки", конечно, нет никакой. Я, конечно, цену сброшу, но никак не до 1000 гривень за всё. Добавлено через 4 минуты Нова ціна: 550 гривень за пачку, 1050 грн. за дві, 1500 грн. за три.
  12. Ось такий ламінат (32 класу): (ссылка устарела). Є три запечатаних пачки по 2,131 м2. Знаходиться в Києві за адресою вул. Ігоря Сікорського, 4-Б. Ціна 1650 гривень за все, або по 600 гривень за пачку, або 1150 гривень за дві пачки. Покупцю, який забере всі три пачки, на додачу безкоштовно віддам більше квадратного метра довгих обрізків. Телефон +380(93)383-2590, +380(67)501-7637.
  13. Є чотири труби по 4 м (не розрахував і купив зайві). Труби поліпропіленові, армовані алюмінієм, діаметр 20 мм, товщина стінки 3,3 мм. Знаходяться в Києві за адресою вул. Ігоря Сікорського, 4-Б. Ціна по 100 гривень за трубу. Телефон +380(93)383-2590, +380(67)501-7637.
  14. Прошу прощения, что не написал раньше. Спасибо всем отозвавшимся, мастер найден.
  15. Местоположение: "Зелёный остров-2", ул. И. Сикорского (бывшая Танковая), г. Киев. Объём работ: пол — прибл. 33 квадратных метра, стены санузлов — прибл. 41 квадратный метр. В санузлах нужно сделать гипсокартонную конструкцию. Плитка (уже закуплена): пол — APE 5th Avenue 316 x 316 мм, стены — Pamesa Lane RLV 316 x 452 мм. Кроме плитки, завезены 30 мешков клея Ceresit CM 11 (простого — не Pro, не Plus) и 20 л грунтовки CT 17. Я понимаю, что многие профессионалы уже загружены надолго, но очень хочется надеяться, что всё же найдётся хороший мастер, готовый начать работу в ближайшее время и сделать всё хорошо с первого раза. (Долго ждать не смогу — в ближайшие недели, пока срастается кость, нужно довести квартиру до хоть сколько-то жилого состояния и перевезти семью, т.к. через месяц буду уже опять на фронте.)
×
×
  • Створити...