Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

voltamper

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

voltamper's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

2

Репутація

  1. Дам відповідь на своє ж питання. Якщо коротко - Viknaroff - херня (мат мабуть заборонений) Те, що профіль з гарними характеристиками, не значить, що будуть гарні вікна. По-перше, в мене вікна в антрациті, профіль в масі також антрацит. Але в Gealan немає штапиків в масі в антрациті. Тобто вони підрізані, під 45градусів і при монтажі в одному з кутів видно білу полоску. Це особливість саме Gealan, а от особливість заводу Viknaroff, це те що в них тупі інструменти, або руки з сраки, бо при порізці штапиків надривається ламінація і в кутах вікна білі зазубрини. По-друге, ззовні вікна в місці стику горизонтального і вертикального імпосту так само, через тупий інструмент, або руки, стирчать зазубрини з пластику і плівки, так, що можна порізати палець якщо провести. Плюс в декількох місцях перед з'єднанням імпостів не зняли захисну плівку, а так і з'єднали. До речі, я бачив готові вікна, правда білого кольору, то вони були в фірмовому скотчі, а мої просто білий захисний скотч. По-третє, отвори в дверях на терасу, знову ж таки або руки, або інструмент, просвердлені ніби ручною машинкою, дуже не охайно. Вікна встановили, на зауваження відповіли, що це претензія до заводу, а не до дилера, тому очікуйте на сервісний відділ. Завод на дзвінок відповів, що так, заявка в нас є, ми приїдемо все виправимо, (окрім перерахованого, є ще пошкоджені імпости, сендвіч і ще щось), як саме вони виправлять білу серцевину і не охайну підрізку імпостів - кажуть не переживайте, все зробимо. Монтажник, що встановлював вікна, каже, що можна зняти з кожного вікна штапик і промалювати спеціальним маркером торці, а потім знову зібрати. А ззовні гострим ножем підрізати зазубрини (?так, щоб не пошкодити плівку на горизонтальному імпості). Сам він цього робити не буде, бо це не його робота. Ну, якось так.
  2. Добрий день, збудував коробку будинку з цегли звичайної, по проекту утеплення базальтовою ватою 150мм. Коли почав шукати бригади для утеплення, то виявилось, що вони радять утеплюватись пінопластом. Подзвонив проектанту, він також радить пінопласт м35, а вату заклав в проект бо так мусить по нормам. Єдиний з оточення хто за вату це прораб, бо це екологічно і так роблять за кордоном. Сам я почитав, що і там і там з екологію не дуже. Єдина перевага, що вата паропроникна, але це нівелюється внутрішнім і зовнішнім оздобленням. Хотів запитати думки форумчан.
  3. Подивіться, будь ласка, чи є щось складне, чи специфічне в таких вікнах:
  4. Дякую за відповідь. Ви маєте на увазі профіль саме Viknar'off, чи взагалі цю фірму, бо я планував профіль Gealan. І якщо не важко в чому недоліки?
  5. Доброго дня, прораховував вікна 17 конструкцій, однакові вимоги (колір, фурнітура, скло) і вийшла різниця, що Gealan дешевше ніж Rehau на 30%. Обидва варіанта зі знижкою, і з "теплим монтажем". Підскажіть, чи варто переплатити, чи робити на Gealan? PS виробники Корса і Вікнарофф.
×
×
  • Створити...