Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

arda-6

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача arda-6

  1. Загальними зборами жителів села Количівка Чернігівського району було прийнято рішення про створення юридичної особи публічного права - територіальної громади, прийнято статут, обрано комітет громадських представників, прийнято рішення про облік та оформлення землі та майна згідно ст.142 Конституції України. Виникло питання про баланс. Або його робити під громаду, або створювати підприємство і баланс робити там. У кого яка думка?
  2. Тема стремится в топ на форуме, хотя Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
  3. У кого какие мысли? Что собираются менять? Согласно Стаття 157. Конституція України не може бути змінена, якщо зміни передбачають скасування чи обмеження прав і свобод людини і громадянина або якщо вони спрямовані на ліквідацію незалежності чи на порушення територіальної цілісності України. Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану. хуже стать не должно.
  4. Приват24. Очень удобно. Никаких комиссий и без очередей в отделениях.
  5. Сами ишли б вы работать. Вплане конфиденциальности - нет, не думаю.
  6. Мне нравится Ваша безаппеляционность «прочитала, вы согласились, ЗП больше минимальной, все суды проиграете». Мне кажется, что делать такие выводы без изучения документов, по крайней мере – поспешно. На пальцах, условно: компания N дает справку заказчику, что у Иванова заработная плата за период 250к; эта справка полностью соответствует другой справке - части контракта между N и Заказчиком, в которой указана почасовая ставка. В то же время, Компания выдает справку Иванову, где указана ЗП за период 50к – что соответствует реальной сумме начислений. У Иванова на руках все 3 справки. НО – возникает несоответствие между ними, и это несоответствие = 200к. Получается нонсенс – компания одна, Иванов один, а справок по Иванову много)). И еще, хочу обратить внимание, что суд не принял во внимание все справки. Странно, да?
  7. Точное название не помню, назвал так. Сегодня обнаружил, что тема пропала, счетчики сообщений обнулены. Администрация форума пока молчит. Прошу прощения за неудобства. С позволния администрации, ссылка на форум, где по-идее не должны ее закрыть. www.infrance.su/forum/showthread.php?p=1059942417#post1059942417 Всем спасибо.
×
×
  • Створити...