Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

дімич

Пользователи
  • Публікації

    486
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача дімич

  1. Якщо ціна з валрумом вас влаштовує, то, звісно, краще обрати саме Валрум, вони теж НПВХ, але вони будуть суттєво дорожче за полімернсаб, укрполімер, екопласт і тп.
  2. як може 40м кабеля замало бути, коли у вас 42м свердловина? у вас насос в зоні фільтра стоїть? китай різний є, це гарної якості, поставили вже не одну сотню (перейшли з водолея на цей бренд, коли з Водолеєм рекламації почались)-все ок. Плюс водолея-дешевий і розповсюджений сервіс.
  3. Водолей - дійсно вже по якості погіршився. Як варіант взяти за ті ж кошти Needle, але там незрозуміло з поставками запчастин, які в них плани на довгострокову діяльність, або ж теж заводський Китай Донджин 777403, він десь 7000грн коштуватиме, але в нього двигуш 550Вт, а по продуктивності те ж, що і Водолей.
  4. Воно вирівняється. коли прийде час мити від заліза плитку, забор, цоколь-стіни)
  5. Придатна, але потрібно розуміти, що ймовірно рижим буде плитка, забор, стіни, на які потраплятиме полив.
  6. є кільця по 60см висотою, можна одне ціле і одне 60см, разом з кришкою глибина-165см.
  7. звичайно, траншея не менше 1,1-1,2м глибиною, якщо за кільця, то потрібно два кільця, щоб глибина сумарно не менше 1,5м була. Чи можна закопувати компресійні фітинги? Якщо використовувати Унедільту, якісно встановити-то стоїть без проблем. Звісно краще в землі без з"єднань чи терморезисторні використовувати, але і компресійні, якщо якісні, якісно виконано-все буде ок.
  8. Добрий день, тут все залежить від бюджету: Грундфос-топ Італійські (педролло, Спероні, САєр і тп)-золота середина Заводські китайські (Нідл та Донжин)-норм якості, за помірні кошти Водолей (Україна)-суб"єктивно-з кожним роком гірше.
  9. якщо окрім коліна нічого не буде-0,8м внутрішній діаметр, акщо автоматика і розгалудження для автополиву-1,0м внутрішній діаметр.
  10. Добрий день. 40м-полтавський горизонт, є перевищення по залізу. Буріння-27тис.грн, облаштування-від 33тис.грн. Буріння малогабаритною. 90м-бучацький г-нт, є перевищення по залізу. Буріння-68тис.грн, облаштування-від 40тис.грн. Буріння великогабаритною чи малою можна виконати. 130м-сеноманський горизонт-якість норм. Буріння-від 203тис.грн, облаштування-від 50тис.грн. Буріння великогабаритною.
  11. При інтенсивному користуванні-всеодно заб"ється, не має сенсу возитись і чистити існуючу яму. Як варіант-залишити цю, що є як прийомну (вона всеодно вже герметична), а до неї через правильний перелив зробити дренажний колодязь чи поле, залежно від умов.
  12. Добрий день, якщо ділянка мала і велика техніка не заїде, то це бучацький горизонт 40м+-, малогабаритною буровою, але з перевищенням по залізу, не надзвичайним, але в 2, 3 рази від норми, бюджет буріння-28-30тис.грн+облаштування (приямок і насосне обладнання), залежно від того, що ви хочете і, що вже у вас є з системи-35-45тис.грн. 50°29'13.7"N 30°14'20.6"E-за цими координатами наша свердловина 45м, з показником заліза 0,258, при нормі 0,2, тобто нормальної якості. Якщо говорити за кращу якість, то це сеноманський горизонт, з бурінням в дві колони, великогабаритною технікою, 75м+-, вартість буріння, залежить від обраної конструкції (яка обирається від потреб у кількості води, технологічним вимогам) і стартує від 120тис.грн за свердловину, а облаштуввання лишається +- таки як і на бучацькому горизонті +-35-45тис.грн.
  13. Добрий день. Важливо розуміти де об"єкт і яка геологія. 1. 23м-це 46см пониження від глибини виведення труби з фундаменту. Якщо по геології проблем не має, то жодних проблем, лише ревізії по середині потрібно встановити. Все, що ви втрачаєте через це-загальна глибина септика, але знову ж потрібно знати геологію, де найкращий прошарок для дренажу і чи не має проблеми з РГВ. 2. Труби заводити як вони заходитимуть на різній висоті, труба переливу-залежить від найнижчої труби з трьох. 3. На фанову трубу тут нічого не впливає. 4. Якщо брати толкову помаранчеву трубу,з відповідною товщиною стінки і навантаження, то жодних проблем не буде.
  14. Добрий день. Впринципі, вище вже відповіли. З першого. З другого теж можна, якщо в асенізатора лишилось місце))) Але якщо в дренажному стоїть вода на рівніз першою ямою-це або ж дренаж не працює, або високий РГВ, а тут відкачування дренаного не дасть жодного толку.
  15. 1. Вони в роздріб не повезуть. З роздрібом-це оптові площадки, які по області розкидані. Для цього-потрібно знати, де ви знаходитесь. І краще це питання довірити виконавцям, для вас же буде простіше. Бо кільця підвозити потрібно сплановано, а не просто завезти і на землю виставити. 2. До повороту, моя суб"єктивна думка-більш оглядово і зручно. В зоні відмостки-нічого страшного, головне, щоб вода туди не потрапляла. 3. Не бачу сенсу-краще вентиляцію зробити якісну з 110 труби.
  16. 1. Виробництва в Рокитному найбільші, є дрібні виробництва під Києво. Краще виходити з логістики, а не виробника, оскільки вони+- ідентичні. 2. Потрібно, трійник з виводом до верху. 3. Якщо ви про міцність конструкції в майбутньому-можна відразу під кришкою робити отвір. 4. А чим з пазами вас врятують? Якщо говорити про навантаження, тоді краще брати кришки з подвійним армуванням. В сторону кільце не з"їде від вашого авто, яке зверху буде їздити-це про пази. Пази дадуть кращ герметичність на першій камері, але норм перецементовані стики і на звичайнх кільцях норм стоять. 5. Не потрібно нічого утепляти, там постійно плюсова температура буде.
  17. Ви не праві, та "слабенька", що у вас перша на фото бурить до 100м 198мм шарошкою. Бучаки по 80-90м, в тяжкодоступних місцях виконує без проблем. А в Княжичах-не найскладніше буріння в області.
  18. Добрий день. 1. Швидкість буріння на МГБУ буде нижче. ПО якості, якщо замовляти в норм фірм-без особливої різниці. 2. Не має. 3. 125мм-в Княжичах, з 4м фільтром-це 4+м3 на годину, чого вистачить на будь-які потреби.
  19. внутрішній діаметр 80см, зовнішній 96см, два кільця по 70см висотою. Але там нічого, окрім крану на полив там не розміститься.
  20. Який же жах вас очікує при обслуговуванні цієї свердловини. Чого ж ви такі малі кільця в діаметрі обрали?
×
×
  • Створити...