Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дима 113

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Дима 113's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. В цьому будинку мені сподобалося планування (бачив вже готовий) тож проект тільки для візуалізації розмірів переробляти будемо по ходу а переробка плану фундаменту приведе до переробки всього іншого.
  2. ось мій фундамент у проекті все інше я придумав начитавшись нету.В проекті будинок з керамоблоку і з монолітним перекриттям а в мене газоблок і дерево.
  3. В плані в мене подошва 50 на 30 з армуванням чотирьма 12-тими арматурами без армування стовпа, тож якось не хочетьця вставляти зайву арматуру бо зараз це не дешеве задоволення.
  4. Шось важко зрозуміти для чого мені 5 штук повздовжніх арматур в низу може тоді краще так
  5. З фундаментом визначився а от як тепер його заармувати коли технічно арматара поперечна ширша за канаву .Можна завязати 3 нижні вздовж поперечинами на 6 см меншими за ширину а потім на них поставити ось так чи так
  6. Лити хочу прямо в грунт без опалубки
  7. Хлопці підкажіть чи можна залити фундамент такої форми верх 35, низ 50см висота розширення 30 см і як правильно заармувати.
  8. Якшо підрахувати площу опори наприклад 60*0,4=24квадрати=240тон-50тонстін-10тон перекриття-15тон даху-15тон сніг+вітер-25тон корисного навантаження-60 тон фундаменту-50тон запасу=15 тон запасу може всетаки залити 40 см і не морочитись з підкопом.
  9. Так у проекты перекриття бетонне а будуть деревяны балки.Заливати хочу якраз за один раз.тож цікавить як звязати арматуру підошви та каркас стовпа.
  10. Як я писав вище грунт у мене глинистий з вкрапленнями піску,пошаривши по нету зрозумів що це суглинок а це 1 кг\см значить надіятися на зменшення фундамету не варто отже питання в тому як залити подошву з стовпом за один раз і як закріпити арматуру в цих шарах.
  11. План фундаменту та 1 поверху а фасади можна глянути тут (ссылка устарела)
  12. На схемі поперечна є просто не писав про неї 8мм через 50см Але питання чи потрібен такий фундамент для такого будинку.
  13. Схема така.Арматура 12мм у підошві, 6штук по 10 мм у стовпі повздовжньої а поперек 8мм кільця через 30см.
  14. Друзі допоможіть з фундаментом- Значить будинок з газоблоку,поли на грунті,перекриття по деревяним балкам,покрівля бітумна черепиця.Загальна площа 158м2(проект Дом в Фуксиях)1,5поверхи.Довжина стрічки фундаменту 60метрів.Територіально 20 км від м.Чернігів.Блок 375 мм.Планова глибина залягання 1 метер.Грунт на цьому рівні глинистий з вкрапленням білого піску.Ділянка на горбку десь на метер вище дороги.Питання- 1.Яка мінімальна ширина стрічки для такого грунту і будинку. 2.Я запланував подошву 30*60 і стовп 100*35см арматура згідно норм(але так хочетьця з економити)чи можна підкопати грунт по 12,5 см в бік і залити все за один раз. 3.Зовнішню стіну фундаменту збираюсь утеплити ЕПП 50мм чи можна його замінити на простий пінопласт тут якраз мета не зекономити а просто розміри листів 1,2м не хочу різати.
×
×
  • Створити...