Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yaoleg2

Пользователи
  • Публікації

    50
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

yaoleg2's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме
  • Уже год на форуме

Recent Badges

33

Репутація

  1. Кожного 30(31) числа місяця УПСЗН надає реєстри отримувачів субсидій надавачам послуг, а в першу декаду місяця перераховує кошти.
  2. Повідомлення про надання субсидій загалом мають бути стандартними. Вам призначено субсидію на рік з дати подання Вами декларації і заяви. Але так, як субсидія призначається на кілька видів комунальних послуг, то розрахунок дається на опалювальний період. І от з лютого по квітень 2016 та з жовтня 2016 по січень 2017 року Вам проведено розрахунок в якому вказано Ваш обов'язковий платіж. І виходячи з цього держава не буде Вам надавати субсидію у теплу пору року, так як опалювальний період встановлено з жовтня по квітень.
  3. Але ж, єдиною умовою неотримання субсидії є КУПІВЛЯ, а не продаж на 50 тис.грн.? Хіба ні? Чи може я щось не второпав? Дякую.
  4. Домові книги не відміняли, їх за Незалежної України просто ніхто не впроваджував...:D В 2011 році я змінював прописку, то в паспортному столі сказали "Якщо тобі треба, тоді сам пиши в домові книзі. Ми вже нічого там не пишемо!" При цьому домова книга була ще з радянських часів. Та й що та домова книга дає? Абсолютно нічого.
  5. Залиште порожнім, а вже під час реєстрації запитаєте у реєстратора, які саме дані потрібно писати. Я наприклад те поле не заповнював і заяву прийняли та успішно внесли у реєстр відомості про земельну ділянку.
  6. Ставиться номер якщо земельна ділянка і нерухоме майно, якщо їх було раніше зараєстровано реєстраційною службою.
  7. 9. Орган державного архітектурно-будівельного контролю до 31 грудня 2015 року безоплатно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви власниками (користувачами) земельних ділянок, на яких розміщені об’єкти будівництва, збудовані без дозволу на виконання будівельних робіт, за результатами технічного обстеження приймає в експлуатацію: індивідуальні (садибні) житлові будинки, садові, дачні будинки, господарські (присадибні) будівлі і споруди, збудовані у період з 5 серпня 1992 року до 12 березня 2011 року; збудовані до 12 березня 2011 року: громадські будинки I і II категорій складності; будівлі і споруди сільськогосподарського призначення I і II категорій складності.
×
×
  • Створити...