Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

geleleka

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача geleleka

  1. Тогда внутренние перемычки будут касаться друг друга и внутренний угол будет всего 22 см. ЧетА я очкую Хотя линейкой на столе кинул, вроде нормально. Может его (угол) проармировать сеткой каждый ряд ?? Я армирую кладку каждый 5 ряд.
  2. Если я правильно понял то мой вариант в самый раз, меньше лучше не делать ? Когда Вы говорите про размеры сторон, Вы имеете ввиду внутренние размеры ?
  3. Здравствуйте. Хочу сделать в кухне 1-го этажа 2 угловых окна. (Высота окна 160 см) Подскажите пожалуйста, такой длины угла достаточно или можно меньше или нужно больше ? Материал: кирпич стандартный рядовой М150 Толщина стены 1.5 кирпича. Перекрытие: Панель пустотка, толщина16 см. (заводская) Кухня: размером 4х9 м. Спасибо !!
  4. Всім привіт потрібна арматура для фундамента. Хто підскаже постачальників з адекватними цінами у м. Хмельницький. Дякую.
  5. А можна ссилочку на проект ? Буду дуже вдячний. P.S. Хоч питання не до мене але прокоментую. Проекти у фирм можуть бути як просто ескізи так і повні (як Ви кажете інструкція), туди входять усі розміри, кільксть витрачених матеріалів, інженерні комунікації (їх вартість, схема монтажу і тд.). Також можути бути розрахована організація будівництва найманими робітниками (кількість робочих годин, зарплата та інші витрати). Всі ці опції впливають на ціну. P.P.S. Ескізний проект можна не купувати, а просто скопіювати малюнок з інтернет сторінки
  6. п. Богдане, доброго дня. Трохи змінились плани стосовно будівництва. Тепер планую без заглиблення. Буде цокольний поверх (гараж\хоз. приміщення) на всю площу будинку (не заглиблений). Висота стін цоколя 2,20 м. А далі 1 і 2 поверхи. Подивіться, будьласка, чи вірно я розташував панелі перекриття. Основні параметри: Фундамент стрічковий, заглиблений на 1 м., ширина стрічки 40 см. P.S. панелі перекриття лежать саме так тому, що є невеликий нахил ділянки у ліву сторону (якщо дивитись на будинок з передньої сторони)
  7. Всім привіт. Є такі варіанти коли глинобитну хату обкладають цеглою. Питання. Чи варто таке купувати. Бо грошей хотять вже як за цегляну. Дякую.
  8. Так буде цокольний. А не ідеально рівні стіни у підвалі мене не сильно напрягають Доречі ось ескіз будинку: Добавлено через 1 минуту
  9. А вібрувати обов'язково такий фундамент. Я навіть не знаю чи є такий вузький вібростанок. Чи можна палкою мішати ?
  10. Тобто заглибити фундамент потрібно як мінімум на 1 метр. А подушку із піску та щебню потрібно робити чи в такому грунті можна і без неї ? Дякую.
  11. Таак... ))) :D От на копку фундаменту кошти на екскаватор вже виділю. Бо то аЦкий труд руками в такому грунті рити Добавлено через 59 секунд А Ви можете щось порадити стосовно моїх питань ??
  12. Богдане Михайловичу, доброго вечора. Хочу будувати собі будинок. За освітою я інженер, руки рівні, тому багато якої роботи у тому числі будівельної можу робити власноруч. Оскільки маю тільки ескіз будинку тому страшно стартувати, потрібна підтримка досвідченого спеціаліста. Хочу Вам задати декілька питань стосовно будівництва фундаменту. Георозвідку розпочав літом 2014 року, тому на дату на фотках не звертайте увагу, то не налаштований фотоапарат. Маю копати яму для фундамента та заливати її, бетоном М250. Буинок має бути цегляний 1.5 цегли, 2 поверхи. Ось такий фундамент має бути "ескіз 1-го поверху": А ось який грунт, глина тверда: Далі вже глибина о го-го. Заглибився на 2.80 Далі не зміг глина на стільки тверда, лопатою не реально копати як, камінь. На дні виступила водичка приблизно на 0.5-1 см. Протягом осені 2014 та по сьогоднішній день рівень води змінився приблизно на 1.5-2 см. Ось в такий грунт я хочу заляти стрічковий фундамент на глибину 80-100 см. Шириною на 1.5 цегли. Чи в правильному напрямку рухаюсь ? Також має бути підвал як видно з 1-го малюнку, є сходи на нижній ріень. Підвал має бути ось тут (червоно-жовта лінія): Заглибити котлован хочу на глибину фундаменту, тобто на 80-100 см. Тут виникає питання, чи можна у якості стін підвалу використати сам фундамент, тобто після заливки фундаменту копати котлован прямо по периметру фундаменту ? Також цікавить наступне питання: Ділянка з невеличким нахилом у декілька градусів, чи варто вирівнювати площу в нуль перед копанням ями ? чи краще рівняти саму траншею ? Ну ніби все. З Вашого дозволу буду Вам ще задавати питання Дякую ! (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0)
×
×
  • Створити...