Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kamin-center

Пользователи
  • Публікації

    30
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kamin-center

  1. Ссилка на відео Hoxter HAKA 67/51WIh+: Гарний вибір. Топка потужна, має подвійне скло і як для водяних топок дуже гарна в роботі... Камінна топка з водяним контуром Hoxter HAKA 67/51WIh+ Найпростіший варіант автоматики, як на мене це електронна система для камінів з водяним контуром ecoKOM 260, д150 (така як на відео). Проста, надійна, має усі потрібні функції, достатньо інформативна, і ціна доступна! Ще можна розглянути регулятори горіння Timpex, вони най якісніші, виглядають на 5+, але ціна відповідна! Або ще Тech 391, Тech 392, не дорого але... м. Хмельницький, вул. Шевченка, 42, тел. +380671112500
  2. 1. З баночкою можна і не встигнути))) 2. Вивестив каналізацію це найкращий варіант, забудете про конденсат назавжди! 3. Якщо в землю можна, але не через трубу підводу повітря бо в морози може замерзнути. А якщо закрита дренажна система тоді так! Добавлено через 38 секунд Що таке ТС?
  3. Однозначно подводите!!! Багато років займаємось камінами, з впевненістю можу сказати що наявність відводу конденсату від димоходу це великий + У нас на солоні спеціально стоїть прозора батлашка в якій завжди можна побачити конденсат (чорна з не дуже приємним запахом вода!)
  4. Ну я имел введу, разово! А не так чтоб на постоянной основе под метровые)))
  5. Якщо різниця в ціні не має великого значення, я б вибрав Hoxter HAKA 110/51h тому що пропорційно вона краще впишеться в таку кімнату. А саме головне можна топити метровками, це дуже цікаво і ефектно)))
  6. Вітаю! Якщо будувати теплоємний камін то краще чугунний купол і тільки, доречі в свіжому прайсі дана модель топки HAKA 78/57 вже є комплектом, з перехідником під аккумуляційні кільця та куполом з ревізією для чистки! Ще додатково можна збудувати корпус каміну з теплоакумуляційних плит, буде взагалі бомба! А за те що Ви переживаєте, щоб "не упариться" то не хвилюйтесь ця топка дуже гарно регулюєть тому самі зможете балансувати температурою. І якщо фінанси дозволяють, в Вашому випадку акумуляційно-конвекційний варіант то саме що треба!!!
  7. Добрий день, сезонних знижок небувало, але на хокстер на даний момент діє "стартпрайс", ціни і так досить конкурентні з схожими виробниками!
  8. Шановний "ADZUMA" все вірно перехідник "папа-папа", але з досвіду скажу точно, навіть якщо димохід в приміщенні, і від топки його висота буде більше трьох метрів однозначно збирайте по конденсату!!! Бо рано чи пізно прийде той момент коли невелика кількість конденсату витече з стику і запечеться на трубі, цим самим зіпсує все гарне враження від цієї шикарної пічки!
  9. Я робив монтаж каміну, і знайшов австрійські плити товщиною 45мм, ефект мені сподобався. Камін ми зробили теплоємний-конвеційний. Ситуація була схожа на Вашу, тому думаю Вам би підійшли!
  10. Привіт! Однозначно шамотні плити врятують ситуацію, вони вирівняють скачки температури, і рівномірно будуть пропускати тепло в приміщення. На рахунок цегли я б не радив, краще плити взяти товстіші, або взагалі якщо дозволяє розміщення топки реалізувати систему «Гіпокауст». І ще питання на топці який купол, чугунний чи металевий?
  11. Добавлено через 1 минуту
  12. Да не то что бы Hoxter лучше за Jotul, их в принципи сравнивать нельзя! Просто мне нужен камин угловой, а в этом случае Hoxter подходит очень хорошо. Красиво горит, ну и с воздушным теплообменником (Hot air exchanger) у него НОМИНАЛЬНАЯ мощность 12 kW. Ну и самое главное, я уже ни один такой установил, короче нравится он мне! Добавлено через 4 минуты Jotul вполне устраивает даже больше!!! Он и куда из хозяйства не денется, просто перебазируется в беседку, и будет работать на обогрев всех зимних застолий))
  13. Встречал на одном объекте, делал портал под неё. Что могу сказать, мне не понравилась, я считаю что топку с водным контуром такого качества ставить у себя в зале это мягко говоря плохо!!! На фото видно как она выглядит в рабочем состоянии.
  14. Камин в дом ставил в 2009 или даже 2008 году, тогда увы нормальных топок с водным контуром не было, потому самым разумным решением была 570. Сейчас приобрел для дома Hoxter ECKA 67/45/51h, буду делать ремонт на первом этаже и буду ставить вместо 570. С водяным контуром не могу поставить потому что камин в самом неудачном месте стоит, и провести к нему труби никак не получается, легче дом новый построить)))
  15. Вітаю! Я вибрав собі Jotul I570. Ніякого шибера, топка герметична, горіння регулюється супер, і якість однозначно краща! 570 в користування зручніша: ручка, глибокий піддон золи влазить багато і саме головне вона не вивалюється) В мене з рідним дистриб'ютором і розведена на три кімнати, будинок 186 м2.
  16. Вітаю! Я б ставив JOTUL I 520, ця топка має підключення повітря ззовні, в ній є система чистого горіння (Clean burning) і на неї можна поставити накопичувальну масу. І взагалі як на мене це найкращий варіант в Вашій ситуації. Ще вона в трьох варіантах: права, ліва і трьох стороння!
  17. короче в гости ехать надо)
  18. Горит действительно очень красиво, а до скольких градусов 500 литров нагревает? И самый главный вопрос, что происходит когда света нет а топка горит на полных парах?
  19. Сколько литров накопитель?
  20. Туннелей много и все они прикольные но для такой топки нужна нормальная вентиляция, те туннели которые подходят имеют глубину свыше 12 см, а там до ножек всего 7-8 см. Заказчик хочет именно туннель!
  21. Может кто ставил шумоглушители или гипкие вставки? Какие материалы использовали?
  22. Сейчас камин перетягивают "хорошей" сеткой и клеем, так что трескать не будет проверено! А каркас будет обклеен мрамором, но как именно ещё не ясно, заказчик определяется! Добавлено через 4 минуты Там ниши не будет! Тот отступ это стена так и дальше пойдёт, будут полочки что то такое, там дизайнер работает...
  23. Вот так зашили топку! Сверху прорезали отверстия под решётки VENTLAB V-OPEN, а вот снизу проблема так как обшивка очень близко к ношкам камина такие же решётки не влазят по глубине! Но будем обшивать мрамором, а там по ходу что то ещё придумаем)
  24. Всем любителям и фанам Austroflаmm, привет!!! На днях начали монтаж угловой топки Austroflsmm 89x46x57S, так что буду делится впечатлениями и фото. Первая протопка...
×
×
  • Створити...