Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

godgiven

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача godgiven

  1. +1 Landhouse - актуалізуйте інформацію по вартості і можливості/термінах підключення, особливо по 12 лінії, де вже стоять опори Дякую
  2. також цікавить вартість кіловата з заведенням на ділянку та допустимі межі потужностей на ділянку (від-до ... кВт)
  3. Дякую за цікаву пропозицію! Чи можна викласти або відправити в ЛС схему з проданими та вільними ділянками? Також поділіться умовами користування інфраструктурою, що індивідульне, а що спільне з відповідною оплатою (вода/каналізація/охорона/сміття...) Як щодо надання адреси та прописки?
  4. просто намагаюсь розібратись що є першочерговим документом, генплан чи акт? і хто в результаті буде правий, а хто буде посуватись: архітектура з дорогою чи забудовник з забором... у нас же у кожного чиновника своя правда, а платимо потім ми з вами Добавлено через 4 минуты дякую! гарна ціна - подивимось поближче )) треба тільки зрозуміти що там з комунікаціями і до кінця якого року буде електрика/газ/дорога ;)
  5. як в результаті вирішилось питання з генпланом та шириною дороги? чи план окремо, забор окремо, а там вже хай буде як буде... і потім кожному землеміру/електрику/пожежнику платити щоб не помічали зайвих двох метрів? хочеться ж діляночку брати щоб все було без проблем :wink:
  6. доброго дня! що у вас з газом та елекртикою? чи маєте геологію / геодезію? і скільки все ж таки соток по факту (по генплану) з дорогою в 12 метрів?
×
×
  • Створити...