Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Роман Л.

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Роман Л.'s Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. А для чего Вам проект , какое подключение ? Добавлено через 12 минут Електрифікація території, що підлягає комплексній забудові, здійснюється за рахунок складової тарифу на передачу електричної енергії або, за згодою суб'єкта, який виконує функції замовника електрифікації, за рахунок поворотної фінансової допомоги.
  2. 1.6. Приєднання електроустановок замовника на території, що підлягає комплексній забудові (мікрорайон/квартал, вулиця), здійснюється відповідно до умов цих Правил після виконання електропередавальною організацією, яка здійснює на цій території ліцензовану діяльність, електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, згідно з планами забудови відповідної території. Функції замовника електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, може виконувати суб'єкт, уповноважений згідно із Законом України "Про регулювання містобудівної діяльності". Після здійснення електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, всі електричні мережі залишаються у власності електропередавальної організації, на території здійснення ліцензованої діяльності якої розташована територія комплексної забудови. Точки приєднання на території, що підлягає комплексній забудові, встановлюються на межах земельних ділянок та/або на електроустановках об'єктів замовників, які є складовими частинами території, що підлягає комплексній забудові. Електрифікація території, що підлягає комплексній забудові, здійснюється за рахунок складової тарифу на передачу електричної енергії або, за згодою суб'єкта, який виконує функції замовника електрифікації, за рахунок поворотної фінансової допомоги. Добавлено через 3 минуты Ви можете зробити підвід самостійно і передати РЕС за актом виконаних робіт та кошторисом1.6. Приєднання електроустановок замовника на території, що підлягає комплексній забудові (мікрорайон/квартал, вулиця), здійснюється відповідно до умов цих Правил після виконання електропередавальною організацією, яка здійснює на цій території ліцензовану діяльність, електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, згідно з планами забудови відповідної території. Функції замовника електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, може виконувати суб'єкт, уповноважений згідно із Законом України "Про регулювання містобудівної діяльності". Після здійснення електрифікації території, що підлягає комплексній забудові, всі електричні мережі залишаються у власності електропередавальної організації, на території здійснення ліцензованої діяльності якої розташована територія комплексної забудови. Точки приєднання на території, що підлягає комплексній забудові, встановлюються на межах земельних ділянок та/або на електроустановках об'єктів замовників, які є складовими частинами території, що підлягає комплексній забудові. Електрифікація території, що підлягає комплексній забудові, здійснюється за рахунок складової тарифу на передачу електричної енергії або, за згодою суб'єкта, який виконує функції замовника електрифікації, за рахунок поворотної фінансової допомоги. на повернення витрат.
  3. Сільрада нічого немає до мережі , це РЕМ повинен опікуватись лініями із 2013р .Краще щоб написав заяву на підключення першим хто ближче до електромережі , а потім по черзі і Ваша проблема вирішиться сама по собі.
  4. Це не Ваші проблеми Ви повинні надати Заяву і сплатити кошти як за стандартне приєднання до 300 метрів , а решту питань мають вирішувати електрики Добавлено через 21 минуту Сотрудник не компетентный Вам надо только за те киВаты которые Вам необходимы , а лутше было уплатить как инвестицию на перед сразу за все 15 кВат и они должны были бы Вам потом их просто добавить и не надо лишних проблем из новыми техумовами.
  5. 1.5. Суб'єкт господарювання має право за зверненням замовника погодити приєднання його електроустановок до власних технологічних електричних мереж у рахунок зменшення дозволеної потужності за договором про постачання електричної енергії або в межах резерву потужності існуючих трансформаторів та пропускної спроможності електричних мереж цього суб'єкта у відповідний період доби. Про своє рішення щодо погодження суб'єкт господарювання протягом трьох робочих днів з дня отримання звернення повідомляє замовнику. У разі приєднання електроустановок замовника до електричних мереж суб'єкта господарювання, який не є електропередавальною організацією, електропередавальна організація, на території здійснення ліцензованої діяльності якої розташовані електроустановки замовника, видає технічні умови на приєднання до електричних мереж цього суб'єкта господарювання, які погоджуються цим суб'єктом господарювання. Добавлено через 12 минут Раджу Вам звернутись у Антимонопольний комітет якщо Вам потрібно заяву можу вислати на електронку il09021971@mail.ru Добавлено через 8 минут Раджу Вам звернутись у Антимонопольний комітет якщо Вам потрібно заяву можу вислати на електронку il09021971@mail.ru ,а тетка врет ! Добавлено через 1 минуту Раджу Вам звернутись у Антимонопольний комітет якщо Вам потрібно заяву можу вислати на електронку il09021971@mail.ru Добавлено через 2 минуты Раджу Вам звернутись у Антимонопольний комітет якщо Вам потрібно заяву можу вислати на електронку il09021971@mail.ru:flag1:
×
×
  • Створити...