Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NzicK

Пользователи
  • Публікації

    394
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем NzicK

  1. Выдержит.

    А что у Вас вообще в продаже есть.

    Треба подивитись, в магазині церезіти 117 і 11 точно є, або поїхати в епіцентр.

     

    Добавлено через 4 минуты

    А какой клей KILTO рекомендует для приклеивания плитки к этой гидроизоляции? Ведь основание из впитывающего становится невпитывающим.

    Kiilto пропонує плитку прикріпити *відповідним клеєм Kiilto*

  2. Шановні спеціалісти плиточних справ, дозвольте спитати в цій темі, бо вже голова йде обертом від всієї інформації. Маємо ванну кімнату із санвузлом. Підлога - цементно-піщана стяжка з електропідігрівом, ніша під ванну із вологостійкого гк, інсталяції унітаз біде теж із гк, стіни цементна штукатурка, куплений керамограніт на стіни 60х60, на підлогу керамограніт 60х1.20.Все погрунтовано Ст 17, плити гк оброблені гідроізоляцією FIBERGUM від KIILTO. Чи можна весь керамаграніт клеїти на Ceresit 117 як на стіни так і на підлогу?
  3. Дорбрий день,

     

    Почали утеплювати мансарду (житлова) між кроквами. Мінвата Paroc UNS 37z. Між кровквами все зрозуміло - вставити вату між ними вплотну до СДМ мембрани. Так як висота крокв 200мм, то підшиваю двума матами мінвати по 100мм з перевязкою швів.

    Потім, пізніше блище до чистового ремонту, буде додатковий шар 50мм утеплення між брусами, які будуть підшиті паралельно кроквам, між брусами вата 50мм а далі вже паробарєр, гіпс і стеля мансарди.

     

    виникло питання примикання мінвати до

    1) мінвата і газобетон ззовнішніх стін

    2) мінвата і внутрішні перегородки з 2НФ

    3) мінвата і клінкер вентиляційних шахт

     

    чи потрібно між мінватою і згаданими конструкція вставляти паробярєр чи щось інше? Чи не буде тягнути вологу звідти мінвата?

    Подивыться тут https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=56960

  4. Доски снизу - конечно будут.

    А нитку, какую брали? Думаю, нагрузка на нее совсем небольшая, подойдет самая тонкая, что не рвется руками

    Подивіться в моїй темі https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=56960

    • Лайк 2
  5. Впритык, согласно инструкции по укладке супердиффузионной мембраны. Там написано что утеплитель можно впритык укладывать к мембране.

    З південної сторони потепліло і все вивітрилось, а з північної напевно в водостоці ще лід і все обледеніло, тобто немає вентиляції, або недостатня. Над ватою завжди повинен бути ротяг, щоб волога вивітрювалась.

    • Лайк 1
  6. Здравствуйте, уважаемые товарищи мансардостроители. В процессе возведения своей мансарды, столкнулся с проблемой образования ледяной корки, в "треугольнике" за аттиковой стенкой на пленке пароизоляции. Корка есть только на северном скате, юг сухой. Образовалась она в результате резкого потепления, ночью было -10, утром 0 и сильный туман. Дом пока не отапливается. В чем физика данного явления? Смущает одно что влага и дерево не очень совместимые вещи. Нужна критика, все ли верно? Где ошибки? пока это все устраняемо. Спасибо.

    ПС. Кровля цементно песчаная, вентзазоры, контрейки, гребни свеса, вентиляция в карнизном пространстве - это все есть.

    Якщо є вентрешітки під карнізом, то має бути протяг від карнізу до гребня і вихід на вулицю. Чи є у Вас зазор у верхній частині атікової стінки і похилої частини даху, тобто між ватою стінки і мембраною? Чи вата похилої частини даху впритик до мембрани?

    • Лайк 1
  7. Ну, теоретично так можна покращити профіль, але на практиці не все так просто. Спробуйте, але не просверліть аж до передньої камери, бо порушиться вентиляція і відвід вологи - взимку може порвати профіль.

    Ви не так зрозуміли. Відкриваємо створку вікна і сверлимо вертикально певну кількість отворів в середню армовану камеру і задуваємо піну. В другу половину знімаємо нижній штапік і попри склопакет також вертикально сперлимо і дуємо. Якщо можете Ви, або специ, поясніть, яким чином з цих камер виводиться волога і куди.

  8. Нереально. Краще утеплити зовні відкоси і замінити склопакети на тепліші.

    Склопакети замінені в цьому році, відкоси теплі із екструдованого пінопласту. Якщо просвердлити отвори і задути піну, повітря буде виходити і піна буде мати куди розширюватися.

  9. Попробуйте тогда найти Теналюкс (TENALUX) или Тенапласт (Tenaplasts)

     

    Вибачте за втручання. Питання в мене таке. Встановлені вікна вже давно,

    трьохкамерний профіль. Зимою промерзають в кутах і роса виступає на нижніх профілях. Чи можливо утеплити профіль всередині, тобто закачати піну в середню камеру.

  10. здравствуйте

    такой вопрос - можно использовать фасадную вату в качестве утеплителя в скатной кровле или лучше даже и не пробовать?

    Краще не пробувати

     

    Добавлено через 3 минуты

    И ещё такой вопрос-как чайной наткнулся на ролик, как в Польше утепляют кровлю с помощью металлические направляющих,которые остаются в минвате- это ничего что металл там будет?

     

    Добавлено через 2 минуты

     

    Метал не бажано в утеплювачі використовувати

  11. Доброго дня всім. Хтілося б взнати в автора як показала себе мансарда в експлуатації??? Як на рахунок конденсату, чи є сирість, чи не мокріють крокви? Є речі які б зробили по іншому, щось змінили, щось добавили.

    Політ нормальний, сирості немає, ні чого б не змінював.

  12. Мансарда,потолок гипсокартон на металлическом каркасе.Вопрос. Как правильно соединить горизонтальную и наклонную плоскости потолка.Именно что касается части металлокаркаса,как организовать этот узел?:)Если возможно,пару фоток для наглядности. Благодарю!

    Посмотрите в разделе "кровля, мансарда" в моей теме "рождение моей мансарды".

  13. У меня обыкновенный кирпичный дымоход, сечением 20х20 см. которое на высоте 2.5 метра от земли переходит в 15х15 см. (построенный в 60-х годах первым хозяином дома для грубки и печки).

    Топка подключена следующим образом:

    - вертикальный участок из оцинкованной трубы диаметром 200 мм., длинной 400-500 мм.;

    - колено 45 градусов;

    - после колена кусок трубы который заходит в дымоход;

    Вы завели трубу в дымоход и чем-то обмазывали вокруг трубы, или только раствором заделали щель между трубой и дымоходом?

  14. Віктор скажіть будь ласка а що за матеріал ви клеїли на відкоси?

    Звичайний екструдований пінопласт, розмір товщини необхідно вибрати як товстіший, на скільки позволяє пройом вікна. В себе підрізав так, щоб відкос не був прямим, а розширювався в середину кімнати. Виходить клин товстіший біля вікна, тонший в середині кімнати.

    • Лайк 2
  15. Cпасибо..я понимаю что с мембраной было бы проще.но имеем что имеем.возможно ли решить проблему с имеющимся гидробарьером?
    Возможно Вы меня не правильно поняли. Вам нужно сделать хорошую вентиляцию между гидробаръером и ватой. Решить вопрос можно, врежте вентрешотки в метпрофиль карнизов так, чтобы они находились между стропил и получите сквозняк от карниза к коньку, что и необходимо в Вашем случае и при гидробаръере. Посмотрите в моей ветке.
  16. карниз вы имеете ввиду- короб?

    короб обшит металлопрофилем.

    между стрипил где начинается стена стоят перемычки такого же размера как и стропила 150*60. вход с короба в вент зазор около 2-3 см.,где чуть меньше были просверленны отверстия по всей длине диам.12 мм.

    если поднести руку то сквознячек чувствуется-вот только не мало ли его.может не справляется с проветриванием тепла.

     

    Добавлено через 1 минуту

    зазор между ватой и шалевкой делали 5 см.

     

    Добавлено через 3 минуты

    зазор между ватой и шалевкой 5-6 см так как отталкивались от шалевки.

     

    Добавлено через 7 минут

    может у кого был опыт устранения и решения таких проблем? Заранее спасибо

     

    Добавлено через 12 минут

    Если в первом варианте см.50 ближе к коробу по всей длине было сухо,а дальше все мокрое,то сейчас наоборот,чуть меньше половины крыше ближе к каньку где были прорезаны каньковые отверстия -все сухо,а дальше к коробу лед и конденсат.

    Выложите фото карниза с отверстиями в метпрофиле. Лучше врезать вентрешотки между стропилами.

  17. Апну і я тему.

    Є пара запитань.

    1 Ви писали про обовязковість утеплення до зими. Я так зрозумів мається на увазі, що якщо будинок жилий то з низу буде йти тепле повітря і утворюватиметься конденсат, а також щоб не мати проблем з бутилкаучуковою стрічкою.

    В мене будинок не жилий. Тобто теплу немає звідки взятись. Як думаєте, можна взимку утеплитись, а пароізоляцію заклеїти навесні, коли потепліє?

    Я хочу зараз вставити вікна, за зиму утеплитись, навесні зробити проводку і в квітні поштукатуритись.

    2 Також запитання про створення шару вентиляції між мембраною і мінватою. В мене вже утеплена частина стіни під підшивкою даху. ПСБ 100 мм заведений від нижнього краю підшиви, до мембрани. Там в деяких місцях майже впритул, а десь є 1-2 см просвіту. Також утеплено мінватою проміжок між мауерлатом, кладкою в пів блока з середини приміщення, з заходом мінвати на мауерлат. Виходить що мауерлат з трьох боків закритий утеплювачем. Мембрана заведена на капельник. Підшивка немає отворів. Тобто якщо зробити проміжок між мембраною і ватою, то звідки буде братись протяг? Даю рисунок як в мене зроблений даний вузол. Чи має сенс проміжок, при випадку в якому проміжок між мембраною і утеплювачем з самого низу вже закритий, а також немає доступу повітря в цей проміжок?

    1. Можна так як Ви запланували.

    2.Всі стверджують і так роблять, що під СДмембраною не потрібно зазору.У Вашому випадку іншого вибору немає, утеплюйтесь без зазору ( якщо дійсно СДмембрана)

    • Лайк 1
  18. С разрешение автора напишу как делал я и делаю сейчас

     

    Между стропил за мауэрлатом я зашил вертикальной доской западлицо с наружной стеной дома и с внутренней стороны положил пленку обычную (мол для того что бы сквозняк в вате не гулял, так как щель там). Ватой 200 мм я утеплил по стропилам наклонным и спустился ею за мауэлатом до армопояса. Вата опирается на вертикальную доску и на армопояс. Планирую еще добавить ваты 50 мм поперек стропил между бруска 50х50 мм. Опустится ватой до армопояса но уже с внутренней стороны мауэлата. Вата лежит впритык к СДМ. Изобразил на рисунке.

     

    Надеюсь все сделал правильно)

    Да, всё правильно.

×
×
  • Створити...