Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Grey31

Пользователи
  • Публікації

    52
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Grey31

  1. Причиною може бути зсув фаз між напругою та струмом. Зважаючи на те, що навантаження низьке, і якщо лампи переважно дешеві економки. Поширене явище в будинках, де ще ніхто не живе. Повключайте на кожен стабілізатор по кіловатному нагрівачу якомусь, поспостерігайте кілька днів. Якщо все заспокоїться, то значить лампи економки і світильники погані. Ще дешеві УПСи також можуть впливати, Дігітопи і т.п.
  2. Наші електрики називають ці розетки "EB-LI". :D А так, якщо говорити про дешеву фурнітуру, то ми за Віко. За свої дуже малі гроші - дуже непогано.
  3. Вольт ECO 300 - це типовий китаєць, більше нема що сказати. СН-ОЗМЗ - а це типу "український", тільки де і хто його продукує - ніхто точно не знає. Якийсь підпільний. ;) Як воно працює не скажу, бо не знаю. Але всередині - примітивний самопал. Для котла раджу львівські ЛВТ - оптимальне співвідношення ціни і якості. Є стабілізатори кращі, але дорожчі в рази, є дешевші, але гірші теж в рази.
  4. Нормальна реакція на впарювання говна довірливим покупцям такими баригами як ти, що змушує мене регулярно проводити роз"яснювальні роботи серед моїх замовників. А ти нариваєшся своїми висловлюваннями на грубість. Якщо будеш у Львові, то спробуй мені особисто контраргументувати, якщо вистачить сміливості.
  5. Цей комлект в умовах замовника практично непрацездатний, і батарейки року не протягнуть. За базар атвєчу! Я стверджую, що у Люксеона нема гелевих АКБ. Якщо це неправда, тобто вони дійсно гелеві, то доведіть це - розріжте болгаркою бракований АКБ (беріть любий зі складу - не помилитеся ;) ), і продемонструйте, де там "гель".
  6. Коли з"являється той значок, то це означає, що в Вашій мережі дуже низький косинус-фі (значний зсув фаз між напругою та струмом). В таких ситуаціях стабілізатори переходять в режим ступеневого регулювання. Точність регулювання стає гіршою, але стабілізатори далі продовжують працювати і регулювати Вашу напругу. Коли кос-фі підвищиться, стабілізатори повернуться в плавний режим регулювання (з більшою точністю). Такі ситуації виникають при малих навантаженнях (а у Вас на дисплеї струми 0А), і при включених люмінесцентних лампах (у нескомпенсованих світильниках, як правило китайських). Включіть праску, ситуація покращиться. Або вимкніть зайве світло, або купіть хороші світильники. Або не звертайте увагу, у Вас все нормально. До речі, в інструкції все це описано, почитайте.
  7. Підтримую! Теж цікаво. Але я здогадуюся, що там. Давно хотів розібрати такий бракований АКБ, та все лєнь було. Але має бути десь ще один такий, не зданий ще в металолом. Знайду і зріжу з нього кришку, фото викладу на форумі.
  8. Не маячня, а досвід. Я десь писав тут, що пробували в 2008-2009 продавати різний Люксеон. Батарейки Люксеон - то попандос... А саме в звязці 500ЛУ + АКБ Люксеон ці батарейки дохли найшвидше. Та й зараз час від часу замінюємо такі комплекти (500ЛУ + АКБ Люксеон), куплені на радіобазарі, на нормальні, бо АКБ дохне швидко (менше року). Проблема не тільки в дуже низькій якості АКБ Люксеон, але й в контролері заряду УПСів серії ЛУ зокрема, і всіх Люксеонів взагалі. Китайські УПСи здатні "прибити" й нормальну АКБ. Я це точно знаю, але сперечатися та доводити не буду. Хто не вірить - хай сам експериментує. ;) Вентура справді, поки-що вже четвертий рік без зауважень... Тьфу-тьфу-тьфу...
  9. АКБ здохне швидше, ніж за рік. Шкода Ваших грошей... Але Вас попереджали.
  10. АКБ Люксеон категорично не раджу. Бо подаруєте гроші баригам, а потім все-одно купите собі нормального... По УПСу Люксеон шанси трохи вищі - 50/50 - або буде нормально працювати, або буде 2 роки безкоштовно ремонтуватися. Думайте самі...
  11. Вітаю! Може хтось підкаже виробника оцинкованих освітлювальних опор в західному регіоні. Потрібно замовити два стовпа з рогами... Дякую!
  12. Ціна гелевого АКБ в пітора рази більша, щонайменше. А Ви очевидно говорите про AGM-акмулятори. Коли юзери все підряд називають "гелевими" (або ще круче - "літієвими", "гелІЄвими" і т.п.), то ще можна це намагатися сприймати якось поблажливо. Хоча це й дратує, коли юзер щось там десь чув, і вимагає "гелевого" акумулятора за 200 баксів... І вважає, що його дурять, туляючи "якесь г...но" АГМ за 270... Тому прошу хоча б спеціалістів називати речі своїми іменами, щоб потім юзери не задовбували дурними вимогами, і не доводилося б довго їм пояснювати прості речі.
  13. Та ж ситуація, що й ГЕ. Ціна ДУЖЕ хороша, якщо апарат робочий. Апарат якісний, виробник нормальний.
  14. Ціна навіть з доставкою дуже хороша. Однак ризик є, що виявиться не робочим. А в скільки обійдеться ремонт - ХЗ. Навіть якщо зараз робочий, то все-одно апарат старий, і скільки ще працюватиме - невідомо. Але виробник хороший, апарат якісний, ремонт мабуть був би не надто дорогий, в разі чогось... Я б ризикнув, мабуть. Зараз ІМВ належить до Генерала Електрика, якийсь час вона так і продавлася як General Electric NetPro 3000.
  15. хм... Це хороший апарат, дуже. Але старий, і очевидно потребуватиме профілактичного обслуговування, а може і ремонту. Батарейки точно потрібно буде замінити. Але за 180 баксів, якщо робочий, то дуже добра ціна.
  16. Продам Люксеон UPS-1000LE за символічні 1300 грн. Здуру купили колись різного Люксеона, цей останній лишився. Потрібно позбутися його, і забути як страшний сон. Фуфло-фуфлом... Але на гарантії, новий, гар. талон і все як положено... ;) Тільки якщо щось - то відразу його в сервіс-центр, нам скаржитися не треба. А в сервісі його вам будуть 2 (ДВА!) роки безплатно ремонтувати.
  17. Кудись розмова йде не туди... Ну є ж Мерседеси і Тойоти, а є Таврії та Чері... І ті, і інші - їздять. А у Вас, Pigeon, теж Таврія? Чи ні? Що б Ви собі купили, Таврію чи Мерса?.. Пуста розмова... Китайські стаби будуть продаватися завжди більше, ніж вітчизняні. З купи причин. Але ми їх продавати не будемо. І радити нікому їх не будемо. А покупець сам собі хай робить вибір, і несе відповідальність за свій вибір. Ми ж будемо відповідати за свої проекти.
  18. Ну можете й не погоджуватися - маєте право. Але Ви лише розповіли про те, що у Ваших умовах сервоприводні стаби функціонують нормально, навіть попри те, що вони китайські. Повезло Вам, таке буває. Але не часто. І не знати, як на довго... тьфу-тьфу-тьфу... А ми в 2009-му, коли в людей різко впала купівельна спроможність, пробували активно продавати ті Люксеони та подібне. Ну і швидко припинили цей мазохізм... Соромно людям в очі було дивитися і оправдовуватися. Задовбалися з рекламаціями - певний період більше часу витрачалося на розборки з обуреними замовниками, ніж на продажі та монтажі. А коли на власні очі побачили погорівших китайців, буквально погорівших - вогнем, то довго хвилювалися, чи ті апарати, які ще не повернулися по гарантії, не підпалять комусь будинок... Ось тут про два таких випадки ((ссылка устарела), (ссылка устарела)). А у іншого мого знайомого під Києвом згорів вогнем УПС 3000ЛЕ, і теж повезло, що будинок не згорів - він ще лише будувався тоді... Так що, діло Ваше - радійте що добре зекономили, але якусь системку пожежогасіння собі змонтуйте, про всяк випадок... Береженого бог береже... А нормальні апарати українського виробництва купують собі ті замовники, у яких пріоритети дещо інші...
  19. Luxeon WDS 10000 - це сервоприводний стабілізатор. Повільний дуже. Якщо на лінії часто працює зварка, то сервоприводного стабілізатора не можна ставити. Він не встигатиме реагувати на зварку. Краще вже ніякого не ставити, якщо на лінії зварка працює, ніж ставити сервоприводного. Бо сервоприводний через свою тормознутість лише посилить відхилення напруги після себе (в моменти розривання дуги він дуже завищуватиме вихідну напругу). Тому у Вашому випадку лише електронний (тиристорний чи симісторний), або ніякого. Ну й в таких умовах сервоприводний чи релейний стабілізтор довго не проживе...
  20. Стабілізатор - це не стільки захист від аварійних ситуацій, скільки рішення для можливості нормальної експлуатації побутової техніки... Бо що з того, що відсікач відключить живлення в домі при виході напруги за допустимі межі, і так і не включить протягом всього дня, чи всієї ночі... Класно - пралка не згорить, але й прати нічого не буде, бо ж відключена. І мікрохвильовка не грітиме теж, і т.д. Зате ж не згорять... Коли у вас напруга завжди нормальна - тоді можна обійтися лише Зубром, на всякий случай щоб... Але коли напруга протягом тривалого часу буває дуже низька, або надто висока - тоді або пресувати РЕМ та боротися з крадіями електроенергії (любителями халявного тепла зимою), або ставити стабілізатори... Кому що простіше вирішити... Ну й мережу домашню тримати в порядку, само собой.
  21. Я погоджуюся і підтверджую, що "РЕТА" - достойні апарати. 8-) Десь півтора роки тому ми встановили трифазний комплект на 10-кіловатних РЕТА-х "Кальмарах" на одному відомому львівському підприємстві. Там ці "Кальмари" тягають вантажний ліфт (на 2,5 тони здається). Підприємство розташоване в старій частині Львова, мережа там дуже перевантажена, і напруги бувають різні дуже по фазам. А ліфт той "буржуйський" і дуже чутлививий до перекосів фаз. І нічо, РЕТи ті чудово справляються і ніяких клопотів нам не створюють... Пи.Си. А що то за чутки про китайські трансформатори?
  22. Мабуть логічніше перенести Ваші пости в ту "основну" і "велику" стабілізаторну тему, або створити нову по "Ретам". Бо ж ця тема про "Вольтер проти Донстаб-а" (Король проти самозванця?.. ).
  23. Так і я ж до того... Наліцо прєємствєнность... Тому сподіваємося, що Донстаб-и будуть не менш надійними, ніж Вольтери. Перше враження позитивне. А далі опитная експлуатація покаже.
  24. Схоже, тут нова "перспективна" тєма нарісовалась... Будуть ламатись коп"я?.. Підлию тоді маселка у цей вогонь... Ось фотки Донстаба СНОПТ-7, недавно зовсім отримали зразок. Ну, виглядає достойно. Поки нормально ще не досліджували, але стабілізує ніби... Транс великий, дроти грубі, тиристори схоже Семікрони - все чесно. А далі будемо бачити, хай попрацює трохи. Може, як буде час та натхнення, то спробуємо потестувати під навантаженням, подивитися на синусоїду. Бо як же ж без синусоїди... тєму нада раскрить...
×
×
  • Створити...