Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Олександр Степаненко

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Олександр Степаненко

  1. Доброго дня усім! Завершив операцію "Груша". Придбав нову 150-200 л Aquasystem. Вимив і почистив бак дротяним диском на болгарці. Видув порох компресором. Покрив перетворювачем іржи Тамак. За порадою сервісменів покрив шаром вазелінової олії. Місця корозії в районі кріплення закрив антікором RustStop B. Поставив грушу. Виставив тиск включення 2 Бар, відключення 3,5 Бар. Бак видає 67 л, або 33%. Чи є в старій груші дірка - залишається загадкою.. ) ПС. В баку на зварному шві зсередини знайшов гострий завусень розміром 25х8 мм, див. фото. Усім дякую за участь! )
  2. Апдейт. Всередині бака є корозія - вище сварного шва (середини по вертикалі). Нижче - відносно гладкий метал без слідів корозії.
  3. Усі крани вище бака, оскільки він стоїть у приямку. Самотьоком не вийде Саме так. Тиск є, вода не виходить. Вирішив робити вскриття. Зпустив воду з груші, відкрутив знизу фланець, злив воду з простору між баком і грушею, дістав грушу. Бачу товстий шар іржавих осадів. І риска води на баку - під верхом (див. фото). Тепер маю 2 питання: 1) Схоже на те що вода між баком і грушею стояла досить довго. Таке може бути, якщо в груші є мікродірка? 2) Чи може вода якось іншим чином потрапити в цей простір, ніж через мікродірку в груші?
  4. Взяв два норм манометри - не користований автокомпресор від Хонди Акорд і електронний Хюндай. Повірив на колесі - міряють однаково. Той дешманський, яким міряв бреше на атмосферу (точніше, його час від часу / майже постійно клинить) ггг Все знову чітко виставив: тиск порожнього ГА = 1,8, тиск вимкнення = 3,6, тиск включення = 2,0. На виході = 24 л води Помітив на ГА чітку межу конденсату - дивись фото. До того ж на вимкненому насосі і відкритому крані на споживачі ("порожньому" баку) є дуже багато води в ГА. Ледве його хитаю і підняти не можу. Висновок - точкова дірка в мембрані, відбувається заповнення водою обїєму між мембраною і баком? Фото бака
  5. Дякую за відповіді! От у мене теж підозра що груша пірвана - тобто, частину об"єму повітря займає вода, що витікла з пірваної груші => мЕнший обїем повітня стискається водою, швидше досягає тиску відключення насосу => менший об"єм води заходить в грушу. Як я писав на старті - тиск включення насосу = 2 бар - тиск повітря в порожньому баку (тобто, при відкритому крані на споживачі) = 1,8 бар, тобто на 10% менше за тиск включення. Це вірно налаштовано? Думаю, це помилкове твердження. Якщо груша пірвана і бак повністю залит водою, то що буде її виштовхувати? Насос для експеримента відключений з розетки після повного набору води в бак. Дивіться вище - зараз тиск в порожньому баку на 10% нижче за тиск включення насосу. Якщо ще накачати повітря, в грушу буде заходити ще менше води. При відключеному насосі вода на споживачі витікає під гарним тиском, а в кінці різко перестає текти. Я роблю висновок, що з груши вичавлюється вся вода.
  6. Доброго дня усім! Не знайшов подібної теми, тому створив цю. З повного ГА 200 л витікає 27 л води. Ну це нормально!? За таблицею ось тут _http://aquabur.ru/stati/skolko-vody-otdaet-nakaplivaet-gidroakkumuljator/ має виходити 64 л. - Тиск в порожньому баку = 1,8 бар - Тиск включення = 2 бар - Тиск відключення = 3,5 бар - Об"єм ГА = 200 л Мембрані вже років 5, автоматика нова ItalMechanica. Цо то може бути?
×
×
  • Створити...